HBO Max & OD topic - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


l.skywalker
(félisten)
Blog


Spec
(őstag)

Sziasztok! Egy gyors kérdés... Én egy Amazon FireTV 4k sticken használom a HBO Max-ot. Erre az eszközre alapból nincs telepítve, és az alkalmazás áruházában se elérhető, úgy kell apk-ból felvarázsolni az eszközre. Ezt én meg is tettem, minden frankó, szépen működik azóta is. Viszont így magától nem frissül az alkalmazás, csak ha én újra telepítem manuálisan az újabb verzióra.
Érdemes ezzel bajlódni, ha kijön egy újabb verzió, vagy használjam ami fent van, ha jó, és csak akkor csesztessem ha valami gondja lenne. Amúgy jelez valamit, ha mondjuk már elavult az alkalmazás, vagy okozhat egyéb problémát?


Fandango
(veterán)

Én mindig felrakom a legújabb verziót.
Kb. 5 perc az egész művelet, és amilyen sűrűn jön ki belőle frissítés, így nem érzem nagy problémának ezt.
Így lehetőség szerint elkerülöm, hogy bármilyen problémába fussak, vagyis legalábbis remélem. :))


azbest
(félisten)
Blog

Régebben dobott fel popupot az alkalmazás, amikor olyan változás volt, amihez muszáj volt a friss verzió. Bár lehet az még a hbo go időkben történt. Amúgy nem kell vele különösebben foglalkozni, amíg működik.

Amikor legutóbb néztem, akkor az amcsiknál (ottani régióra van engedélyezve az amazon storeban app) sokkal régebbi verziós app volt, mint nálunk az androidtv storeban.

[ Szerkesztve ]


fila
(senior tag)

Amerikai Store app-ból töltöttem le a 4k fire stickre a HBO maxot fél éve. Most a legfrissebb verzió van rajta sztem. Magától frissít.52.55.0 build 4.

Van viszont egy gondom néhány film lejátszással.
Pl sárkányok háza, the last of us, black Adam.
Ezeknél a filmeknél nem játszik le a képet. Hang van, de a képernyő fekete végig. Miért nem jó a kép, ezeknél vajon?

A filmek 99%-a probléma mentesen megjelenik.

Full hd-Tcl tv-re van kötve a stick.


Vismajor01
(addikt)

HBOMaxon miért nem megy a dolby atmos?

Rávan irva a filmre h DV és DA, de amikor elinditom soundbar nem irja h DA lenne.

Amikor netflixen elinditom a DA filmet, akkor soundbar ki is irja, hogy "atmos", de HBO-nál semmi


bestyen
(tag)

Esetleg nem lehet, hogy a magyar szinkron van kiválasztva? Próbáld az angol eredeti hangot kiválasztani.


Vismajor01
(addikt)

Mindig az angol van kiválasztva vagy ami az eredeti


kENNYkEEE
(csendes tag)

Sziasztok!

egy kerdessel fordulok hozzatok, megpedig:

mas is talalkozott mar ezzel a hibaval, Samsung TV-t(tizen rendszer van a tv-n) hasznalok, de az HBO GO(regen) es a Max is folyamatosan laggol/akad a TV-n. Semelyik masik streaming szolgaltatassal nincsen semmi baj, minden flottul mukodik.

van esetleg vmi megoldas erre?

probaltam masik netettel, frissitettem az app-ot, router ki be huzas, wifiin, kabelen, bongeszobol megnyitva, tv ki-be huzas

koszi elore is a valaszokat


Somatom
(veterán)
Blog

Ritkán használom, legutóbb kb. két hete néztem rajta filmet, de eddig még nem tapasztaltam laggolást. Pedig, csak vmi Tkomos gagyinetet kap a tévé.


Harbinger85
(aktív tag)

Üdv!

