üzenetek

hozzászólások


Ricardo
(félisten)

Jó ajánltnak tűnik Honor telefonok mellé.


MLA
(tag)

Eléggé vot má érzésem van. :((( Samsung Fit 3, Huawei Band 8, Xiaomi Mi Band 8 pro. Nincs GPS, nincs NFC (vagy legalább is nálunk nem használható), nincs telefonálás.

[ Szerkesztve ]


MLA
(tag)

Úgy tűnik az NFC megint csak a global verzióból maradt le :(((
[link] 4:44 után fizet vele a srác


pusszycat
(nagyúr)
Blog

Nem elegánsabb telefonnal fizetni? Mi jöhet még? Okosgyűrűvel fizetni? :D


Localmatador
(tag)

Nehogy azt hidd... Lányomnak Honor Band 7-je van, és nemrég cseréltük le a Huawei P30 lite telóját Honor 90-re. Az addig tökéletesen üzemelő karkötő-telefon páros egy szenvedéssé vált.
Ott kezdődött, hogy a gyárilag telóra telepített Honor Health nem ismerte fel (!) sehogy a Honor órát. A Huawei Health-et kellett apk-ból felraknom, mert ugye Play-en már fent sincs, azzal ment a párosítás. Utána napokig állítgattam a telefon akku és energia beállításait, hogy ne dobálja el a blutooth kapcsolatot naponta többször is. Fórumokat bújtam, mi egyéb megoldást találok, de semmi.
Most az a helyzet jó fél év használat után, hogy ugyanúgy rendszeresen leszakad az óra a telóról. Újraindítgatás néha segít, de gyakorlatilag idő mutatására maradt meg a Band7, a teló nélkül megy.

[ Szerkesztve ]


Ricardo
(félisten)

Az szép. Azt gondolná az ember, hogy legalább márkán belül működnek a dolgok rendesen, de ezek szerint ez túl nagy elvárás.
Úgy néz ki jobb ha maradok nyugton a xiaomi band 8-ammal, ami egy Galaxy S21 el párosítva gond nélkül teszi a dolgát.


yuing
(őstag)

A Huawei Health sajnos rakoncátlankodik az új Android verziókon.
Én Pixellel használom a Honor Band 6-ot, droid 14-es frissítést követően nem tudtam összekapcsolni a karkötőt a szoftverrel. Összepárosítottam egy régebbi Android verziót futtató telefonnal, és a karkötő firmware frisstésének elvégzése után a mai napig hibátlanul működik a Pixellel.

Ez az új karperec már a Honor 'saját' szoftverét használja, valószínűleg problémamentesen működik androidos eszközökkel.

Kíváncsi vagyok a Band 9 mennyire hatékony és pontos aktivitáskövető, a 6-os rendkívül jól sikerült ezen a téren, szóval fel van adva a lecke. Ha megugorja a szintet, váltok. :)

[ Szerkesztve ]


MLA
(tag)

Én egyedül a fizetést szerettem a Samsung Watch 5-ben. Sokkal könnyebb mint előkaparni a telefont.

üzenetek