Last Day on Earth: Survival - Mobiljátékok fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Stevan87
(tag)

Nem találtam neki topikot, így nyitottam egyet.

Amit tudni kell:
" A Last Day on Earth egy többjátékos, zombis túlélős játék.
A játékos egy poszt-apokaliptikus világba kerül, ahol fegyvereket kell készíteni, lőszereket kell gyűjteni, menedéket kell építenie, el kell pusztítania a közelgő zombi hordákat, más játékosokat illetve ellenséges területeken kell csatázni. "

Engem baromira magával ragadott.
Jelenleg BÉTA fázisban van,tehát a multi részét nem tették bele, de folyamosan frissítik, foglalkoznak vele.
Mobilra ilyesmi játék tudtommal még nem is volt, de PC-re valami hasonló volt már egyszer azt hiszem.

Elérhető Android-ra,illetve a héten elérhetővé tették IOS-ra is.

Illetve van egy kezdetleges magyar fb közösség is ITT!

Remélem játszanak többen is vele, osszuk meg tapasztalataink, észrevételeink a topikban!


hazger87
(csendes újonc)

Letöltöttem. Ez bizony engem is beszippantott. :D Ugyan lassan tudok csak haladni, de azért épülget a kis faházam.


Azias
(újonc)

Helló. Nekem is fent van már egy jó pár napja. Jelenleg Lvl 29-es karim van és rohadt sok kérdésem. :D


Stevan87
(tag)

Akinek van kérdése,kérdezzen,szívesen válaszolok,ha tudok.
Szinte ahogy kijött, azóta játszok,meg olvasok utána,amint van valami. :)

Nagyon megtetszett. Igaz egy jó nagy update ráférne már most,hogy letesztelték sokan.


nonosmr
(csendes tag)

Sziasztok!
Nevemet hogy tudom megvaltoztatni "player xy"-rol? Csatlakozva van a play accountomhoz


RolanG
(csendes tag)

Hali, én is nézegetem majd ezt a topicot. 2-3 napja kezdtem csak a játékot, lemaradtam a startról. Most 22-es vagyok. Ezt a videót esetleg csekkoljátok le, impozáns kis bázist épített a tulaj, van benne pár jó ötlet:

https://www.youtube.com/watch?v=rwZg1Z_grys&app=desktop

Stevan, a facebook csoport szerintem jó ötlet. Nem akarod zárt csoportá tenni, hogy tudjunk esetleg posztolni meg beszélgetni frissítésekről meg egyéb témákról? Nyitott csoport esetén ez kicsit problémás.


Gabengocia
(csendes tag)

Sziasztok!

Én is játszok ezzel a játékkal, és tényleg addiktív, meg szép, és izgalmas, néha bosszantó.
Régebben azon gondolkodtam, hogy amikor megjelenik más játékos egy zónán, akkor miért autón van vagy miért talál meg a kis zónán belül, akkor arra gondoltam hogy biztos youtube-on nevelkedtek, és így látták. Most már tudom hogy ez nincs így:)
Jelen pillanatban akivel a játékban találkozhatsz az mindenki NPC, vagy AI irányította játékosnak tűnő bot. Angol wikin is ez olvasható.
A másik kérdés hogy mikor lesz járműved? Jelen állapotban soha:). A Túlélés Így szinte célok nélkül. Reméljük egyszer online lesz, mert most offline, csak online-nak álcázott.

http://last-day-on-earth-survival.wikia.com/wiki/General_Tips/FAQ itt is ez olvasható
A játék még csak egyhónapos, és béta.
Szívesen válaszolok a kérdésekre ha vannak.

[ Szerkesztve ]


RolanG
(csendes tag)

Nos igen, a játék jelenleg csak annyit tesz lehetővé, hogy szépen kiépíts magadnak egy bázist ugyan azt a néhány helyet farmolva. Reméljük hamar fentebb kapcsolnak bétáról. Motorra és ATV-re úgy tudom kár időt, nyersanyagot pazarolni, egyenlőre nem lehet őket befejezni, egyik elemük még nincs a játékban.

