HBO Max & OD topic - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


devil-k
(nagyúr)
Blog

Az SD minőség. Más bajom nincs :(


#41133696
(félisten)
Blog

Nálam volt egy kis rezsicsökkentés :)

"Az Invitel csökkentette az HBO csomag árát - persze jóval magasabb mint a Telekomnál.

Így jött az ötlet, hogy ránézek a Telekom oldalára - jelenleg 2600 Ft-ot fizetek a Max Pak-ért:

Erre látom, hogy 200 Ft-tal olcsóbban is meg lehet úszni a dolgot.

Felhívtam hát a Telekomot, hogy lehet e váltani. Kisebb csomagra nem, de az új Szuper Max Pak csomagra igen, vállaltam rá, hogy újraindul a 2 éves hűségidő, és így 24 hónap alatt 4800 Ft, és lényegében ugyanazt kapom :) "

https://prohardver.hu/tema/t-online_internet_t-home_tv_hdtv_barmi_gondod_van_gyere_es_megoldjuk/hsz_78582-78582.html


F-ECT$
(titán)
Blog

Nem csak a sávszél miatt nem megy Nálad sd fölé?


headhunter
(addikt)

HBO GO-nál a felirat mindig megjelenik egy új rész indulásánál, hol lehet teljesen letiltani? :F


#41133696
(félisten)
Blog

Lassan várom, hogy az HBO is bedurrantsa a FHD-nál nagyobb felbontást, mert

Huawei MediaPad M3 8.4" 4 GB RAM, 64 GB ROM, 4G/LTE táblagépemen a Youtube már 1440p-ben megy ahol lehet, és látszik a különbség :P


#41133696
(félisten)
Blog

Szerencsére a határidős dolgaimmal időre készen lettem, de majdnem 1 napig csak a Telekom szolgáltatásait tudtam használni. HBO GO is kiesett, csak az OD vagy ugye a TV műsor HBO HD.

HB OD-nem megy HD felbontáson? Mert két filmet is néztem, az egyik a Nemzet aranya a másik pedig ennek a második része, és mind a kettő SD-ben ment :S

LG TV-re már nem hiszem, hogy jön HBO Go frissítés... de nem is baj, úgy néz ki, anyum kapja meg az LG 32LF632V-t, mert úgyis közelebb a CRT tévéje a 20-hoz mint a 10-hez, meg én is visszatérek a csak monitor koncepcióhoz. LG 27UD58-B UHD IPS LED (4K) Monitor most ezt néztem. Az HBO GO meg szépen fut a Huawei MediaPad M3 táblagépen :)


#41133696
(félisten)
Blog

GO esetében bekerülhetne a kínálatba legalább SD minőségben az HBO 2 , és az HBO 3. Igazából dinamikusan is meg lehetne oldani ,hogy csak azoknak lenne elérhető ,akik Maximum csomagra fizetnek elő. Így nem lenne félig meddig ingyen ebéd sem, de azok is jól járnának, akiknél akkor is megy a Stream, amikor éppen a tévén monitor funkcióban dolgoznak, és a táblagépen meg mellesleg meg azért, hogy amennyiben van valami mégis érdemleges, akkor oda lehet figyelni rá, ha akad idő.


bopeti98
(őstag)

A UPC ezt ügyesen megoldotta, mert náluk ha van HBO előfizetésed akkor a Horizon Go-ba nézheted az összes HBO csatornát is (beleértve az HBO HD-t is).
Egyébként szinte minden tartalom elérhető a videótárból is, így szerintem annyira nem fontos a csatornák élő streamelése.


#41133696
(félisten)
Blog

Ügyes megoldás. Bezzeg a TV GO-nál még az olcsó csatornák sem mennek HD-ben, nemhogy az HBO-k amik benne sincsenek.


#41133696
(félisten)
Blog

Azért kíváncsi leszek, hogy mikor jelennek meg a 4K tartalmak HBO GO-n. Mert nyugaton már elég sok helyen belépőszint a FHD... azt meg nem gondolom, hogy az új sorozatokat ne forgatnák le már eleve 4K-ban, pl az HBO saját sorozatait, csak gondolom amikor elér egy bizonyos kritikus számot %-ban az arány, akkor belengetik, hogy UHD. NetFlix esetében már van.

