League of Legends - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Yodamest
(addikt)

Nem értem ezt a kirohanást, ráadásul éppen most, hogy javult a mentálom, ezt írtam is a nancypalos stream megnézése után, hogy az valahogy hatott rám ilyen szempontból. Már tudatosítottam, hogy role és champ függő is az előrehaladás, amit valahogy tudtam is, csak időről időre hajlamos vagyok megfeledkezni róla.

Mindegy hát sajnálom, ha xanaxot kell mellékelni hozzám, én rettentően élvezem a játékot az utóbbi időben és ez az eredményeimen is látszik (már gold3 valami 80lp). És nem fordítva, tehát már Jhinnel is írtam (vissza lehet nézni), hogy élvezem a játékot, pedig akkor még elég elég sokat loseoltam.

[ Szerkesztve ]


forguet
(senior tag)

Feedback is a gift, mondják, aztán azt kezdesz vele amit akarsz :U

Én ugye tavaly kezdtem el újra játszogatni és még most is csak kevés meccset tudok játszani a gyerekek mellett, de ide benézek minden nap.
Amit látok, hogy a hsz-eid (amiből úgy nézem volt 1500, tehát elég nagy részét teszi ki a topiknak) 90%-a arról szól, hogy ha veszítesz, bénák/hülyék a csapattársak, ha nyersz, akkor meg a saját teljesítményed volt jó...ezt mondják a többiek is.
A kulcs az lenne, hogy megfelelő konklúziót vonj le a meccsekből saját magadra nézve, és itt van a probléma.
Ha megnézem az elmúlt 10 meccsedet, amióta topozol, Te arról beszélsz, milyen jól megy, meg jó a mentálod, meg tudsz climbolni.
És tényleg climbolsz, 10 meccs, 7 győzelem, pipa...meg ha az ember climbol, persze h jó a mentálja.
DE nézz a számok mögé.
Az átlagos OP score-od 4.9!!! ez alatt a 10 meccs alatt, az átlagos helyezésed 5.5.
KP-d, damage dealt jóval alacsonyabb az átlagos gold topoknál, a vision score-od is folyamatosan 0.5 alatt úgy h az átlag bronz 0.53...ez utóbbit jópárszor leírták neked az elmúlt 1 évben is.

Nekem az elmúlt 10 meccsemen az op score-om 5,0...amit katasztrófaként élek meg, mert nem ide pozícionálom magam, és ezért nézek is a teljesítményem mögé.
Hála az isteni gondviselésnek, 10-ből 6-ot megnyertem, de ez nem az én érdemem!
Ahogy írtam is feljebb, Neked 4.9 az utsó 10 meccsed, és a 7 win miatt a climbolás, meg a jó mentál ami lecsapódott benned.

Sztem ezen kéne elgondolkoznod, hogy akarsz-e javulni, vagy csak az a lényeg, hogy ide írogass jó hosszú önigazolásokat.


Yodamest
(addikt)

Innentől bármit írok, már mindenképpen csak népharag lesz, ezért rövidre fognám:
- topon jelenleg csak próbálgatok, rég topoztam már, nem ismerem a matchupokat, szóval ezek "free" winek most, soha nem mondtam, hogy én carryztem topon is a meccseket, gyakorolgatok csak, nem tudom még mit akarok itt játszani

- sajnálom, ha ennyire szélsőségesen csapódik le, hogy minden a csapatom hibája és én vagyok a jampi, nem gondolom így, sőt egyre jobban nem, viszont ha tényleg carryzek és tényleg a legjobb voltam, mint a legutóbb linkelt Ziggs meccseken is, akkor azokat nem fogom letagadni, meg elszerénykedni, szóval itt is fontos az arany középút, tudni kell azért büszkének is lenne az erényeinkre, de itt sokszor mintha bűn lenne ez is

- a Jhines meccsekből tanultam, akármilyen hihetetlen, már tudom, hogy nekem az adc vagyis azon belül is a klasszik ad carry szerepkör nem való, túlságosan könnyen megölnek, nincs elég impactom, nem tudok 100%-ot nyújtani ott, ezt már tudom, elfogadtam, azokon a meccseken néha nagyon jó voltam, néha rossz, sokszor átlagos, és csak magam miatt voltam végül ott S3 környékén azzal a hőssel, nem a csapataim miatt

Szóval kb ennyi, folyamat próbálgatok, rájövök dolgokra, rájövök mi nem való nekem és mi való, ez egy journey, most ez a hozzáállásom, nem is akarom már ezt vagy a múltat firtatni, majd akkor írok legközelebb, ha komolyabb előrehaladást értem el. Köszönöm mindenkinek a türelmet! :R


