HBO Max & OD topic - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


redhunter
(senior tag)

Sziasztok ,azt tudja v.ki hogy az új prémium csomagra is vonatkozik a 33% kedvezmény?Vagy csak a standardra,mert ez utobbinál 1850 Ft -öt írnak az emailben aminek az eredeti ára 2790ft ,de a prémium az 3890ft ott nincs másik ár feltüntetve.

[ Szerkesztve ]


erahurka
(félisten)
Blog

Most jött mail:

Az induláskor továbbra is a kedvezményes 1590 Ft/hónap díjat fizeted a Max szolgáltatásáért. 2024. július 23-tól vagy az utána esedékes megújítási dátumtól továbbra is érvényben marad az örökre szóló 33%-os kedvezményed, a Max Standard csomag akkor érvényes havi díjára vonatkoztatva (jelenleg 2790 Ft/hó), amíg az előfizetésed aktív marad, és betartod a promócióra vonatkozó felhasználási feltételeket. Az új kedvezményes díj 1850 Ft/hó-ra változik. A Standard csomag ára magasabb a jelenlegi előfizetésed havi díjánál, mert tartalmazza a szolgáltatásunk tartalmi, funkcióbeli és formai fejlesztését, illetve a kibővített platformunk kialakításának költségeit is.


redhunter
(senior tag)

Igen e szerint a 4k csomag 2 ezerrel több ,mert a honlapon már fent vannak az árak,3890 a prémium, plusz még 1200 a sport kieg.


kammler
(senior tag)

Most jött tőlük email. A legtöbbnek standard csomag lesz. Kérdés, hogy hogyha valakinek van ez a 33 (?)% kedvezmény, aztán feljebb váltana, marad-e az. Azt nem írja ahogy nézem. Az más kérdés, hogy érdemes lesz-e. Majd kiderül hamarosan.

[ Szerkesztve ]


kammler
(senior tag)

Megkérdeztem cseten tőlük. Tök jó, hogy még ők se tudják. Mondom neki jött mail, de erről nem volt szó benne. Hát majd jön még email. Kíváncsi leszek.


mattheus
(őstag)

"induláskor továbbra is a kedvezményes 1590 Ft/hónap díjat fizeted a Max szolgáltatásáért. 2024. július 23-tól vagy az utána esedékes megújítási dátumtól továbbra is érvényben marad az örökre szóló 33%-os kedvezményed, a Max Standard csomag akkor érvényes havi díjára vonatkoztatva (jelenleg 2790 Ft/hó), amíg az előfizetésed aktív marad, és betartod a promócióra vonatkozó felhasználási feltételeket."

A prémium egy új csomag, a szövegkörnyezet alapján nekem úgy tűnik, hogy a 33% a 4K-s csomagra nem lesz érvényes, de ne legyen igazam.

Ha ez egy lesz, akkor csak az éves díj befizetésével tudsz spórolni.

[ Szerkesztve ]


erahurka
(félisten)
Blog

Kedvezmény valszeg lesz, de ezek szerint nem 33%. Mintha korábban írta volna valaki hogy USA-ban sem egyforma kedvezményt adtak a csomagokra.

Annak viszont örülök, hogy csak 1200 forint a sport csomag. Ennyit már megér egy LeMans 24 a Standard mellé.

Egyébként szó van a levélben reklámblokkolók használatáról, illetve azoknak a tiltásáról, úgyhogy ha nem is egyből, de várható szerintem hogy a vagy a standard vagy egy új csomag előbb-utóbb reklámos lesz.

[ Szerkesztve ]


GoodSpeed
(őstag)
Blog


Dreimus
(senior tag)
Blog

Rákérdeztem és a kedvezmény a standard csomagra lesz érvényes, amint feljebb váltasz vagy megrendelsz kiegészítő opciókat, akkor ugrik a kedvezmény:
Köszönjük, hogy felkereste az HBO Max ügyfélszolgálatát!

A májusi Max szolgáltatás kezdetekor minden felhasználói fiókhoz a Standard csomag fog tartozni.

Ha az HBO Max örökre szóló kedvezményes akciójára fizetett elő, és továbbra is ugyanarra az alapcsomagra fizet elő ( tehát a standard csomagra) , a Max indulásakor továbbra is a kedvezményes Max árat fogja fizetni. Ha más csomagra vált, elveszíti a 33%-os kedvezményének előnyét.

Ha további információra lenne szüksége, kérem forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel,
Szabolcs

HBO MAX Magyarország
E-mail: ugyfelszolgalat@hbomax.com
Telefon: 06 800 80262


erahurka
(félisten)
Blog

Kiegészítő opcióról nincs szó ebben a válaszban. Az nem csomagváltás.


Dreimus
(senior tag)
Blog

A kiegészítő opcióra is kérdeztem a levelemben, így egybe vették a válaszban, meg amúgy is a szerződési feltételek között van, hogy bármilyen módosítás azonnal anulálja a kedvezményt, így már csak a fölösleges köröket futottam az amúgy is ismert válaszért :)

[ Szerkesztve ]


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Arról van e hír, hogy lesz e natív MAX kliens Windows 11-re? Van legalább a böngészőben leszoknak a 720P-ről? :D


erahurka
(félisten)
Blog

Az elég nagy szívás lenne. Így is agyalok hogy lemondom de ha bukom a 33%-ot mert meg akarom nézni LeMans-t akkor tuti lépek. Majd meglátjuk. Reméljük csak tájékozatlan az ügyfélszolgálat, ahogy szinte mindenhol.

[ Szerkesztve ]


mattheus
(őstag)

Valahogy sejtettem, hogy efelé haladunk.
Végül is semelyik szolgáltató nem jótékonysági intézmény, így marad a egyedüli opcióként az éves előfizetés, hogy ha valaki valamennyi kezdvezménnyel akarná a 4K előnyeit élvezni.

Nekem is most jött el a pillanat, hogy revideáljam kell az eddigi csomagjaimat és felmondani egyet legalább.


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Nálam egyelőre úgy néz ki, hogy az Amazon fog maradni. De ott is vannak finomságok. Viszont legalább natív kliens van, és FHD-n 1080p-ben.


negyven2
(veterán)

Ahol jelenleg is elérhető a Max már vagy egy éve, ott sincs (még?) natív app Windows-ra...

Max | Find out which devices you can stream Max on: phones, tablets, computers, TVs, streaming players, set-top boxes, and gaming consoles.

[ Szerkesztve ]


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Pff... hát nem verték agyon magukat a fejlesztési tempóval. Köszi.


Pro Koryak
(addikt)

Na bejött a fincsi alig pár %-os áremelés vagy várjunk csak .... 1575Ft vs 3890Ft a 4K streamért :W

D+ már repült, Olimpia után szerintem ez is.

[ Szerkesztve ]


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Disney+ 3 hónapig nekem jó volt 590 Ft-ért! :D Aztán lemondtam :XD
NetFlix idehaza a legnépszerűbb, miközben az a legdrágább... nekem is volt... 30 napig, annyi járt a 4K-s tévémhez 2017-ben! :D Megnéztem a Narcost 4K-ban :XD


erahurka
(félisten)
Blog

Netflix még mindig drágább.

üzenetek