Helium Hotspot - Mobiltechnológiák fórum

üzenetek

hozzászólások


Frozen
(őstag)

Nem spekulálok semmin. Pusztán a tényeket írtam le , mivel a legtöbb projekt vagy kitolulta az elején beszállóval jó buli. Még akármelyik shit coin is ha időben hozzájutsz. Később melyik projekt bukik el és melyik marad talpon ez függ a kereslet kínálattól és attól ,hogy milyen űrt tölt be.
Jelen helyzetben a mostani alacsony árral nem kell semmit számolni , én nekem 1100 eurom van benne kb a buliba még év márc/ápri szálltam be elég rossz helyen is tudtam kirakni az antennát (ide hozzáteszem én nem pöcsöltem annyit vele mint sokan ,hogy ilyen szűrő meg olyan jelerősítő meg kutya füle ákom bákom ,vettem egy tartot meg egy antenat és egy 400 as kábelt ki a félereszre és hello) jelenleg van 12 hnt. Nem foglalkozok vele automatán megy az egész, áramot nem fogyaszt, takarítani a gépet nem kell és a többi. A hnt szépen gyűlik a maga módján igaz lassan ,de ez van elfér és nem görcsölök rajta.
Azt is érdemes megemlíteni ,hogy egyértelmű a diff is elszállt az idő alatt és alap,hogy kevesebb mennyiség jön már ki. Közben voltak frissitések és a többi.

kicsit off csak kontra anno mikor a btc és eth indult több darabok jöttek ki napi szinten, a végefele pedig már tizedekért vagy századokért is elég komoly beruházásra volt szükség.
A bikapiacot azért mondtam ,mert ha megindul majd a btc mindent ránt magával ,hogy most melyiket milyen mértékben az megint más kérdés ,de akkor várható majd a hnt-nek is az emelkedése és akkor kell eladni, addig meg tökre elfér a héliuma mineren hiszen gondozásmentes és tényleg semmi igénye nincs. Aki szerencsésebb jobb helyen lakik esetleg van egy erősítője és egy szűrője stb etc az nyilván többet keres....

[ Szerkesztve ]

üzenetek