Hálózati / IP kamera - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


bogabi
(senior tag)

szarul megírt/ócska program, vagy - és itt figyeljenek az összeesküvés hívők - valami olyat akar csinálni a kici kínai progi, amihez admin jogot kér a Win - ez már eleve elgondolkodtató.

[ Szerkesztve ]


Guba4
(tag)

Köszönöm


VANESSZA1
(őstag)

Miért nem böngészőbe lépsz be ? Ott is látod az NVR összes kameráját, ha jól be van állítva, és DDNS-el és egy egyedi port-al elérheted bárhonnan biztonságosan. Az egészet megfejelve egy VPN-el szuperbiztonság határán mozognál... :Y

[ Szerkesztve ]


Tav-Csoves
(őstag)
Blog

Elkészült. Itt tudjátok megtekinteni a linket. :))
A működésért egy Androidot futtató TV box felelős, amin 3 program együttesen dolgozik azon, hogy a kép a main streamból felmenjen. Jó minőségben. (ez az idokep.hu-n a második kép, ami a timelapse "videó"t képzi. :)


Imy
(veterán)
Blog

Ez a nem mozgatható SMAR kamera jó lehet? [link]
Illetve 1080p-t néztem ki, de focusban a 3.6 vagy a 6.0 jobb?
Amit linkeltél egyet berendeltem, de eddig még nem érkezett meg, pedig már 1.5 hónapja feladták. Remélem megérkezik. Ezt azért gondolom, mert az utcafronti bejárat felett lenne, és nem lenne mozgatva sosem.
Mobilos alkalmazások közül müködhet a Xmeye vagy a ICSee ?


gozso
(senior tag)

sziasztok
Dahua NVR (Dahua NVR2108-4KS2) és Hikvision kamera (DS-2CD2T43G0-I5) párosításában tudna valaki segíteni?

service returned message error hibaüzenetet kapom :(


Marci112233
(őstag)

Üdvözletem!

Nemrégiben írtam ide hogy rosszalkodik a kamera rendszerünk és valószínűleg annak a rögzítő része. Akkor írtam a boltnak ami péntek késő délután volt. Vasárnapra előjött még egy hiba így vasárnap délután ment még egy email a boltnak amiben leírtam hogy a rögzítő a leírt hibákon kívül, gondol egyet és kiveszi a pipát az állandó rögzítés elől. Választ nem vártam tekintve a hétvégét, de mai napig nem kaptam választ rá, pedig tegnap este küldtem még levelet nekik, de ma egész nap megint nem válaszoltak.

Így kérdezném, hogy fogyasztóvédelemmel fenyegetőzhetek feléjük? Azért írom már ezt a lépést, mert nem azért vettünk kamerarendszert hogy akkor menjen mikor kedve tartja, hanem folyamatosan figyelje a portát és rögzítse is a felvételeket. Fater mindenáron vissza akarja venni a kamera felbontását, ami ugye a kameránál lehetséges is volna, de én meg nem azért vettem 2 megapixeles kamararendszert, hogy aztán visszabutítsam kisebbre. :W


VANESSZA1
(őstag)

Nem tudom az előzményeket, de mielőtt rájuk borítod az asztalt, érdemes lenne átnézni, hogy minden jól van beállítva? Vagy a beállításokat a cég végezte és nem nyúlt senki hozzá?
Csak azért mondom nehogy kellemetlen szitu legyen mert valami el lett állítva.


vacs
(veterán)
Blog

Imy: "... kamera jó lehet?"
Nem írtad, hogy mihez, de a leírás alapján én hanyagolnám az általad linkelt kamerát.
Tothgera30 ajánlott anno egy komolyabb Smar kamerát: link1 és link2.

Marci112233: van fogyasztóvédelem topik, ott nagyobb eséllyel kapsz választ.


Imy
(veterán)
Blog

Mi a probléma a kamerával?
Kültérre lenne, a bejáratot és az elötte lévő terültetet nézné kb 5m távolságban, és 2.5m magasan a falon.
A focusból melyik ajánlott így?

[ Szerkesztve ]


Marci112233
(őstag)

Pár hozzászólással visszább leírtam a problémát.
A rögíztőbe meg szinte nem is nyúltam bele.Egyedül a hálózati beállításban kapcsoltam ki a DHCP-t hogy távolról elérjem, illetve ránéztem hogy állandóra van-e állítva a rögzítés. Nem mondom, hogy nem néztem át a rendszert mert átnéztem, de semmi mást nem állítottam el csak amit elírtam most. Na meg az idegesít a legjobban hogy ugye legelsőnek már péntek este küldtem egy levelet nekik hogy probléma van, de azóta sem válaszoltak rá.

