Külföldi munkavállalás - Állásbörze fórum

üzenetek

hozzászólások


total90
(veterán)
Blog

Szia,

nem fogsz orulni, amit irok, de ez ugyanolyan szarul hangzik, mint sok ismerosomnel :U

1.- kozvetito dij: keresnek ok rajtad havi szinten is, szoval elvileg nem kellene, hogy legyen
2.- heti 6 nap 10 ora munkaval: maximum 45 ora/het az elfogadott tuloraval, azon felul nem vagy koteles dolgozni es ha dolgoztatni akarnak, akkor nyugodtan fel is lehet oket jelenteni. Heti 2 szabadnap kotelezo es havi egy hetvege is.
3.- majd kint szerzodes: ez milyen faszsag? Kimesz es odaraknak eled valami szar es mivel kint vagy "nincs mas valasztas" gyanant alairod...
4.- eleinte 4 ora bejelntes: ilyen nincs, ha kapsz egy szerzodest, akkor abban benne van, hogy havi x ora es nem, hogy 2 heteig majd 4 ora es aztan meg tobb.
Ez azert is atkuras, mert ha 4 orara vagy szerzodesben, de tobbet dolgozol es pl. beteg vagy, akkor 4 ora utan kapsz penzt a betegbiztositotol meg toluk is.

Melyik ceg ez? Jol utanuk neztel?
Ne irj ala olyat, ami nem ugy nez ki, mint amit megbeszeltel. En epp most intezek egy hasonlo ugyet, birosag meg miegyeb egy havernak, akit hasonlo modon vertek at.

Penz: ha adnak szallast es kajat biztositanak, akkor gondolom 6-700 €-tol nem kapsz tobbet, egy kozvetitoceg tuti nem fizet tobbet.
HA, megjegyzem HA minden passzol, nem vernek at es a lakast meg a kajat fizetik es kezbe kapsz 6-700e-t, akkor kezdetnek jo lehet, de toreked arra, hogy kilepj a kozvetitosdi alol.

Azt is jo lenne tudni hova mesz, mert en csak DE-rol tudok velemenyt mondani.

üzenetek