Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


bopeti98
(őstag)

Nem csak az agglomerációban, hanem vidéken is van jócskán félbehagyott optikai hálózata a DIGI-nek.
Itt nálunk a 2 éve feldobott optikai kábelek egy részét átvette az Invitel, és ők szolgáltatnak rajta, a másik része meg már félig leszakadva lelopva csak lóg az oszlopokon.

Mi még több mint 10 éve a jó öreg dial-up internettel kezdtünk ( [link] :) ), ami még a Hungarotel szolgáltatónál volt ( később Invitel ), aztán jött az 1 Mbites ADSL. Amikor megjelent a T-Kábel akkor váltottunk 2 Mbites kábelnetre, utána újra Invitel csak az már 5 Mbit volt, és utána 25, majd 50 Mbites Telekom kábelnet.

A tévé sokáig a földfelszíni analóg volt a 3 ingyenes csatornával. Utána jött a T-Kábel analóg tévé, majd T-Kábel digitális, ezt váltotta az akkor még nagyon-nagyon új Invitel IPTV, ami tökéletes volt arra hogy leszoktasson a tévé nézéséről. Az általános reakció nem az volt, hogy "a franca, valamiért nincs adás" hanem inkább az hogy "óóó, nézd, most van adás!". Ezt elég hamar váltottuk UPC Directre, amivel soha nem volt semmi gond, de aztán mégis váltottunk T-Home IPTV-re, amiből a hűségidő lejárta utána újra UPC Direct lett, és ez maradni is fog.

üzenetek