Hadd adjak én is tippeket:
- Az egyik legfontosabb! Ne legyél belépve a bázisodra amikor jön a Horda! A karakter maradhat ott, de a játékot érdemes offolni a csatára. Ha a bázist nézed amikor megérkeznek akkor mindegy milyen erődítményed van, lenullázzák teljesen. Ha off vagy akkor csak 1db fal vagy ajtó fog hiányzoni.
- Bogrács főzögetést nem javaslom senkinek, mert hatalmas fa pazarlás. A kezdetekben a nyers répa majdnem ugyan annyit ad mint a sült hús, mégis ingyen van úgymond. Később esetleg lehet szárított húst is használni, kicsivel többet ad és nem kell ahhoz sem fa. Répa "főzelékkel" kár bajlódni, ugyan annyit ad mint a nyers répa = fa pazarlás.
- Folyadéknak a víz a legjobb. Ha van 5-6 palackkal és megépíted a csapadék befogót akkor örök vízellátásod van. Ha megittad, az üres palackokat berakod tölteni, másik 2-3 -at magaddal viszel, stb.
- Csapdákat egyenlőre felesleges építeni.
- Craft pontokat óvatosan kell költeni mert limitált a megtanulható receptek száma, szinttől függően. Resetálni lehet micro transaction creditért, szerencsére az elején ad a játék egy keveset.
- Alfa barakk megéri, nem védi semmi. Bravóban vannak zombik.
- Végül pedig, a lezuhant repülőt csípjétek el ha egy mód van rá, elég sok jó cuccot ad. Tegnap előtt kétszer is fordulnom kellett hozzá.

Legnagyobb hiba szerintem, hogy az épület darabokat nem lehet mozgatni úgy mint a berendezési tárgyakat. Ebből később még sokaknak lehet kellemetlensége.

Bocs a hosszú hsz-ért.


hazger87
(csendes újonc)

Kicsit bosszantó, hogy a fegyverem pont akkor hullik el, amikor alapvetően égető szükségem lenne rá, a dagadt zombi miatt. Az elmúlt napokban folyamatosan elhalálozom, kezd kicsit frusztrálni a dolog, hogy folyamatosan újra kell kezdenem gyakorlatilag mindent...


RolanG
(csendes tag)

Hát akkor ne packázz a dagad zombival amíg nincs jó felszerelésed. :) A játék elején bőven elég a két zöld területet farmolni, azt ruha nélkül is lehet egy deszkával vagy egy fáklyával.


hazger87
(csendes újonc)

A probléma azzal volt, hogy pont zöld szektorban találkoztam ezzel a mókamikivel. :) Egyébként végeztem volna vele, mert pisztollyal alaposan meggyengítettem, de aztán elfogyott az eszköz. Mindegy túlléptem rajta.

Más:

A járműveket egyelőre hagytam, viszont a bőrszárítót, illetve a "kőműves állást" érdemes kifejleszteni már most?


nonosmr
(csendes tag)

Szerintem a bőr-el kapcsolatosat igen, mert azokbol tudsz egyre jobb fegyvereket létrehozni, mégha csak kis szinten is vagy, nem kell hozza fa hogy alágyújts, és az alap bőrt, amugy sem tudod mire felhasználni tudtommal


RolanG
(csendes tag)

Bunkerek számítógépeihez egyenlőre nincs kód a játékban. Sok pletyka kering róluk a neten, nem érdemes velük foglalkozni egyenlőre, 100% hogy nincs kód a számítógépekhez.

Bőrrel, kőfejtő asztallal stb kapcsolatban én úgy vagyok, hogy minden nyersanyagfeldolgozó állást meg kell építeni, későbbi fejlettebb tárgyakhoz már a nyersanyagok fejlettebb formáját fogja kérni a játék. Noha LvL50 feletti dolgokat nem nagyon lehet már legyártani mert sokukhoz kellene olyan nyersanyag ami egyenlőre elérhetetlen.

Farmol valaki piros zónát? Én narancssárgát szoktam főként vasért de különlegesebb tárgyakért az sem mindig éri meg sajnos. Oda már kell ruha illetve alapszintű fegyver is, de nem mindig tudok olyan értékű cuccot elhozni hogy megérje. Az inventory mérete miatt piros zóna lehet meg sem éri...


Stevan87
(tag)

Pirosat nagyon ritkán. Bár nem lehetetlen.
Csak megjelenik 10ből 9* Big One,és futás. Pedig jó cuccok vannak ott.
Mondjuk én már kicsit unom,jöhetne az update,így kezdek befásulni.


RolanG
(csendes tag)

A jobb felső piros pine woodban elvileg ritkán van big one. Egy kövesre pedig javaslom ezt a videót, hogyan kerüld el a big one -t. https://www.youtube.com/watch?v=LjaAWnJToho

Én még mindig nem látom értelmét pirosat farmolni. Végig néztem sok lootot és gyakorlatilag majdnem ugyanazt dobja mint akár egy zöld terület. A támadi AI playereknél néha hasznos cucc is akad de rengeteg nyersanyagba kerül kitakarítani egy piros zónát, ruha és fegyver kopás, kötszer stb... elhozni meg alig lehet valamit.

