Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


sziszi-fuszi
(senior tag)

Én tuti megtartanám a DIGI tévét. Nálam is úgy van, hogy a T csak internetet szolgáltatat, a többit másik szolgáltatótól veszem igénybe. Az IP-tv öregecske technólógia miatt nem a legjobb. Tudom, dolgoznak rajta. Sajnos elég régen, és nincs változás. A minősége pedig - a többi szolgáltatóhoz képest - nagyon nem jó.

Ha van lehetőség olyan megosztásra, hogy megtartod mind a kettőt és ez nem túl megterhelő a családnak. Én azt tenném, hogy átvenni a szülőktől az előfizut és Magenta 1-be betenni a mobillal együtt. Ha van 3 mobilelőfizetés a családban, akkor akár korlátlat beszéltgetést és korlátlan mobilnetet lehet kapni 7 ezer HUF környékén, ami igazán kedvező dolog.

Érdemes alaposan körbejárni a kérdést. Igaz az általam utoljára említett esetben valamivel kedvezőtlenebb a készülékekre adott kedvezmény. Nekem nincs is ilyenem. Az a tapasztalat, hogy sokkal jobban járok a függetlenektől való vásárlásással. Persze ez csak akkor igaz, ha nem szükséges a kamatmentes részletre való vásárlás lehetősége.

üzenetek