Hálózati / IP kamera - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


markussandor
(senior tag)

Az a bizonyos műanyag védő tudtommal minden kamerához jár gyárilag. Legalább is eddig ezt tapasztaltam. Szóval ha külön veszel kábelt, dugót és egy szerszámot, olyat csinálsz magadnak, amilyet akarsz.


Marci112233
(őstag)

Elvileg minden kamera dobozában van ilyen védő műanyag amit saját kábeledre tehetsz. legalábbis nekem mind az 5 darab C800-as kamera dobozába van/volt, mert egyet felhasználtam már. Kábelből meg Cat5e, mert azzal jött nekem a H800-as szett, így gondolom ugyanúgy Cat5e kábelt adnak.

[ Szerkesztve ]


MasterDeeJay
(veterán)
Blog

USAFEQLO kameráról van valami infó?
Most próbának van egy a cégnél de eddig trágya, felülete rossz. Techson rendszerbe ha automatán veszem fel akkor konkrétan reseteli a rögzítőt és restartkor is csak lehúzott hálóval tudom elindítani. ONVIF-ként fel tudom venni de a rögzítőn nincs képe csak webes felületen és androidon.

[ Szerkesztve ]


kalapacsolok
(senior tag)

Sziasztok!

2 db kamerát szeretnék egy régebbi házhoz. Elolvastam az első topikot, CAT-kábelezés nem lehetséges. Az viszont fontos, hogy beépített akkumulátora is kis tárhelye is legyen, hogy pl ha lekapcsolják a biztosítékot, utána is kis ideig tudjon még üzemelni, utána pedig ha helyreáll a netkapcsolat, töltse fel a fájlokat. Tudtok ilyen kamerát?

A Tend Lynx pro ilyen volt, de már nem lehet kapni, vagy őrült drága ebay-en.
https://www.tendinsights.com/products/pro

köszi,


Lasersailing
(senior tag)

Nekem DVR elé van egy UPS + a kamerák tápja elé szintén egy (használt) UPS ad áramot.
Ez esetleg nem opció?


kalapacsolok
(senior tag)

Sajnos nem, nagyon különböző helyeken vannak a kamerák.


Lasersailing
(senior tag)

Nekem is: cserép alatt elfér a tápkábel :)


felora:)
(tag)

Sziasztok!

Valaki használ itt Shinobit? Jelenleg "teszt" üzembe elkezdtem vele kísérletezni. Teszi a dolgát, úgy néz ki jól működik, de! :D

1 kamerával tesztelem egyelőre és a videók egyesítése és letöltése nem akar működni... Ha kijelölöm a videókat és rákattintok a Merge & downloadra semmi nem történik. Ha ismét rákattintok, akkor letölti az utolsó videót, viszont azt semmivel nem lehet elindítani. Ha egyesével letöltöm a videókat akkor működnek mind. Viszont azért jó lenne, ha nem kéne több videóval szórakozni, hanem a kijelölteket egybe letudnám tölteni...


felora:)
(tag)

Most, hogy próbálgattam, ez a "Zip and download" sem nagyon akar működni....


vacs
(veterán)
Blog

Suineg:
az első kérdést inkább az okos otthon topikban tedd fel.
A másodikra olyan kamerát keress ami 940 nm-es infrával rendelkezik.

Wasquez:
Edge böngészővel próbáld meg Internet Explorer módban by csgy66

MasterDeeJay:
Hiseeu, Besder és Kínai társaik (ICSee és XMEye mobil app-ot használó kamerák): [link]
Onvif-on kell felvenni 34567-es port-on!
Csak folyamatos felvételt tudsz majd bekapcsolni.
Szerény véleményem szerint:
- kínai A brand: Hikvision, Dahua pl
- kínai B brand: Reolink, Annke pl
- kínai C brand: Hiseeu, Besder, USAFEQLO és társaik pl

[ Szerkesztve ]


MasterDeeJay
(veterán)
Blog

Köszi, akkor lényegében totál fail. Folyamatos felvétel az gyakorlatilag használhatatlan részemről mert nem tudok benne eseményt keresni.


topi66
(aktív tag)

Szia! Nem tőlük vettem, (Keview) 5 Megapixeles, az arcfelismerésessel játszottam, az Annke nvr simán kezelte Onvif-en, és rögzített mozgási eseményekre és folyamatos felvétellel is. Sajnos az arcfelismerést nem adta át,viszont a kínai board simán kezelte ahogy kell,teljesen kompatibilis vele. Előnyére szolgál,hogy egy éven belül ketszer is frissült a szoftvere, jó a nappali és nagyon jó az éjszakai képe, ami nagyon fura viszont,hogy Hikvisionnak ismerite fel az SAPD szoftver.


MasterDeeJay
(veterán)
Blog

Techson rögzítő hikvisionak ismeri de hozzáadáskor reseteli a rögzítőt és boot loopba kerül amíg lenem húzom hálózatról és törlöm a kamerát. (Vagy a kamerát húzom le hálóról)
Onvifként kézzel hozzáadva megy 8899 porton viszont nem rögzít semmit mozgás módban. Képe türhető habár 4k ként hírdetik a techsonos 1080p képe szintjén van. Valami idióta módon meg nem csak infra ledek vannak rajta hanem rendesek és így világít a sötétben látható fehér fénnyel. Mondjuk így tud színeset sötétben de tök fölöslegesen.


topi66
(aktív tag)

A ledek működése menüből állítható, az Annke 5 megása jobb. Mikor vettem a szomszédnak,akkor még kb egy tizes volt és annyit simán megért.


Suineg
(senior tag)

Köszi vacs.


pityaa23
(senior tag)

Sziasztok! Az Ankee rögzítő tud kezelni Hikvision kamerákat?


[w]
(őstag)

Reolink kamerák esetében van arra esély, hogy az elfelejtett jelszó kibányászható valahonnan? :F


Minstrel
(senior tag)

Szia, tud.


vacs
(veterán)
Blog

Nem írtad, hogy konkrétan melyik típusról van szó, de lehet hogy a táp-utp csatlakozó mellett van fizikai reset gomb is: kép. :K


Santino
(aktív tag)

Esetleg a böngésződből, ha használsz a hozzáféréshez.
Amúgy ahogy vacs kolléga is írta, marad a reset gomb, ami alaphelyzetbe állítja.
Esetleg ez segíthet: [link]

üzenetek