Hálózati / IP kamera - Hálózat, szolgáltatók fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


tarthur
(csendes tag)

Szia Sbazsi!

Mindenekelőtt köszönöm a válaszodat.

Arra is gondoltam már, hogy a munkahelyi szerver beállításai miatt nem megy a dolog, nem kizárt, hogy valamiféle tiltás szabály akadályozza a betöltést.

Egy kérésem lenne még Hozzád: lennél oly szíves, megadnád-e nekem a Te routereden végrehajtott beállítások paramétereit, hátha felfedezek valami hibát az enyémen.

Például, a Te routereden hozzá lehet-e rendelni közvetlenül az IP-kamerádhoz egy fix ip címet, vagy csak nálad is a portforwardingnál van ez a kamerához beállított ip cím megadva?

Két külön sorban adtad-e meg a két portszámot (80 TCP, 1500 UDP), vagy egy sorban (Both)? Van-e ennek egyáltalán jelentősége?

A kamera beállítási felületén elvileg a PPPoE Protocolt kellene aktiválni, hisz a T-Online is ADSL modemen keresztül érhető el. Én ennek ellenére a statikus IP címet jelöltem be, hisz ezt ajánlotta kamera használati utasítása, ez nem lehet a baj okozója?

A Te routered NAT funkciója aktív állapotban van-e, vagy szükséges-e itt valamilyen kivétel szabályt beállítani? Nem a NAT blokkolja a külső hozzáférést?

A DNS kiszolgálónál lehet-e valamilyen paraméteren módosítani, ott nem lehet probléma.

Gondoltam, hogy előfizetek egy jóval nagyobb sávszélességű csomagra, hátha kevés a jelenlegi, de nem akarom elkapkodni.

El vagyok keseredve, azt hittem, hogy pikk-pakk be tudom állítani, lehet, hogy öregszem (40), ez az első kütyü, ami kifog rajtam? Valami más szórakozás után kellene néznem?

Szép estét,

Attila

üzenetek