HBO Max & OD topic - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Noukoum
(veterán)

Köszönöm, jól hangzik. Annyiért ajándék kategória.


HoTaZo
(őstag)
Blog

Hát, nekem nem jött be, viszont Az utolsó lépcsőfok igen.


l.skywalker
(félisten)
Blog

Az eredeti tervekkel ellentétben önálló streaming szolgáltas marad a Discovery+ [link]


Vismajor01
(addikt)

F*sza...Helyett h valami gigantikus cég megvenne az összeset és lenne egy darab :C Fel órám meg el esténként hha keresek egy filmet akkor az melyik streamingen van, hogy aztán rajojjek h PONT azon amelyik nekem nincs


l.skywalker
(félisten)
Blog

személy szerint nekem ez a paletta ami ebben van annyira nem hiányzik, de megértem ha valaki nézte volna


Mr K
(senior tag)

JustWatch? (Mondjuk elég lelombozó nézegetni, mert gyakran jön ki az, hogy egyik streaming-en sincs fent...)

Mivel K. Európában nincs Discovery+, abban azért lehet reménykedni, hogy nálunk megjelennek a tartalmai az HBO kínálatában. (Legalábbis a Disney valami hasonlót csinál, és a SkyShowtime is hasonló alapon szerveződik.)


Vismajor01
(addikt)

Megnezem köszi!


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Szerintem az HBO + Amazon + NetFlix lefedi a tartalom jelentős részét. Ha egy lenne csak, akkor az megint odavezetne, hogy az az egy annyit kérne amennyit nem szégyell, és lehet, hogy sok olyan tartalom sem születne meg amiknek létrehozását pont a folyamatos verseny motiválja. Mindegyiknek van saját exkluzív produktuma. Mindazonáltal azt gondolom, hogy az sem egészséges, ha annyi Streaming szolgáltató van mint most, vagy mint amennyi kábelcsatorna volt fogható egy átlagos házban a 2000-es évek elején :D

Most nem számoltam utána, de van már egy tucat lehet...


alratar
(addikt)

Ennek így mi értelme?
Az eredeti tervet (HBO Max + Disc = Max) értettem, több pénz. De így?


l.skywalker
(félisten)
Blog

Elképzelésem sincs, de érezhetően egy kiforratlan üzleti helyzet áll most ezek mögött, amivel nagyon megégethetik magukat.


bestyen
(tag)

Nem akarják bukni a D+ előfizetőket, mert az a platform ebben a formában nyereséges. De az új platformon is ugyanúgy lesz Discovery tartalom, ha minden igaz, csak ugye ez drágább lesz.


Vismajor01
(addikt)

Simán megcsinálnám, hogy egyik tartalmát megkapja a másik +sajátja, de a másik marad ahogy most van. Aztán lehet előfizetni a drágábbikra ha kell mindkettő, de ha jó ez ami van akkor marad ez.


safranyek
(tag)

[Ezért léphet vissza a Warner, mégsem egyesül teljesen az HBO Max és a Discovery+]

Globálisan nincs változás de az amerikai piacon marad a discovery+ is.


erahurka
(félisten)
Blog

Én nem változtatnék semmit, egyszerűen lenne lehetőség előfizetni csak Maxra és csak Discovery+-ra és lenne egy harmadik opció, amivel kedvezményesen lehetne mindkettőre.

Ha esetleg megkapjuk a Discovery cuccokat és nem lesz túl drága, akkor tuti lenyomom az Amcsi Motorok összes részét :D


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Durva... Akkor az Edge-ben nem megy, vagy ha igen, akkor 50Hz-en. Ami extra csavar, az az, hogy olyankor is megy a Chrome-ban 144Hz-en :D

Ha felrakom a Windows-on kívülit (a Windows-é 2006- os :D )


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Pontosítok. újraindítás után ment az Edge-ben is... az alap driverrel... aztán olyan 20-30 másodperc múlva a monitor OSD-je beáll 50Hz-es értékre. Természetesen csak HBO-nál, meg pl RTL Most 144 Hz-en megy. Youtube szintén. Az Edge-t elfelejtem egy időre HBO-nál úgyis inkább telefonon nézem, ott legalább nem csökkentett a felbontás sem :D

Szóval visszakerült ez az illesztőprogram :D Nem kísérletezek tovább.


erahurka
(félisten)
Blog

De az jó ha monitort hozzáigazítja a tartalomhoz nem? Nálam szaggat a kép ha nem megfelelő Hz-en megy a tévé. Film módban legalábbis.


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Nem feltétlen, mert én például szaggatást nem tapasztaltam. Másrészt pl a telefonomnál vagy 60 Hz van vagy 90 Hz, szóval ott nincs ilyen gond... hogy visszavált. Igazából laptopnál is csak az Edge-nél. De ez olyan hektikus jelenség. Igazából Chrome-nál stabil 144 Hz, ami szerintem jobb a szemnek... viszont most az imént megnéztem megint Edge-ben, és ott is 144 Hz-en ment, nem tudom, mitől lövi lentebb vagy be fixre Edge alatt. Mondjuk a felbontás miatt egyébként is telefonon nézem :D Csak idegesített, így egy kicsit megpróbáltam rájönni, a dologra, de nem látok az Edge-ben rendszerességet, ellenben a Chromeban igen, mert ott mindig 144 Hz... Ami mondjuk szerintem durva, hogy az RTL+, ami hát nem egy HBO kategóriájú Streaming szolgáltatása, na az a saját cuccait Edge-ben is 1920 x 1080-ban tolja!


cellpeti
(veterán)
Blog

Sziasztok! Tegnap fizettünk elő a HBO Max-ra, de a párom netjét lezabbantotta egy éjszaka alatt. Van valami beállítás, hogy ne zabáljon ennyi netet?

üzenetek