League of Legends - PC játékok fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


forguet
(aktív tag)

Összefoglaló

[ Módosította: 7 ]


nepszter1
(őstag)
Blog

Üdv , örülök hogy van ilyen topic de kivan halva :(
aranyos kis játék


nepszter1
(őstag)
Blog

Senki nem játszik vele? :((


iCook
(csendes tag)

Szerintem kevesen játszanak vele, aki mégis egy DotA alteregót szeretne az HONozik.
Bár, ha jól tudom az meg fizetős lett. :(

[ Szerkesztve ]


Mooka-Miki
(aktív tag)

Sziasztok!

Én olyan 3 hónapja játszok a játékkal rendszeresen és eddig nagyon tetszik. Jópofa hősök vannak, a rajzfilmszerű grafika is kellemes, egyedül az nem tetszik, hogy igen csak nincsenek kibalanszolva a hero-k és a cuccok. Tegyük hozzá, hogy az utóbbi időkben a patch-ek elkezdtek komolyabban lépni az irányba, reméljük jó úton haladnak.

Ui.: 19-es a summonerem, de sosem költöttem IRL pénzt a játékra, s frusztrál, ha jön pár pénzes team, s már első szinten 900 HP-ja van a hőseiknek, mert annyi pénzt beleöltek a játékba. Az elején kinyírhatatlanok, s utána is tudnak hozni 3vs5 szituációkat kb azonos szkill szinten :(


nepszter1
(őstag)
Blog

Részben igazad van de Runes :) és nagyon sokat kell költeni rá . Hogy jól legyél 1. szinten


Mooka-Miki
(aktív tag)

Tudom hogy a rúnáktól. De nyugatabbra azért nem akkora érvágás annyit rákölteni a játékra mint teszem azt itt nálunk. Nem magával a pénzzel van probléma, Magyarországon vagyunk ez van. Csak túl soknak tartom a pénzes előnyt a "free" mód ellenében.


nepszter1
(őstag)
Blog

Igen de ha fizetsz a játékért semmi plusz cuccokat nem kapsz , gondolok itt fegyverekre itemekre stb , Skin-t lehet belöle venni meg hösöket . De részben igazad van :)


Mooka-Miki
(aktív tag)

A másik meg, hogy ugye anno csak US server volt, oda regeltem én is. Most van EU szerver, lehetne jó pinggel játszani, de nem lehet átrakni/átrakatni az accountot. Mekkora butaság ez. Remélem a jövőben megcsinálják. Amerikai szerveren általában olyan nagy a pingem, hogy nem tudom kivédeni az aoe képességeket, ami azért eléggé visszavesz az elégedettségi indexből :D


nepszter1
(őstag)
Blog

Én is így jártam aztán hála istenek csak 2-3 mecset játszotam és rájöttem hogy van eu. szerver is és oda beregeltem és mai napig ott játszok.


Mooka-Miki
(aktív tag)

Én is morfondírozok rajta, csak már 19-es szinten vagyok és vettem IP-ből sok hero-t is. EU-n meg kezdhetném elölről. :O


nepszter1
(őstag)
Blog

Jobb mintha megvetted volna az összes hero-t és akkor kellene átjönnöd :DD


Mooka-Miki
(aktív tag)

Sosem venném meg az összeset. Van pár kedvenc: Tristana, Jana, Warwick, Teemo. Egyelőre velük nyomulok. Neked ki/kik a "févörit"/"févöritek"?


nepszter1
(őstag)
Blog

Hát Shaco , twich , jax , teemo , ryze . Kb ezek de mindig másal vagyok :)


Mooka-Miki
(aktív tag)

Ryze huh.. volt vele egyszer egy 4-es killem. Nagyon durván oszt... aztán mana nista -> futás! :DD


nepszter1
(őstag)
Blog

penta kill flied-el ;]


pckownz
(senior tag)
Blog

Van még aki játszik vele? :))


nepszter1
(őstag)
Blog

kezdem megunni :O


pckownz
(senior tag)
Blog

Nem tudsz valami taktikát mondani? :))
Nemrég kezdtem a játékot. Tegnap este lettem 5-ös szintű, és most nézem új hősök közül választhatok. Ez hogy is van? Ilyenkor a régiek kilőve?


