KPX - Team Pure - Division 2 - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


Anonymus23
(veterán)
Blog

Sziasztok,

Mint ahogy észrevehettétek változások történtek a klán életében.
Néhány alapító tag elhagyta a klánt (G és Pixi), elmondásuk szerint mivel elsősorban PvP-znek, és nagyon minimális volt a kapcsolódás a klán többi tagjaival, így kiléptek a klánból.
Szerk. megjegyzés: Így legalább nyugodt szívvel lőhetik a régi ismerősöket, így közelítse meg őket bárki is a DZ-ben :DDD ;]
Jó játékot és szórakozást kívánok nekik innen is! :R

Ezzel együtt kicsit felülvizsgálatra kerül a taglétszám is, és akik nagyon régóta be sem léptek a játékba, azoktól megválunk, záros határidőn belül (pár nap), első körben Ő róluk van szó:
Adams-HUN-
B-Lali
Bandi821
Fadmi03
HaswellByte
Lukerina
MirakuruHUN
Sir_Hedge
Dr.MadCow
S0ul3ird
ZILA-
tr3v0r_ph1ll1ps

Ha bárki a fentiek közül mégis maradni szeretne valamilyen oknál fogva, akkor azt számomra jelezze legyen szíves PM-ben vagy a többi elérhgetőségen.

Egyéb téma:
Sajnos magában a játékban nincs túl sok új tartalom és tevékenység, így elismerésem azok felé, akik ilyen Ubi/Massive "törődés" mellett is kitartanak a játék és a klán mellett, nem soká jön a TU10 remélhetőleg jelentős pozitív változásokkal, és a Raid 2 is, amire fel kell majd készülni. :K

Újra hirdetném a Discord elérhetőséget, minden tagot és értelmes barátot ismerkedőt szívesen látunk:
[link]

A Narko_Norbi által biztosított TS jelszava megváltozott, jelszóért érdeklődjetek nálam itt PM-ben/Discordon vagy Játékon belül meg fogom adni.

További jó játékot mindenkinek! :R

üzenetek