Amúgy a héten jön egy nagyon update, bele kerül a játékba a motor, úgyhogy készüljetek rá. :)


nonee
(aktív tag)

Sziasztok!Nem találtam magyar csoportot FB ezért csináltam.messenger is lehet ha csatlakoztok,ott egyből látjuk ki mit ir;)
Facebook
Sokmindent nemtudok..ezért is lenne jó!
Üdv


felixo
(őstag)

Üdv !
Multiplayer-t már bele tették a játékba ?


nonee
(aktív tag)

Szia!ugyvettem észre igen!


felixo
(őstag)

Köszi.
Átmentem egy másik helyre a karakteremmel és megöltek, meghaltam. Eltűnt minden cuccom az invertory-mból. A saját területemen viszont nincs semmi cuccom. Ilyenkor mi a teendő ?


nonee
(aktív tag)

Szia !Sajnos tovább farmolni kell elrakni utána a házadba feltölteni a készletet...csak igy lehet.Ne menj ugy harcolni ha teli a zsák! Meg legyen hátizsákod..plusz cuccok férnek bele..


RolanG
(csendes tag)

Van magyar facebook csoport, mint ahogy a téma indító írta is. Sajnos nem zárt, így csevegésre nem nagyon van mód.

Multi még nincs a játékban. Béta nyitása óta (2 hónapja) nem került be újdonság sajnos.

Nem hiszem egyébként, hogy lesz valami ebből a játékból. Inkább csak pénzgyűjtő béta játék, túl nagy falat ez a fejlesztőknek. Kár érte.


felixo
(őstag)

Szerintem jó lesz ez, csak még idő kell neki.


WhiteWalker
(veterán)
Blog

Most szívtam egy nagyot.
Elkezdtem a játékot , beleoltem 3-4 órát , majd rájöttem , hogy újra kellene kezdeni , sok mindent rosszul csináltam.
New game az nincs a játékban , így leinstallaltam majd ismét feltelepítettem.
Így új játékként nagyon jól haladtam , sok mindent másképp csinaltam persze.
Volt nyersanyag , a bázisom is szépen épült.
Ezután jött a fekete leves , ugye kiléptem a játékból , majd ma ismét elinditottam.
Rakerdezett , hogy van mentés , akarom e helyre állítani.
Nyomtam egy igent , és hát az első rosszul kezdett játékot töltötte vissza :(((
Az ideg szét mart , köszi gyerekek!!!

Most kezdhetem "kisimitani" az egészet és helyrehozni , hogy egyenesbe jöjjek , vagy ott tartani ahol másodjára volt... :(((

[ Szerkesztve ]


szabacsik
(őstag)

Nyitva a bunker. Valaki tudja mivel kell nekivágni? Még nem mertem lemenni :D


nonee
(aktív tag)

netudd meg..oda csak profi fegyverek...semmi esélyed vassal vagy faütövel-..jah kaja se árt..van vagy 6 7 zombi meg egy 500as sorozatlövö..


FeRR95
(csendes tag)

Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy mobilnettel mennyi adatforgalmat használ? 1 gigás netem van, ezért kérdezem.. eszi a netet nagyon? vagy csak pár kb-okat? Köszi a választ!


Bolykesz99
(újonc)

Hali! Hogyan tudok pénzt szerezni? (online vásárlás nélkül)


szabacsik
(őstag)

Nem tudsz


nonee
(aktív tag)

Lofasz szerintem.használtam de nem fogyott le 300mb--


arrior_czk
(csendes tag)

Sziasztok!

Hát ez engem is beszippantott!
Kezdek egész jól ráérezni a dolgokra! Csak kicsit nehézkes így, hogy még nem teljes a játék! Remélem befejezik!
a bunkerhez a jelszót rádión kapjuk, aki megépítette, minden nap más a jelszó, benéztem, hát még nem megyek vissza egy ideig! :)
Járművek, a motort az egyik "másik játékos" is elkezdte épiteni, neki megvan benne a motor is már, meg az amit én eddig nem találtam, most azt tervezem, hogy befejezem nála, mert nekem megvan minden más alkatrészem, hátha el tudom hozni! Ha nem, legalább neki meglesz, bár valószinuleg AI játékos lehet, mert elhoztam tőle mindent, s nem pótolt semmit! Vagy abbahagyta a játékot! :)


dragonfire44
(tag)

Hali
Járt már valaki igy?
Letöröltem a játékot utána vissza, persze be volt jelentkezve google fiókba. Na most 0 szinten kezdem és nem tudom visszahozni a 66-os szintet.... :W :W :W :W :W :W


WhiteWalker
(veterán)
Blog

Olvass kicsit feljebb kérlek... :U
Én pont hasonlóan jártam...nem voltak. 66-os az igaz...

