HBO Max & OD topic - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Foremi
(tag)

Kíváncsi leszek az új árra. Jelenleg azért vagyok előfizető, mert 1590 Ft. Ha ennél jelentősen több lesz, a 33% örökös kedvezmény ellenére lemondom. Kérdés, megmarad-e ez a kedvezmény? Ha elveszik, nekem úgy is jó, természetesen akkor biztos le fogom mondani. :)
Szerintem ezt ők is tudják és mérlegelik, ha túl sokat kérnek érte, kevesebb előfizetőjük lesz, összességében kevesebb bevétel, mintha olcsóbban adnák. Ami biztos, hogy ha a jelenlegi 1590 Ft-os áron biztosítják tovább, akkor maradok. Áremelésnél viszont át fogom gondolni, hogy megéri-e a számomra. Egy hónap próbát mindenképp adok nekik, ha a magasabb árért többet is adnak, talán maradok, ezt majd késöbb eldöntöm.

Az az igazság, hogy ez mellett előfizetek a Sweet TV-re is, ahol sok csatorna műsora 7 napig visszanézhető, és az ismeretterjesztő műsorokat meg a filmeket szeretem. A Sweet TV-n mindkettőből találok bőven, így már gondolkoztam rajta, hogy ez mellé nincs nagyon szükségem streamingre (tényleg alig nézem a HBO MAX-ot, havi pár filmet találok rajta, miközben a Sweet TV-t folyamatosan nézem). Igazából beérném csak a Sweet TV-vel, de a 33% örökös kedvezmény miatt sajnálom lemondani.


Alex91
(félisten)
Blog

Az 1600 Ft-os ar az 1000 Ft-os kenyer arhoz kepest igeny meltanyosnak tekintheto… En nem is az aremelest savazom, hanem hogy majd dragabban kapsz rosszabb szolgaltatast.


erahurka
(félisten)
Blog

Mert Netflixen és SkyShowtime-on is és előbb-utóbb szerintem mindenhol. Tényleg nem értelek.


erahurka
(félisten)
Blog

Meg fog maradni a 33%, erről már sokat lehetett olvasni de árak még nincsenek. Ha nagyon drága lesz én is lemondom, de nálam a standard csomag lesz mérvadó és az továbbra is meg fogja érni szerintem. Nálam akkor éri meg, ha havonta meg tudok nézni annyi filmet, hogy átlagban 350 forint alatt jöjjön ki egy.


Alex91
(félisten)
Blog

Mit nem ertesz? Eddig 1600 Ft-ert kaptam 4k-t es 3 egyideju lejatszast. Most meg dragabban kapni fogsz fullhd-t meg 2 egyidejut… Mert most nem azt csinaljak, hogy szimplan emelik az arat, hanem emelnek es mellette rontjak a szolgaltatast. Ertem en, hogy nem a xarabbat adjak olcsobban, mert te is soher lennel, es neked megfelel a xarabb is, es igy penzt vesztenenek, nem uj elofizetoket nyernenek. A, ők a xarabbat is dragabban adjak, es a jobbat még dragabban. Ahogy az Apple csinalta az iPhone-nal pl. …


erdey_a
(őstag)
Blog

almát körtével hasonlítasz. most 1600 a 4K, ezután meg több lesz a 4K. senki nem mondta, hogy csak a HD csomagra fizethetsz elő drágábban.

uncsi, hogy minden streaming topikban azon megy a vekengés, hogy drágulnak. nem alapszükséglet a streaming, ha nem fér bele a keretbe, le kell mondani. nyilván nem jó ezzel szembesülni, de ez van. vagy fizetésemelést kell kérni.
gyerekkoromban 2 forint volt egy gombóc fagyi. most 600 és sz@rabb. nem is veszünk...

