Helium Hotspot - Mobiltechnológiák fórum

üzenetek

hozzászólások


HoppMaster
(aktív tag)

Aztán nehogy meglepetés érjen :)


retekbacsi
(csendes tag)

szeretem a meglepetést.
lepjen csak meg a nebra! :)


HoppMaster
(aktív tag)

Igen pont erre gondoltam én is, már ha megrendelted. :)

Mert ha nem akkor nehezen tudna meglepni :)


Kobe
(veterán)

Nebranak megvan a CE mimositese es az FCC is....


HoppMaster
(aktív tag)

Részben helyt adok az írásodnak részben nem értek egyet vele :)
Minősítés megvan, azzal semmi gond, gyártásban igen lemaradás van, aztán nyárig még sok víz lefolyik a Dunán. Pár ember hozzáállását inkább ne is firtassuk.
Sokaknak lövésük nincs az egészről és csak azt gondolják a sok olvasatom alapján, h megveszem kiteszem és dől a lé. Mindez korántsem így van van, de magyarázhatod ezt olyan embereknek akik nem hallgatnak meg.


QV222
(tag)

mihione és HoppMaster én is egyetértek veletek és támogatom, hogy figyeljünk a másikra, de mivel vidéki viszonylatba sehol nincs az országba még, így nehéz a tervezésnél figyelembe venni.
Bár érdekesnek tartom, hogy idáig még csak a Pesti emberek tudtak erről a dologról és vidéken senkihez nem jutott el ez az infó az elmúlt 6-8 hónapban?
Valakinek van ismerőse a Pesti viszonylatba, hogy egyáltalán azok tényleg valós működő spottok?
Ja és azt sem értem miért van mindenki mindenkivel összekapcsolva, nem azt javasolják, hogy 4 spot összekapcsolása a legideálisabb? Hiába kapcsolsz össze 10-et azzal nem lesz több a jutalék. Én egy 4-5 spotra ránéztem és mindegyik kapcsolatba volt a többi 28-al Pesten és környékén.
Bár lehet én tudom rosszul.
Itt valaki írta, hogy látott olyat aki napi 10-et kereset valahol a nagyvilágban, pedig nem volt összekapcsolva senkivel, itt jönnek a kérdések, amit azon a térképen látunk azok valósak?
Én rákérdeztem a beszállítótól telefonon, hogy mik a reális esélyek rendelés esetén, azt mondták nagy valószínűséggel nyár közepe vége, mert csak Magyarországra naponta kb 1000 db-ot rendelnek mostanában.
Ja és aki rendelt az a végén melyik linken számolgatta az antenna kérdést?
Milyet érdemes venni ha mondjuk éppen városba 4-5 km szeretne az ember lefedni?
Mivel jelenleg nem tudni melyik részén lesz majd a városnak egy másik spot mondjuk nyár végére.


Kobe
(veterán)

Varosban halalsugarral sem fogsz lefedni 4-5kmtert. Max ha valahova a bazilika tetejere rakod.
Egy 8 dbios antanna is 1-2km utan elverzik, es az indoor minerek 2-3dbios gyari antennaja es egy 8-10dbios kozott sincs tul sok kulonbseg lefedettsegben normal varosi viszonyok kozott.

Melyik az a neves beszallito? Mert a Nebranak pl nincs is telefonos ugyfelszolgalata, a calchip meg bobcat hasonlo cipoben jar.... magyarorszagra napi 1000el meg lennek lepodve, tekintve h a helium community egy marek magyar userbol all jelenleg discordon, marpedig must have mert ott vannak a legnaprakesuebb infok....


QV222
(tag)

Már évek óta kapcsolatba vagyok a Distrelec nevű Bécsi céggel céges szinten, vásároltunk már tőlük más márkájú alkatrészeket, és a Nebra termékeit is tartják raktáron több félét is, de természetesen ezt a Nebra HNT Hotspot-ot Ők is csak előrendeléssel tudják. Ezért hívtam fel őket, és kérdeztem rá, gondolom nem akarnak átverni, hiszen nagyon segítőkészek, már pár éves kapcsolati tapasztalat alapján.

Azért beillesztem ide a mai állapotot a Térképen, legyen ez itt egy emlék, majd Júliusba vissza nézzük az akkori állapothoz képest mi lesz a változás.


QV222
(tag)

Bocsi ezt nem értem miért így tette be a képet?
De talán a lényeg látszik rajta?