nepszter1
(őstag)
Blog

Igen minden héten új garnitura érkezik . Hétfön ha jól tudom . De tudsz venni magadnak sajátokat . Store ->Champion és ott . És azt javaslom neked hogy szépen lassan probálj ki minden karit amelyik bejön neked azal játsz sokat és menni fog :)


Mooka-Miki
(aktív tag)

Minden héten más hősök vannak ingyér. Amiket kapsz a játékok után IP-t (Influence Point ha jól emléxem), azokból tudsz unlockolni új hősöket vagy rúnákat a varázskönyvedbe. Természetesen az előző heti ingyenes herokkal most nem tudsz játszani csak az ehetiekkel, illetve azokkal akiket unlockoltál (azok permanensen megmaradnak neked természetesen).

A taktikákat illetően: Minden hősnek más taktikája van, a képességeitől függően (a hősök leírásában meg tudod nézni, nem tudom mennyire tudsz angolul, pl: Assassin, disabler, stb). Mégvalami: Vannak ugye a hősöknél ajánlott tárgyak amikor veszed a cuccokat. Nem mindig célszerű azokat venni.


pckownz
(senior tag)
Blog

Így már értem a hős témát. Tetszik ez a játék :))


nepszter1
(őstag)
Blog

de youtube-n rengeteg videó van fent csak keresni kell.


waassy
(tag)

Én is elkezdtem játszani. Előtte a Demigod-ot nyomtam rövid ideig, de ez egy kicsit jobban tetszik. Talán a sokféle hősnek köszönhetően. Az ütős vagy tank karikat szeretem. A Sivirt már megvettem, csapatba jó de más hősöket nem nagyon lehet leölni vele. Most a Dr. Mundon, Sion-on vagy Mordekaiseren gondolkodom. Mindegyik tetszik.

[ Szerkesztve ]


Mooka-Miki
(aktív tag)

Sion az nagyon vad, lehet vele szeletelni rendesen. Mundo is vicces figura. Egyedül talán Mordekaiser ami kicsit kilóg (számomra) a sorból, annyira nem tetszenek a képességei.


waassy
(tag)

Hát igen, a Mordekaiser nem jött be nekem. Valahogyan akárhogy rakom össze nem igazán használható semmire.A folyamatosan épülő shieldeje olyan, mintha alapból life steal-je lenne, de úgy érzem nem nagyon használ semmit ráadásul mp-enként csökken az ereje ha nem töltöm. Ha ability powerre megyek vele akkor meg könnyen lenyomják a kis HP miatt. Crowd control spellje meg nincs, az ultimate spelljétől (gyenge life steal) sem vagyok elájulva, nem hatékony. A Dr. Mundo már elég jó, az ultimate spellje jobb, nagyon tud gyógyulni. :) Az infected cleaverje magas szinten egész jó. Mindegy mennyi HP-je van az ellenfélnek a 25%-át leszedi egy dobásra. A probléma csak az hogy az egyenes dobások csak azt sebzik akit eltalálnak. A tapasztalt játékosok tudják ezt és úgy helyezkednek, hogy mindig legyen köztünk egy két minion.

Szóval úgy tünikhogy nekem a tank/dps Sion jön be a legjobban a magas sebzés miatt (bár ez a Mundonál is megvan), de főleg a passzívan gyűlő HP és a 2 mp-es stun miatt. Először a HP-t nyomom fel aztán jöhet az Atma's Impalerje ami HP-től függően sebez. Ráadásul az ultimate-je is nagyon jó nagy csatákban a brutális life steal miatt, ráadásul azért mert a gyógyulás a közeli csapattársakra is érvényes.

Szóval a Sion-nál ragadtam és elég sokszor nyerünk vele, ez lett a fő hősöm a Sivir helyett.