(#13629)vacs
Átmegyek oda és ott megkérdezem.

[ Szerkesztve ]


Csabex
(őstag)

Sziasztok,

Végre rátaláltam a topikra amit régóta keresgélek, mert nekem is segítség kellett volna annak idején, de végül sikerült mindent megoldanom jómagam :) Több ismerősnek és sógornak is telepítettem kamerarendszereket és szerencsére mai napig sincs gond velük, hibátlanul teszik a dolgukat, szóval már sikerült kitapasztalnom, de ha valakinek tudok, akkor segítek is a tapasztalataim alapján, de ahogy látom sok hozzáértő van és nagy jó válaszok vannak, illetve egész korrekt a topik :) Egyéb topikokból is látok itt több fórumtársat, üdv nektek is ha rám ismertek :D

Ment is a kedvencek közé a fórumtéma :)


tvamos
(nagyúr)
Blog

Sziasztok!
Szeretnek egy kamerat, ami a lakasomban rogziti, ha valaki bemegy, matat.
Az elso gondolatom a Xiaomi MI Home Security Camera 360° 1080P kamera volt, de ugy lattam az osszefoglaloban, hogy inkabb a TP-link Tapo C200 az ajanlott.
Igazabol ez meg is felelne, de rajottem, inkabb olyat szeretnek, ami app-ban riaszt, de nem SD-n tarolja a videot, hanem azonnal fel is tolti valami felhobe, ha esetleg a vandal megrongalna, vagy ellopna a kamerat.
A boltban ezt ajanlottak: D-link DCS-8300LH [link]
Azt mondjak, ehhez van egy ingyenes felho tarhely, ahol 24 oran at taroljak a felvetelt, es azt a telefonomra le tudom tolteni. Ha erdekel...
Van egy jobaratom, aki szerint hulye vagyok, ha nem Arlot veszek, (Arlo Pro 2 csomagot ajanlott, ket kameraval, meg valami nagy dobozzal,) de nekem ez draganak tunik. Persze, ha tenyleg annyira jo, akkor meg tudom venni, csak nem akarom. Meg bonyolultnak latom ezt, es nem is ertem, hogy fog a felhobe menteni ez a dolog.
Mi a velemenyetek? Talalok ennel jobbat, ami mondjuk nem kerul 30 ezernel tobb penzbe? Vagy tenyleg olyan atom tuti ez az Arlo? Olyat szeretnek, amit konnyu uzembe helyezni. Jo lenne, ha nem kellene hozza semmi kulso eszkoz, rogzito, ilyesmi, csak maga a kamera, meg a felho.
Elore is koszonom a segitseget!

[ Szerkesztve ]


Imy
(veterán)
Blog

És amit látok, amit linkeltél sajnos nem tud Wifin kommunikálni, tehát az teljes mértékben ki van lőve nálam.


aclandiae
(senior tag)

Azért mert nem én fogom használni. Dupla klikkel induljon és mutassa az előre beállított kamerákat.


VANESSZA1
(őstag)

Most nem mondod, hogy még mindig ezzel küzdesz ??? :W

-Letöltöd
-Telepíted Super USER-el, és bejelölöd azt hogy automatikusan bejelentkezzen.

-Ennyi, és nem több... :Y


aclandiae
(senior tag)

Nem erről volt szó a legelső bejegyzésben.
A legfrissebb verzió már nem kér rendszergazdai jogkört a futtatáshoz.


VANESSZA1
(őstag)

Dobjál be pár képet, hogy hol mit csinál..


Superhun
(addikt)

Sziasztok!

Egy kis méretű (max. 10 cm), aksis, wifis, éjjellátó IP kamerát keresek, ami tud NAS-ra rögzíteni. Max. 30.000 Ft-ért. Mik a lehetőségeim? Nem nagyon találok ilyen kamerát a magyar piacon...


jézusom
(addikt)

Igazából a megfelelő topicban lehet, hogy tudnának segÍteni. Első körben a tápellátást megnézném. A rögzÍtőnek próbáld kiderÍteni a hardverét, nekem nagyon gyanús, hogy k@rvára nem tudja az 1080p nem tudom hány fpst, főleg 4x. Annak idején én is nézegettem, és a chip szerint nagyon gyenge volt...

üzenetek