KPX - Team Pure - Division 2 - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


arnikusz
(veterán)

Meddig mesél kérem, tegnap is kb. 20.10 volt mire elindultunk.


velizare
(nagyúr)

amíg el nem alszik mindkettő. :( fogfájós időszak van.


Gubu0101
(veterán)
Blog

Szóval ide:

"Egyszer sem kellett újratölteni a BK-et,folyamatosan szórtam őket és töltött után,jó találmány de lehetne nagyobb sebzése kicsivel mert így 300k ig nem ment fel a dmg.Én is leszek szerintem,majd rád joinolok ismét :D Csak most teszek el invertoryba skill buildet,bár nem szeressem mert nagyon vissza esik a sebzés,pisztoly-al meg sokat kell klikkelni.Ha jön Khor akkor maradok így."


arnikusz
(veterán)

DPS CHC/CHD-ben 400000-et sebez simán a BK a talentekkel és CHC/CHD-vel, de láttam 600000-t is. Ha vakítva vannak és megtorpannak akkor lehet őket szedni. Annyi, hogy a magaslaton lévő lövészekre kell figyelni, ill. amikor 1 marad az adott szakaszon az átmegy Berserkbe és szük helyen leabuzál mindenkit.

Roosewelt végére kellessz az M1A, tegnap néztem, hogy Tankban is 500000-t sebzett.


Gubu0101
(veterán)
Blog

1.6-2.1M közt lövök a Baker's D-el.Este nem szeretem használni,mert sokat kell klikkelni,az asszony meg aludna,azt már majd a falra mászik néha :DD :DD

[ Szerkesztve ]


dvd24
(senior tag)

Leszek este, délután egy kollegát fogok húzni - meggyőztem, h vegye meg a divisiont - de utána mehetünk majd rooseveltbe. Ma ráadásul providence a targeted loot ott, talán még esik is valami használható.

[ Szerkesztve ]


Anonymus23
(veterán)
Blog

Ha időt akartok spórolni, akkor érdemes lenne a DPS metákat kifarmolni, mivel a legendáshoz, hogy jó időt fussatok, kell a minimum 2 jó DPS, még akkor is ha folyamat CC alatt lennének a mobok.
Adott esetben még akkor is többet érhet egy gyengébb szetitem, ha éppen kisebb értékek vannak rajta, semmint bármilyen összerakott szett.

Tegnap este még letoltuk mind a 3 legendást, 30-40 perc között volt mindegyik, de elég jó köröket sikerült kifogni.
Végre nekem is esett egy BigHorn :DDD


arnikusz
(veterán)

Gratula. :C Maxolja ki.
Mivel én a lassan fontolva haladó vagyok be van készítve a 2 DPS, de mindig a Tanknál kötök ki. :D


dvd24
(senior tag)

Mondjuk a tegnapi "speedrununkban" a random aki lelépett a végén, a tetőig tankban volt szintén, ott ha jól láttam váltott valami skill damage szerűségre, szóval két tank egy dps egy CC-vel mentünk. :)


arnikusz
(veterán)

A csapda amit használtál a tető előtt jól jött. Először Demo speckóban hozom a meta buildet Coyote, Contartor Glove, FoxP, Bulletkinggel és M1A-val meglátjuk.


dvd24
(senior tag)

Ott csak azért váltottam a csapdára mert a blinder beakad mindig az ajtónyílásba, hiába van nyitva, amúgy jobb a vakítás.


Gubu0101
(veterán)
Blog

Világos.Tegnap már nem éreztem a szettem annyira gyengusznak,Simán szedtem a mobokat lefele,kicsit újra kalibráltam missio előtt.Mondjuk még így is lenne mit javítgatni rajta,de nem akar igazán olyan esni amit én elképzelnék.Pl a 15% fegyversebzést is rá kell pörgetnem mert a java 10-12 körül van,így meg bukok elég sok mindent.
Szerintem öröm ha 2 óra alatt sikerül majd ma is megcsinálni :D Ti már nagyon Prok vagytok.


arnikusz
(veterán)

És a végén esik piros ami nem Big Horn. Providencből, ha esik akkor adom majd . Ha nem lesz Big Horn akkor majd hétvégén mehet a District eddig akivel voltam mind ott esett nekik Big Horn.


Gubu0101
(veterán)
Blog

Okés.Tegnap nyitottam a kis ládikából egzo hátizsákot el is dobtam nektek,de ti már rohantatok befele :D


Gubu0101
(veterán)
Blog

Mondjuk nálunk is kellene egy kis átszerveződés.Skilles-nek ott van Khor,neked is valami hasonló szett kellene mint nekem,hogy minél jobban,gyorsabban szedjük ki a mobokat,ha tudsz pajzsal olyan szettet össze dobni az még jobb,mert jó ha van,főleg ha fel kell szedni valakit.4. illető meg nem tudom ki lesz,milyen szettel.

Lehet átváltok én is Nyilas Misire,jó az a tüzes gránát :DD

[ Szerkesztve ]


Gubu0101
(veterán)
Blog

Este Legendary?Ha neki ugrunk valamelyiknek akkor fel lépek majd(este).

[ Szerkesztve ]


arnikusz
(veterán)

Én készen állok, ha Khorgat is jön, csak kéne még 1 Clantag is.


Gubu0101
(veterán)
Blog

Ok :D Jaja, nem artana :D Hany orara mennyek fol?


arnikusz
(veterán)

20.00 körül érek oda.


Gubu0101
(veterán)
Blog

Okés.Én is igyekszek majd.Nem tudom,ma még pakolunk e itthonról meg ide :U :D

üzenetek