Kobe
(veterán)

A distrelec folyamatosan felretajekoztatja a nebra vevoket, csak mondom. Pl a szallitas idotartamarol, varhato idejerol is tok mast mond az ugyfeleknek, mint a nebra, hiaba van fent a honlapjan a pontosan varhato utemezes, csak ctrl c ctrl v zni kellene. Sokan panaszkodnak rajuk, a nebra is eleg sokat "korrekciozza" a distrelec felreinfoit.
Szoval en a napi 1000nek is pont annyi hitelesseget adnek egyenlore mint a szallitasi infokra.
Nebranal kb a global elorendelesek nonek naponta 800-900 dbbal (rendelesek sorszamabol latszik), emiatt hiszem nehezen hogy 1000 lenne a magyar novekmeny


kzkz
(őstag)

Dear customer,

Thank you for choosing Distrelec for the purchase of your Nebra HNT Hotspot Miner.

We understand that you’re waiting patiently on information regarding your order. This product is currently in high demand but we are working hard to get your order to you as quick as possible.

We are sorry to confirm that we are unable to provide you with an exact delivery date at present. The shipping schedule dates are indicative from Nebra and we are awaiting confirmation on delivery dates from Nebra.

We appreciate your patience at this time and endeavour to update you on your order via email as soon as we have further information from Nebra. To help us have the time to focus on this situation, we would kindly ask you not to call your local sales teams regarding delivery date updates.

For further information please click the link below to read an article that Nebra has posted covering all aspects of the delay of manufacturing and shipping the products:

https://www.nebra.com/blogs/news/nebra-hotspot-miners-production-and-shipping-mega-update

Kind regards,

Distrelec Team


sittes79
(addikt)

Sziasztok,

Ha kutya nincs a közelemben akkor is érek ezzel a csodával valamit? Esetleg ha lakáson belül van több?

hopp most néztem egy videot ahol egy hotspot a semmi közepén egy év alatt csinált 375 hnt-ét azért az nem rossz egyedül, persze new yorkban van aki 5000-et na az beteg. Még ilyen alacsony árfolyamon is durva!

gondolom aki egyedül van kap rewardot és abból jön össze

[ Szerkesztve ]


Kobe
(veterán)

Egyedul nem fog semmit termelni, 1 helyre meg nem rakhatsz tobbet mert 300 meter minimalis tavolsagnak kell lennie az eszkozok kozott

Rewardot abbol kap egy eszkoz ha challenger, challengee vagy witness funkciokat lat el, ezek egyike sem megy egyedul 1 eszkozzel


sittes79
(addikt)

ez baj akkor össze kell állni a faluban emberekkel :DDD

[ Szerkesztve ]


Ferdzsoo
(addikt)

Itt lehet 10 helyszínt ingyen számoltatni, nagyon hasznos szvsz.
Meglepő különbségek vannak akkár pár km-en belül az elhelyezés/lefedettségben.


Kobe
(veterán)

Azert azt nem art tudni hogy ez a site es az osszes tobbi tarsa csak a nyers domborzati viszonyokat veszi figyelembe, epuleteket nem. Egy atlagolt szorast szamol atlagos terepviszonyoknak megfeleloen. Pl suburban opciot valasztod, akkor pl 85% hatekomysagu eloszlast mutat. Urban opciot valasztva meg mondjuk 65%ot es tarsai (hasrautesszeru ertekek), de konkretan azt hogy a te szomszedodban egy 80meter magas vasbeton epulet van, vagy hogy 2 vegpont kozott van 8-10 felhokarcolo, azt mar nem.

A szorasterkepet le lehet tolteni kmz ben es google earthbe importalni ahol 3ds megjelenitest ad, de mivel alapbol a 2Ds szorasterkep a hianyos, a 3Ds sem lesz pontosabb.

Erdemes fenntartasokkal kezelni e site altal mutatott lefedettsegnel alacsonyabbal kalkulalni


retekbacsi
(csendes tag)

Ha valakinek esetleg jön cucc a nebrától vagy bármilyen mail, üzi, stb. azt tegye meg, hogy belöki ide is. :R


HoppMaster
(aktív tag)

Sztem amúgy 2ik dolga lesz miután beüzemelte :)


L4mie
(veterán)

Hali,
Melyik hotspot gyártó ígéri a leggyorsabb delivery-t?
Van lényeges különbség hotspot és hotspot között, eltekintve az in/outdoortól.
The RAK a legszimpatikusabb, de ha jól látom q3 előtt nem szállít.

[ Szerkesztve ]

üzenetek