Hálózati / IP kamera - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


motrola
(aktív tag)

Fekete festék spray van a boltban matt fekete is.


mitoman
(tag)

igazad van, de macerás megcsinálni, fóliázásra gondoltam én is de nem ér annyit vesződni vele, főleg azért mert pont létezik ilyen, csak hosszú szállítási idővel. még ezt az egyet be is vállalnám csak van vagy 10 rendelésem ami pont nem ér ide szerintem, mert azon tesztelik a rendszert.

[ Szerkesztve ]


nihill
(őstag)

Én festettem már matt feketére kamerát.
Szinte észrevehetetlen ott ahova került.


emca
(tag)

YCC 365 plus appot


mitoman
(tag)

Ez franko lett, mi a festék tipusa, idővel nem válik le?
Esetleg valami mesterfogas?
Érthetetlen hogy miért nincs szürkében egyáltalán, feketében alig.


motrola
(aktív tag)

Én pont szürkére festettem. Maestro Acrilyc Paint eddig nem vált le. A neve azt sugallja, hogy valami bonyolult de csak egyszerü szóró spray. Festékboltban vettem.


nihill
(őstag)

Sima OBIs matt fekete spré.
Mesterfogás, mivel ez turret kamera, először felszereltem, pontosan beállítottam, majd leszereltem abban a pozícióban (mivel festés után már nem tudtam volna forgatni a fejet), szigszalaggal kimaszkoltam az infrát és a kamerát, majd 3 réteg spré ment rá kb. 2 óra száradásokkal, utána vissza szereltem és kész.

[ Szerkesztve ]


mitoman
(tag)

Nekem egyszerübb a helyzet, mert ptz outdoorban olyan pont van aminek az alsó része (motor, lencse) fekete, a fenti részen ami fehér csak az antenna a mozgatható.


vacs
(veterán)
Blog

Az YCC365 appnak nincs windows pc-n futtatható verziója.
Kénytelen leszel a telefonos appot használni, esetleg Internet Explorer böngészőt.
Nekem a google kereső kidobott több magyar nyelvű használati útmutatót is: [link1] + [link2]
Olvasd át őket, a videók visszanézéséről is írnak! :K


szitilevi
(csendes tag)

Sziasztok!
olvastam, hogy Cat5 kábel ajánlott, de lehet Cat6 is, nos én Cat6 ot rendeltem be ezekhez a kamerákhoz: Link
Kérdés hogy módosítsam Cat 5-re, illetve hogy a rögzítőbe feltétlen kell a purple vagy a red HDD? nem lehet pl egy seagate barracuda HDD?


bigrock
(addikt)

Jó lesz a Cat6 kábel.
Ha mindenáron Seagate HDD-t akarsz, a Barracuda-t felejtsd el, a Skyhawk szériából válassz.


szitilevi
(csendes tag)

Csak egy példa volt, hogy kell e az vagy szabad másfajtát is?


tl-x
(őstag)

Sziasztok! Ingyenes (vagy nem túl drága) ip kamera felvevő szoftvert tudtok ajánlani? Köszönöm :R


mad823
(őstag)

Vannak direkt NAShoz való HDD-k, ezek a praktikusak ilyen 0-24-es célra. WD Red, Seagate Skyhawk vagy Ironwolf. Minden más kevésébé megbízható/rövidebb életű/jobban melegszik, stb.


emca
(tag)

Köszi szépen a segítséget


szetcsuszott
(aktív tag)

Én toshiba P300-at rendeltem, meglássuk, hogy tetszik neki a 0-24, és fele annyi ideig bírja-e, minht a purple dupla ennyiért.


monaka
(csendes tag)

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, sajnos rendszeresen rongálja valaki az utcán parkoló autóm (és más lakók autóit is), természetesen éjszaka. Az érintett területen nincs közvilágítás. Bizonyíték gyűjtés miatt lenne szükségem egy olyan kamerára, aminek jó az éjszakai képminősége. 4. emeleti lakásom egyes ablakai pontosan a parkolóra néznek, oda tudnám valahogy kültérre (pl. ablakpárkány) felszerelni a kamerát, hogy pontosan az autóra nézzen. A parkolók csak néhány méterre vannak az épülettől. Az áramellátás megoldott, első sorban WIFI-s kamerára lenne szükségem, de ha nem ajánlott, akkor ideiglenesen megoldom a vezetéket. A felvételeket sötétedéstől reggelig kellene készíteni, nem szükséges 0-24 órában. Előbb utóbb csak felvenné az elkövetőt. Természetesen szeretném minél olcsóbban megúszni a dolgot, mert nem elég, hogy az autót is javítani kellett, még erre is költenem kell. Ajánlásokat szeretnék kérni a probléma megoldására, max. 50e Ft-ig, de jobb lenne olcsóbban. Talán egy kamera is elég lehet erre a célra, az elsődleges szempont az éjszakai felvétel készítése.

Előre is köszönöm a segítséget.


markussandor
(senior tag)

Én is ezt a modellt használom, csak a 3 TB-os tesóját (HDWD130), hibátlan.


tepenzed
(őstag)

Ezt a human detection AI-t próbáltad? Tényleg nem jelez be másra? Kicsit szkeptikus vagyok :)


nihill
(őstag)

A legfőbb gond az, hogy mivel pont alattad van a parkoló, így az elkövető feje tetejét fogod látni. Távolról meg túl messze lesz az azonosításhoz, főleg a 4. emeletről nézve.
Mivel rögzítőd gondolom nincs, csak SD kártyás kamera jöhet szóba. A távolság miatt én csakis 4k-ba gondolkodnék, de ott sem garantált hogy felismerhető lesz az arc vagy bármi. De hátha. Ezeknek a feltételeknek az Annke C800 kb. meg is felel, 25e, 1 hét cseh raktárból, de ennek az újnak nem tudom mennyire erős az infrája (nekem a régebbi változat van, jó nagy reflektorral), lehet külön reflektor is kellene mellé.
Vagy valami zoomos kamera ránagyítva az autódra, de ott meg a többi terület nem fog látszani és lehet hogy csak a feje tetejét veszed fel azzal meg sokra nem mész...
A csak éjjeli felvétel beállítható menüből.
Van kifejezetten éjjeli kamera is, pl. Annke Night Chroma, de ott az NC400 nem SD kártyás, meg annak is azért kell természetes fény az azonosításhoz.
Ja és ne akard minél olcsóbban megúszni mert az olyan is lesz, és majd nézheted hogy megvan a felvétel de csak annyi vehető ki rajta hogy 1 feje volt az elkövetőnek és 2 keze...

[ Szerkesztve ]

üzenetek