Köldökszösz - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


Papa-Georgo
(senior tag)

Köldökszösz

a fiú szőrös hasa a napi ledörzsölődött ruhamennyiséget valami félresikeredett perisztaltikus mozgásnak köszönhetően, beirányítja a köldökbe és ott újra összedolgozva a bolyhokat, helyes kis köldökszöszöket készít. este, fürdés előtt, a lány óvatosan kipecázza onnan, majd beleteszi egy befőttes üvegbe. évekig gyűjtik és ha elég kitartóak, akkor majdan születendő babájuknak csinálhatnak belőle kispárnát.

Csak azért bátorkodtam erre topikot nyitni, (tudom értelmetlen, láma, fake, voltmár, becsukják...stb.) keresgéltem, de nem sokat találtam.

Szerény megitélésem a témával kapcsolatban, azután fedeztem fel, miután egyszer naon régen a Fábry showban felvetették a kérdést, utánna megnéztem és tényleg :Y van ilyen...
Tök fura, de jópofa, valószínüleg a felső magyarázat lehet az oka az egésznek, baráti körömben végeztem kutatást, lányok esetében nem találtam, tehát feltételezhető, hogy kell hozzá a hasszőr, de mondjuk akkor lányoknál is előfordulhat, amelyiknek szőrös a hasa :P. Férfiak esetében pedig megtalálható, bár volt akinél nem, de ez betudható annak, hogy nem minden póló esetében áll fenn a köldökszösz termelés. (saját tapasztalat)
Én néha egész kicsitket, máskor meg vmi batár nagyokat lelek benne...

Csupán az érdekelne engem, hogy a kedves fórumtársak körében milyen a helyzet, illetve foglalkoztat e vkit.

Felesleges kérnem, hogy ne OFF-oljátok szét, mert tom úgyis vannak OKOS emberek, akik nem tudnak ellenállni, és értelmetlen hozzászólásokat tesznek. Szal akit nem érdekel, NE olvassa, csak ennyit tudok hozzá tenni.

Akit pedig tényleg érdekel, írjon, kíváncsi vagyok.

Köszönöm :R

üzenetek