[ Szerkesztve ]


Mooka-Miki
(aktív tag)

Az én fő hero-m Tristana. A játék végén a passzív range bonus-a nagyon sokat tud segíteni, s 2 skillje is használható mind menekülésre mind támadásra (az ultija és az ugrás). Plusz még ugye nagyon jól lehet vele farmolni.

Még szoktam tolni Twitch-csel, Warwick-kal, Jana-val, Taric-kal, Teemo-val. Most gondolkozom, hogy beszerzem Olaf-ot vagy Amumu-t még melee-nek, de nem jutok dűlőre. :)


waassy
(tag)

Ja egy kérdés Mooka-Miki. Hogyan lehet előnyt faragni pénnzel a játék elején? A mastery pontok és a rune slotok a szint növekedésével arányban érhetők el. Tehát a játék elején (hába vesznek meg egy csomó rúnát) csak egy-kettőt tudnak használni. Van valamilyen másik tápolási lehetőség? Bocs, ha hülyét kérdeztem. Még csak level 9 vagyok. :)


Mooka-Miki
(aktív tag)

Mindenféle XP boostokat lehet venni és kevés játékidő alatt fel lehet feljődni olyan szintre ahova nem szégyell az ember. Nem tudom mennyit kell hozzá játszani, de láttam olyat aki egy hét alatt felment 30-as szint felé (nem tudom pontosan mennyire). Én meg itt gürizek mióta és csak 14 vagyok :DD Plusz még ugye betesz, ha nem ismerősökkel játszol, akkor 5vs5-mél elég nagy esélyed van, hogy kifogsz társaid között 1-2 feeder-t vagy leaver-t :((


waassy
(tag)

Az elején én is eléggé feeder voltam sajnos :DDD Most már azért jobb a helyzet. Érdekes, ha már csak egy nagyon jó játékos is van a csapatban, akkor az nagyon fel tudja húzni a többieket, bomlasztja az ellenfél morálját.

A leavereket én is nagyon utálom, miattuk kb minden második, harmadik meccset emberhátrányban játszom. :W


Mooka-Miki
(aktív tag)

Erre a leaver dologra kitalálhatna valamit a RIOT, pl aki a játékainak számához képest nagy leave aránnyal rendelkezik azt ne rakja össze olyanokkal, akiknél ez az arány kicsi.


waassy
(tag)

Megnéztem a Tristana skilljeit, tényelg jók. Jól lehet vele zúzni. Valahogy eddig elkerülte a figyelmemet. :) Ő az akit nem lehet elkapni menekülés közben mert átugrálja a tereptárgyakat? ;)


waassy
(tag)

Ja vagy valami bünti is lehetne. Modjuk egy leave = a következő játék után nincs XP/IP. Vagy modjuk egy napig egy megvásárolt hőse nem elérhető. Csak ötletek... ;]


Mooka-Miki
(aktív tag)

Igen :C

#33: Én már írásban is tettem javaslatot a RIOT-nak meg pár elírásra is felhívtam a figyelmüket a LoL oldalán de még mindig nem javították ki őket :)

[ Szerkesztve ]


Mooka-Miki
(aktív tag)

Kezdek kiábrándulni ebből a játékból. Lehet megveszem a HON-t ezt meg letörlöm a fenébe. Most játszottam Tristana-val Warwick ellen és nem tudtam azonos szinten megsebezni, pedig azonos cuccaink voltak! Én is level 2 meg ő is. Nézem láma vagyok v mi? Semmi skill-t nem használt és volt egy sima alap cipője aztán annyi. Egymással szemben cséphadarunk, de nem megy le a HP-ja. Nézem: lövésenként 14-et (!!!) sebeztem rajta amit simán vissza is healelt a passzívjával ütésenként. Régen volt egy nagy balance patch, azóta látom csak a bugokat halmozták (vagy nem tudom mire véljem ezt). :((( Egy ideig most pihentetem ezt a játékot.


nepszter1
(őstag)
Blog

Warwick nagyon jó 1v1be a lifestealer passzív skillje miatt:) Ezen ne akadj ki . Én meguntam ezt a játékot 641Mecset játszotam de már egyszerüen nem köt le . Én is a HON-t tervezem hogy megvegyem majd ha nyáron összejön valami meló akkor megveszem.


sasa311
(veterán)

Kaiser nagyon erős, de TANK.

