Google Chromecast topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


vacs
(veterán)
Blog

Szia.
Ha böngészőből is lehet nézni a Vodafone tv-t, akkor a WebVideoCast appban lépj be és innét 99%, hogy át lehet küldeni majd!
Ha nincs böngészős felület, akkor kb sehogy!


zoyoxy
(tag)

Szerintem sehogy. Szemetek ezek, nem elvtársak... Csak a hang megy át képernyőtükrozéssel GCCwTV-n és Roku-n, de ha átállítom a privát DNS-t mondjuk a ControlD-re, akkor az alkalmazásuk a telón sem játszik le semmit.


Atish19
(őstag)

Sziasztok. Gondolkodom egy Chromecast vásárlásán. Gyakran szállok meg hotelekben és itt teljesítene szolgálatot magányos estéimen. Javarészt Youtube, HBO és Netflix tartalom fogyasztás lenne a feladata. Megfelelő lenne erre a célra? Hoteles TV-ken nem szívesen jelentkezem be a fiókjaimba így általában marad az egérmozi. Van esetleg ajánlott hazai beszerzési forrás? Jelenleg németországban vagyok itt a Mediamarktban 69 euro. Ahogy nézelődtem odahaza sem olcsóbb. Van esetleg régiós különbség a készülékek között ami hátrányt jelenthet? Előre is köszönöm a válaszokat. :R


totopad
(senior tag)

Igen, megfelelő. Azt kell mérlegelned, hogy a HD-s elég, vagy a 4K-s kellene -én, akkor sem venném, a HD-t, ha csak HD-s TV-m lenne-, softverresn ugyanaz lesz a két modell.
A google account-od fogja alapvetően meghatározni, hogy milyen alkalmazásokhoz tudsz hozzáférni, nekem külhonban egy idő után átváltott magyarról, de ezt ki lehet játszani apk-ból való telepitéssel.


Mr K
(senior tag)

Nincs igazán nagy gyakorlati jelentősége, de vannak dolgok miben a HD verzió jobb: pl. támogatja az AV1 codecet, vagy marginálisan több hely marad használható a 8GB-os háttértáron.


doc
(nagyúr)
Blog

Sziasztok!
Beszereztem egy Chromecast 4-et, gondoltam felrakom ra a Crossy Roads-t amit a gyerek Apple TV-n szeret jatszani, de azt mondja hogy gamepad nelkul nem fog menni :-O (Apple TV-n tokeletesen mukodik a taviranyitoval, nem egy bonyolult jatek :D).
Ez tenyleg ilyen? Taviranyitoval egyaltalan nem mennek a jatekok, es egy Flappy Birdhoz is gamepad kell(ene), vagy van ami igen?


vacs
(veterán)
Blog

Tényleg ilyen, bluetooth kontroller nélkül nem működik!


doc
(nagyúr)
Blog

Ertem, koszi, akkor jatek nelkul marad, ugyis csak a nagymamahoz kerul :)


Biga123
(addikt)

Nekem pár játék amúgy ment kontroller nélkül :B (ugyanúgy kiírta h kell hozzá)
Szal van ami megy. Ki kell próbálni.

[ Szerkesztve ]


Biga123
(addikt)

Van arra valakinek tippje hogyan lehet a fejlesztői lehetőségeknél beállított dolgokat permanensen megtartani, mert hiába állítom be a HW fedvémyek tiltását, áramtalanítás után mindig be kell állítani, anélkül akadozik a lejátszás, elég idegesítő.


instantwater
(addikt)

Milyen lejátszás akadozik?


Biga123
(addikt)

Plex videó lejátszás.
tele van vele a net h valamit elbaltáztak az egyik droid frissítésben. Itt is volt már róla szó.

[ Szerkesztve ]


zsolt501
(nagyúr)

HBO MAX esetén is észrevehető mikro lag, de ahogy néztem bármilyen lejátszó esetén mióta elszúrták a frissítést, és csak a HW fedvémyek tiltás segít.


Biga123
(addikt)

Dühítő h azóta volt már minimum 2 frissítés.
De nem javították. Lehet fw t downgradelni?


Hauptmann
(addikt)

Azt valahogy meg lehet oldani, hogy chromecaston keresztül a PC képét TV-n lehessen nézni?


Greybeard
(tag)

Persze. Chrome böngészőben az "Átküldés" gomb megnyomásánál az asztal átküldését választod. Ebben az esetben tükrözi a Chromecast a PC képét


zsolt501
(nagyúr)

Sajnos nem lehet downgradelni, már én is megléptem volna.
Olyan érzésem van, mintha a google sz@rn@ a készülékre, jobbára biztonsági frissítés jött az utóbbi időben.


Hauptmann
(addikt)

Köszi, kipróbálom.


vacs
(veterán)
Blog

Elméletben igen, de nálam nincs Cast / átküldés gomb, pedig korábban volt és működött is! :F


slice14
(veterán)
Blog

Jobb klikk az oldalon és Átküldés... Majd lenyílóban Képernyő átküldése.

üzenetek