Könyvek, újságok - mit olvastok? - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


rétisün
(veterán)
Blog

az elején 2-3-400 oldalig elég nehezen indul be a könyv (bár Kingnél ez ellég gyakori) de a végére jó lesz! amugy ha még nem olvastad, Kingtől az Az címűt ajánlom (sztem) a legjobb könyve....én most éppen Wilbur Smith: A hetedik tekercs-et olvasom, nagyon jó! ajánlom, az előzmény ''Folyó istene'' cíművel együtt, illetve van még két folytatás, de azokat még nem olvastam, de az se lehet rossz, ezek alapján.


Diego!
(senior tag)

2-3-400 oldalig elég nehezen indul be? De hiszen 500 oldalas csak..


Diego!
(senior tag)

Rejtő Jenőtől pl mit?

[Szerkesztve]


bandus
(addikt)
Blog

A best szerinetm a három testőr afrikában, neki is állok most délután :) Azon kívül pedig minden létező könyve, amiben Piszkos Fred és fülig Jimmy szerepel (pl Piszkos Fred a kapitány, Az elveszett cirkáló, A megkerült cirkáló, Vesztegzár a Grand Hotelben).


Makaveli
(senior tag)
Blog

Most a CSI: Miami-t olvasom... Nagyon jó kis könyv érdemes elolvasni.
[kép]


rétisün
(veterán)
Blog

ja.... :D ugy emlékeztem, hosszabb....de tény, hogy az eleje bizony elég nyögvenyelős (bár még mindig jobb, mint filmen nézni :DDD )

[Szerkesztve]


God Vazzeg
(veterán)

Angol nyelvű könyveid nincsenek Sci-fi, fantasy témában? Másnak esetleg? :U


Diego!
(senior tag)

Tényleg kicsit nehezen indul be a könyv...úgy felénél tartok...


lesaux
(veterán)

Borsot olvasok mindennap. Igaz, meg is fizetik. ;]


bandus
(addikt)
Blog

Elég kevés angol könyvem van, egy sima romantikus regény (ezt elolvastam egyszer :D), wilbur smithtől a power of the sword, ez valami kalandregény. ezen kívül csak néhány harry potter, és a gyűrűk ura van.


Diego!
(senior tag)

Tegnap kaptam kölcsön a három testőr afrikábant és a vesztegzár a Grand Hotelbent... :))


Makaveli
(senior tag)
Blog

REJTŐ JENŐ MINDEN MENNYISÉGBEN!

Én most pl. a Csontbrigádot olvasom, de a Texas Bill a fenegyerek az egy hihetetlenül jó könyv, ajánlom mindenkinek...


brownus
(veterán)

én találtam 1et, sztem egy utcai árustól vehettem; (nem olvastam)
lekaptam gyorsan


Makaveli
(senior tag)
Blog

Most nyúzom a Gyilkosság a diákszállóban c. könyvet Agatha Christie-től... Az ABC-gyilkosságok pedig egy fantasztiku jó könyv volt amit tőle olvastam!


bdav
(őstag)

Jéé könyves topic :)

Most Raymond E. Feist mestertől az Ezüstsólyom Karma van soron, ami utána jön az Cornwelltől a Sharpe trafalgarja illetve Tom Clancy: The hunt for the Red October (angolul, hát ez kemény lesz de magyarul nem kapni). Asszem aztán veszek még pár Rejtőt, kicsit lejjebbi komment alapján a Texas Billt mondjuk :)


concret_hp
(addikt)
Blog

"újságok", amiket nagyrészt neten olvasok: nemzetisport, hvg.
könyv: David Sklansky: a póker elmélete (aki nem pókerezik annak teljesen közömbös)
nemrégiben: Jaksity György: A pénz természete , Eric Berne: Emberi játszmák


Audrey88
(csendes tag)

Újságok, amiket általában olvasni szoktam: Látkép (ezt szinte minden alkalommal megveszem, és megéri, de lehet, hogy inkább elő kellene fizetnem rá), 3.Évezred (ez sem rossz, csak szerintem túl tudományos), na és Spongya Bob (NC, csak az ajándékok miatt veszem meg, ugyanis ez a kedvenc rajzfilmem :D ).
Könyvek: nemrég olvastam ki Paulo Coelho - Az alkimista c. könyvét, és Havas Henrik - Méhkirálynő c. könyvét. Most éppen Hugh Laurie – A Balek c. könyvét olvasom :)


Drizzt
(nagyúr)
Blog

Hello. Kérdés: mi a legolcsóbb számítógépes játékújság? Van olyan, amihez nincsen a mára már tök feleslegessé vált valamilyen optikai adathordozó melléklet?


Drizzt
(nagyúr)
Blog

A Hvg-t szerintem nyomtatva is megéri megvenni, mondjuk ha van egy vonatútad, arra a 265 forintos árával bőven jó kikapcsolódást nyújt!
Én újságok közül Galaktika, néha Hvg, meg suliban ingyen lenyúlható dolgok unalmas előadásra, könyv meg nem tankönyvként elég rég volt a kezemben. :S


Makaveli
(senior tag)
Blog

Most olvasom: Bill Bonanno Maffiabecsület c. könyvét, hát szerintem olvassátok el. Ha láttátok a Keresztapa c. filmet kötelező! Tanulságos!

üzenetek