Az ultija pedig a kaiser max HPja alapján sebez, 25-30% HP-t simán levesz egy jól geareltnél.


Mooka-Miki
(aktív tag)

Ha lassabban fogy a HP-ja az ok, szívja a vérem (:DDD) na de hogy meg sem sebzem? :N

Szerk.: Helyesírás

[ Szerkesztve ]


nepszter1
(őstag)
Blog

értem mostmár hát igen erre nem tudok mit mondani :DDD
én teemoval voltam ugyan igy elején sebeztem normálisan és 100hpja volt nem sebeztem semmit csak ő rajtam és semmije se volt.


Mooka-Miki
(aktív tag)

Azt nem értem, hogy még április magasságában miért nem találkoztam ilyen bugokkal. Nem figyelnek a srácok, tömik az új fícsöröket, de kevésbé ellenőrzik a munkájukat. Ejnye-bejnye :)


waassy
(tag)

Megpróbálom tankként a Mordekaisert, rezisztes cumókkal. Lehet, hogy jó lesz. Mindenütt az AP-s fajtát favorizálták, én is azt próbáltam. De majd a tank... :K Az modjuk hátrány szerintem, hogy nincsen alapból slow vagy stun képessége.


nepszter1
(őstag)
Blog

Egy frozen maletet veszel neki és tessék ott a lassítás:)


waassy
(tag)

Hát igen. Néztem a youtube-on egy Mordeakiser gameplay videót. Elég jól nyomja a csávó, hasonlóan ahogy mondtad frozen mallet-el plusz spirit visage-el, mercury's treads-al és phantom dancerrel. Tud ez jó lenni csak meg kell tanulni. :)


LifeSpirit
(tag)

Sziasztok!
pár napja kezdtem el a játékot.nem nagyon Dotaztam még de pár nap alatt sok tapasztalatot gyűjtöttem.
Béna vagyok még benne ez tény de voltak már szép sikereim is.
Ha lenne egy kisebb társaság kivel tudnék játszani(veletek)akkor szívesen felvenném veletek a kapcsolatot.van mikrofonom is tudok meg teamspeakre.
LifeSpirit néven feltudtok venni.
Gyorsan tanulok...


Mooka-Miki
(aktív tag)

Szia!

Sok sikert a játékban! Nem tudom mikor leszek legközelebb online de majd felveszlek, aztán ha mindketten ráérünk majd tolhatjuk együtt. (Mivel nem enged spec karaktereket ezért ott Mooka Miki néven vagyok fellelhető.)


LifeSpirit
(tag)

Amúgy valami kisebb társaság nem alakult ki? Akik feljárnak pld tsre és együtt eljátszanak?
Vagy erről nem nagyon tudtok?Nem csak itt fórumra értem ezt.


Mooka-Miki
(aktív tag)

Én nem játszom gyakran illetve rendszeresen, ezért nincs sok ismerősöm a játékban. Ha lenne valami jó kis madzsar társaság, akkor én is szívesen csatlakoznék hozzájuk. :K


LifeSpirit
(tag)

Több helyre is írtam,hogy alkotni kéne valamit közösen de úgy látszik Magyarországon kihalt egy játék


Mooka-Miki
(aktív tag)

Én olyan 3-4 játékonként össze szoktam futni honfitársakkal, szóval szvsz nem kihalt, csak a PH-s bajtársak között nem népszerű.


forguet
(aktív tag)

Mi általában 3-4-5-en játszunk egyszerre, és TS-t is használunk.
A valamikori BrSe klán magjával települtünk át... (sztem az egyetlen magyar dota klán voltunk)

Ha gondoljátok vegyetek fel, a nickem Verghaust
De aztán nem feedelni! Csak azért mondom, mert ha velünk játszotok, akkor a magas ELO-nk miatt általában erős ellenfelekkel kell játszani.
Bár meglepő, hogy néha mekkora noobok vannak a játékban 4-500 winnel is...

üzenetek