Egyéb hazai tévéműsor szórással kapcsolatban már nagy előny az is, hogy az új Telekom IPTV Szuper Családi HD csomagjában a FilmBox Extra HD is benne van, és több más Film csatorna is HD-ban. :)

[ Szerkesztve ]


#41133696
(félisten)
Blog

Egyébként az lenne a kellemes meglepetés, ha szépen felskálázódna :)


kovis
(tag)

Sehol nem találom rá a választ, de a HBO GO egyszerre 4 eszközre regisztrálható és párhuzamosan két eszközön is lehet nézni, de az eszközöknek egy IP-n is kell lenniük vagy lehet eltérő is, mint a MyTV-n? Az megy eltérő IP-n is.

[ Szerkesztve ]


bopeti98
(őstag)

Nem kell egy IP-n lenniük.


kovis
(tag)

Köszi a választ, akkor rendelem is a Telenortól.


#41133696
(félisten)
Blog

No megérkezett a Telekomtól az új LG 43UH6207 tévém, amit idén januárban gyárottak.

Ezen már WebOS 3.0 van de HBO applikációból még mindig a régit kapja ... Azt reméltem, hogy szépen hátha felskálázza az applikáció a vezetékes kapcsolat meg a UPC 240-es néznek köszönhetően FHD fölé a felbontást, de persze nem.

Kaptam 1 hónap NetFlixet, YouTube-on jól néznek ki a 4K-s bemutatók.


#41133696
(félisten)
Blog

Mondjuk most nézem a prédát, szép a kép, de ez lenne az igazi:

1 hónap alatt UHD-ben végignézem az ember a fellegvárbant! :D


devil-k
(nagyúr)
Blog

Amíg nincs a Netflixez normális felirat, addig "sajna" marad az HBO GO. :(


#41133696
(félisten)
Blog

Ja de egyébként is megszívtam, mert a NetFlixet helyen az Amazon alkalmazásában van az "ember a fellegvárban" és oda meg nincs 30 napos próba hónap azt hiszem :(

HBO-ra jó lenne, ha elérhetőek lennének ezek:

- The Walking Dead
- A kór
- Ember a fellegvárban

A Fox-nak tudtommal egyébként sincs Stream szolgáltatása.

A Préda 8. Részét a Huawei MediaPad M3 8.4 táblagépen kell néznem, mert az új LG 43UH6207 tévém HBO GO Applikáció esetében is előjött a buffereléses jelenség .

[ Szerkesztve ]


bopeti98
(őstag)

Attól hogy a Fox-nak itthon nincs streaming szolgáltatása, a streaming jogokkal még rendelkezhetnek.
Egyébként én azt szoktam csinálni, hogy egy-egy számomra érdekes sorozatot beállítok a Telekomos IPTV boxon sorozatfelvételre, aztán amikor vége az évadnak egybe lenyomom az egészet. :) Most a Walking dead, Humans, meg a Sötét árvák van így beállítva. :K

[ Szerkesztve ]


#41133696
(félisten)
Blog

Mondjuk az egy jó megoldás.

Most én még a NetFlix előfizetését is gondolkozom. Eddigi tapasztalat alapján eléggé bejövős .

HBO GO -n elkezdtem egy új sorozatot, latin amerikai feliratos , a címe szökevények. Elsőre rész rendben lement második résznél elkezdett bufferelni, hát mondom ilyen nincs , de vártam egy kicsit, és rendbe jött :) Mert éjjel azért nincs kedvem a táblagép előtt görnyedni.

Eddig:

1. HBO GO
2. NetFlix
3. FilmBox Live
4. Amazon

Az utolsó kettőt azért ebben a sorrenben, mert az Amazon szolgáltatást még nem próbáltam.Viszont ez a 4 így együtt kb lenne havonta vagy 12K.... Na meg ugye idő is kellene hozzájuk.

üzenetek