[ Szerkesztve ]


Alex91
(félisten)
Blog

Es mit szolnal, ha az 1000 Ft-ba kerulo mazsolas kalacsot holnaptol 1500-ert kapnad mazsola nelkul, es 3000-ert mazsolaval egy kis csokimazzal, pedig te alapvetoen a mazsolast szereted csoki nelkul…? Ja, es mindenkeppen tobbet fogsz fizetni, mint elotte, es meg nem is azt kapod, amit szerettel…

[ Szerkesztve ]


erdey_a
(őstag)
Blog

nem voltál boltban az elmúlt évben igaz?


Alex91
(félisten)
Blog

Csak irtam arat, kalacsot valoban nem szoktam venni :).

Nem az a gondom, hogy arat emelnek, hanem az, ahogy emelnek.


erdey_a
(őstag)
Blog

úgy emelnek, ahogy bárki más. a boltban nemcsak drágábbak az egyes áruk, hanem esetenként pl. kisebbek vagy gyengébb minőségűek lettek. ez a mindennapok része (sajnos).


Pro Koryak
(addikt)

Attól még nem kell hozzá jópofát vágni meg örülni neki és csak legyinteni, ááá nembaj mindenki ezt csinálja. Tudod, van amikor a sz.rt aranyáron mérik, na az nem szimpi egyeseknek.
Én is ha k. irreális lesz az emelés lépek.

#9257 erahurka
ha a szerverek Mo-on vannak, akkor beleszámít a Ft/€ árfolyam egyébként ... :F

[ Szerkesztve ]


totron
(addikt)

Nem olcsó Sweet, cserébe tényleg rendben van, bár létezik jobb minőség is a piacon. A visszanézhetőség külön jó (kuriózum?). A 33% egy dolog, azokat képzeld el, akik az előző váltásnál nem tudták tovább vinni a voucherjeiket, hiába szóltak 10 évre. :D #nincsigazság


erdey_a
(őstag)
Blog

nem kell jópofát vágni, valóban. az elégedetlenségnek úgy lehet hangot adni, hogy lemondod. mert még mindig nem kötelező előfizetni.
én pl. ugyanígy elégedtlenkedem a Porsche autóival. Drágán adják, ezért bosszúból nem veszek.

[ Szerkesztve ]


l.skywalker
(félisten)
Blog

Kérlek az OFF-olást vigyétek át privátba. Thx


l.skywalker
(félisten)
Blog


Kronk
(őstag)

Sziasztok,
hogyan lehet legegyszerűbben, és leggyorsabban, egy szolgáltatói előfizetést (Digi), átmozgatni direkt előfizetéssé, az HBOMAX alá? Érdemes egy éves előfizetést választani, hátha a 4k csomagba migrálják?
Nyilván üveggömb nélkül nehéz erre pontos választ adni :F


bopeti98
(őstag)

Először mondd le a Diginél az HBO csomagot. Miután a Digi megszüntette a hozzáférést, az HBO Max fel fogja dobni lehetőségként a közvetlen előfizetést ugyan azzal a fiókkal.

[ Szerkesztve ]


azbest
(félisten)
Blog

viszont lehet, hogy több hétig tart, mire átfut. Nekem a yettels hbo előfizetésem megszűnése után még pár hétig ment. Szóval, ha most még régi áron akar éves előfizetést kötni rá, akkor lehet azt nem tudja azzal a címmel. Hacsak nem a hbo max ügyfélszolgálat segít neki átváltani előtte.

#9277 Kronk nem valószínű, hogy a prémium csomagba tennék át a sima olcsó előfizetést. Amerikában is standard csomagta migráltak és ott a standard csomag ára maradt a régi hbo max ára. Azt meg ugye nem tudni még, hogy max névem milyen kedvezmény lesz éves előfizetés esetén. Az amcsiknál -20% a standardon és -16% a 4k csomagon az éves előre fizetés kedvezménye, ahogy olvason.

[ Szerkesztve ]


erahurka
(félisten)
Blog

De aki 33%-kal fizetett elő azoknál marad a 33% elvileg. 20% és 16% csak az új belépőkre vonatkozik gondolom.

üzenetek