[ Szerkesztve ]


CHRISToff
(újonc)

És akkor nincs rá semien megoldás? Mert én is így jártam.


dragonfire44
(tag)

Szemétség vagy nem.....leszedtem egy hack appot,igy most 75000aranyam van,gyorsan összeszedhető a cucc,amúgy is 66-os szinten már minden fullon volt amit lehetett. ;]


cikasz
(őstag)

Sziasztok.
Nem rég játszom a játékkal, de vannak érdekes dolgok.
Pl. most az új frissítés után ha meghalok valahol eltűnik a hullám és nem tudom visszaszedni a cuccokat :(
Most is le kellett tennem a kezemből a telefont a játék közben és 1 perc múlva halott voltam mert egy farkas odaszaladt és megcsócsált :)
Meg a motorhoz is az engine parts-ból kell 20db amiből 3-at sikerült eddig (Az ATV-ről ne is beszéljünk oda 200 kell :D )
Amúgy viszont jóféle játék.


cikasz
(őstag)

Ez egy rakás fos. Fél percre nem figyelek, jön valaki lelő és fél órás farmolásom oda... uninstall.


nonee
(aktív tag)

hamar feladod...sokszor jártam igy..:(


WhiteWalker
(veterán)
Blog

Én is töröltem a retekbe.. Jött egy bot emberi túlélő a semmiből. Hátizsák tele... Pont event közbe... + Ott volt a backup hiba is...

[ Szerkesztve ]


Notalab
(tag)

Sziasztok!
Én csak a múlt héten kezdtem el, és még csak a 14-es szinten vagyok, de baromira megtetszett. nagyon jó játék. Pont ilyet kerestem, sok loot-olás meg fejlesztés, nem csak a folyamatos hentelés.

Egyet nem értek, hogy a "villámot"/energiát, hogyan termelhetek, mert egy-két oda-vissza úttal lenullázom, aztán rakhatom félre a játékot. Van erre trükk, vagy megoldás?

[ Szerkesztve ]


cikasz
(őstag)

Úgy mint minden IAP-os játéknál. Ha több energia kell akkor veszel. Amúgy magától termelődik lassan.
Vagy sétálsz a karakterrel ami hosszabb idő ugye.


Notalab
(tag)

Ok, értem köszi. Akkor várok türelemmel.


jonnyjoker01
(veterán)

Sziasztok! Egy ideje tolom a játékot, most a házamat fejlesztem kőfalúvá és lőfegyvereket gyűjtök, hogy kitakarítsam az alfa bunkert. Volt már itt valaki, aki ledarált mindent odalent? Elvileg a motorhoz parts-okat lehet lent találni.


Notalab
(tag)

Sziasztok!
Nagy dobozt (chest), vagy mit, hová tudom lerakni? Az nem a small boxnak a nagyob verziója? Megcsináltam, de sem házon belül, sem házon kívül nem engedi. A kicsiből meg már van vagy 6.

[ Szerkesztve ]


jonnyjoker01
(veterán)

Az eggyel nagyobb ládához lvl2 padló kell (5 limestone és 5 deszka kell a fejlesztéshez build módban).


nonee
(aktív tag)

Az is random sajnos--


jonnyjoker01
(veterán)

Na szuper. Akkor szerintem egy jódarabig kulloghatok a partok után (eddig piros erdőben találtam egyedül engine partot, csak egyet, bunker belsejébe meg nem jutottam még el a dagadékok miatt.

Más: jött ma update, alpha bunker kapott még egy szintet, a fegyverkovácsoló asztal kraftolható és egy Zip Gun került a játékba, ami szintén kraftolható.


nonee
(aktív tag)

nem vagy egyedül...nehéz..gyüjtök énis:)


Bozont81
(újonc)

Sziasztok!

Hogyan lehet OAK fához jutni, mert azért nem tudok fegyverasztalt csinálni, mert az a fa kell hozzá.
Teleportálni meg nem tudok, mert se a motorhoz, se a kocsihoz nem ad cuccot.


jonnyjoker01
(veterán)

Sajnos legalább motor kell hozzá.

üzenetek

Hirdetés