Talán kicsit OFF téma, de az MS store-.on böngészve belefutottam a WBD Screeners appba, ami nem más, mint az HBO-Discovery új appja. Meglepő hogy itthon is elérhető a Store-ból. Vagyis jó hír Windowsra végre talán jobb képminőséget és beállításokat kapunk. Valamint utána kerestem és elég sok platform támogatott, remélhetőleg mire hozzánk elér még több lesz: [link]


Danecay
(őstag)

Sziasztok!

Egy előfizetési díjjal kapcsolatos kérdés. Nem én vagyok az előfizető, hanem a tesóm, de ő nem ilyen fórumozós típus mint én. A lényeg, hogy le akarja mondani az HBO MAX előfizetését, mert elmondása szerint keveset nézi és, hogy már 3000 Ft-ot fizet érte, ráadásul úgy, hogy ő régi, tehát a korábbis GO-s előfizetők közül való, így 1590 forintos havi díjért mehetett tovább a MAX-ra, de még a új előfizetők is 2.390Ft-ért fizethettek elő a szolgáltatásra egy hónappal a beindulását követően, ami a mai napig így van.

Kérdésem az, hogy ez hogyan lehetséges? Más régi GO-ról érkező előfizetőnek is megváltozott a havidíja, ráadásul ennyivel?

Köszönöm!


skroy
(senior tag)

Az 1590Ft-os előfizetés most is él annak, aki közben nem szüntette meg. Nálam is annyi volt, de közben megszűnt az előfizetésem, aztán újra megrendeltem, jelenleg 2390Ft.


Danecay
(őstag)

Ebben az esetben nem volt megszakítás, vagy lemondás. Arról nem lehet szó esetleg, hogy neki kábelen is van HBO előfizetése aminek külön havidíja van és a 2 összesen adja ki ezt a 3e Ft-os havidíjat, csak nincs külön szedve a számlán, a tesóm meg már lehet nem is tudja, hogy van neki kábelen is, esetleg azt gondolja, hogy a streaming-es és a kábeles, az ugyanaz az előfizetés, már feltételezve, hogy nem az. Én nem tudom, mert nekem nincs, lehetőségem sem lenne rá, mert ahol én élek, nincsenek ilyen luxus dolgok, hogy kábeltévé :)


skroy
(senior tag)

Igen, ez lehet a magyarázat. Flip-nél is 3000Ft, amiben benne van az HBO csomag tv-re, és tartalmazza az HBO Max előfizut is.


zseko
(veterán)
Blog

Valamit vagy nagyon elnézett, vagy nagyon elrontott. Azóta is 1590-et fizetek érte. Eleve nem is lehet 3000 forint, maximum a mobilszolgáltatók 'húzzák le' az ügyfelet és adják drágábban az előfizetéseket (hbo, deezer, spotify), persze azért, mert biztosítják mellé a (szolgáltatásnak korlátlan) netet is.

Ja, vagy az lehet még amit azóta írtál.

[ Szerkesztve ]


Spec
(őstag)

Legjobb egy évesre előfizetni. Az egyben 18.990 Ft, ami 1583-ra jön ki havonta. Onnantól nincs vele gond minden hónapban, és legalább egy évig tuti nem fog emelkedni a díjad, ami a mai világban elég előnyös dolog. Infláció, euro árfolyam, stb. ide vagy oda, te már kifizetted az egy évet ;)


zseko
(veterán)
Blog

Végülis igaz, eddig nem is próbáltam. Február első hetén majd ránézek, remélem addig nem emelik meg. :)
Bár, most hogy belegondolok, csak hat forinttal olcsóbb, mint amit jelenleg fizetek az 'örökös' 33%-os kedvezménnyel :)

[ Szerkesztve ]


Flayer
(senior tag)

Sziasztok!
Egy ismerősnek van egy Daewoo 55DM53UA androidos TV-je.A play áruházban nem találja az HBO Max apk.Ha simán usb-ről telepiti akkor fog müködni a tv-n rendesen? :F
Természetesen van előfizetése.


zzola
(félisten)

Fog. Philips TV-n sem elérhető az app, levették store-ból...

üzenetek