Csokishurka
(őstag)

Sziasztok!
Egy rövid kérdésem lenne. Valaki vett már skint ilyen árusító oldalról? Elvileg giftkent kapod meg, kicsit riskynek találom, de ha van bevált oldala valakinek....
Köszi :R


Sordoran
(addikt)
Blog

Nem ismerem ezeket az oldalakat, de vannak különböző promóciók amikor játékkal foglalkozó oldalak vagy streamerek/videósok sorsolnak ki különböző skineket. Ezek kód formájában válthatóak be, szóval nem kizárt, hogy ezeket "nyúlják be" és értékesítik.
Én egyszer voltam szerencsés, csak így megszerezhető chroma, és mivel nem volt meg járt a skin is, és mivel nem volt meg, járt a hős is. :DDD


Csokishurka
(őstag)

Wow az fair trade volt 😊
Igen lehet ilyenről van szó, de nem mertem még vásárolni ilyet mert vannak félelmeim 🤣


tenaijo
(tag)

Ha ingame giftel, akkor azt csak RP-ből tud, amit valahogy meg kell vásárolnia (vagy egyéb módon hozzájutni..) A szürkepiacos játékkulcsokkal ellentétben az RP már minden régióban ~ugyanannyiba kerül, és a gift ára is fix, itt nincsenek "leértékelések" ezért gyanús, ha sokkal olcsóbban jutsz hozzá. Elképzelhető, hogy semmi bajod nem lesz belőle az égadta világon, de mondjuk ha lopott kártyával töltött fel RP-t és azzal giftelt, arra nem tudom mi a RIOT policy, hogy téged is bannolhatnak-e érte.
Közben lehet csak egy Walmart alkalmazott nyúlja az RP kártya készletet, és csinál belőle egy kis zsebpénzt... :DDD

[ Szerkesztve ]


Csokishurka
(őstag)

Nem bírtam magammal, vettem egy 1820 rps skint 10euroert. Tegnap addolt friendbe az oldal és elvileg ma kapom giftkent. Megírom majd, hogy tényleg megkaptam e. Jah és Gpay-el fizettem, bankkártya adatokkal nem igazán szerettem volna. De láttam olyat ahol volt paypal lehetőség is.


Csokishurka
(őstag)

Megjött, minden korrektül ment.


Yodamest
(addikt)

Legutóbb úgy búcsúztam, hogy majd akkor jelentkezem, ha érdemi előrelépést sikerült elérni. Ma meglett a plat4, tudom ez sem akkora szám, de azért mégiscsak egy szintkülönbség. Nem mondhatja senki, hogy noob goldos vagyok. :)


Lokids
(addikt)
Blog

Gratulálok! Noob platos lettél :D :DD


Yodamest
(addikt)

:R


Hangfalképű
(tag)

Na, ki játszik Vanguarddal? :DD


pengegyerek
(aktív tag)

Kezdődik xD
Sziasztok, épp a Vanguarddal lenne egy problémám, mégpedig, hogy nincs TPM a gépemben :D i73770 msi alappal... szóval ez már elavult és ennyi volt a lolos karrierem vagy van megoldás ezt is megkerülni?


tenaijo
(tag)

Nincs megoldás egyelőre sajnos.


Sordoran
(addikt)
Blog

Frissítettem, bosszantó volt hogy újra kellett indítanom a gépet utána. :U
Egyelőre nem vettem észre semmi változást, szóval nagyon nem zavar. Az viszont szinte biztos, hogy ha bármi problémát okoz, mókolni kell hozzá, akkor a vanguard (és ezzel együtt a lol) lesz az amit törlök a gépről. ;]


Bennyboy
(őstag)

Ahogy olvasom remekül sikerült az új védelem :DDD
Mondjuk sokat nem érdemes várni egy cégtől aki ennyi idő alatt nem tudott egy működő klienst kiadni meg képtelen a balanszra.
[link]
Ez meg is győzött, h ne rakjam vissza ezt a retket. Nekem már vanguard előtt is bebugolt vmi és iszonyat laggjaim voltam aramon is miközben minden más játék hibátlanul futott.
gj rito :)
Egyébként azért szomorú mert aramozni szerettem néha meg van 2 haverom akikkel csak loloztunk ha épp ráértek. Más játékra nem lehet rávenni őket meg már idejük sincs család miatt.

[ Szerkesztve ]


grimm2015
(senior tag)

Azzal nem lehet mit csinálni, hogy valamelyik hős Challangerbe S tier, Silverbe meg C!
Én több éve játszok, mint amennyi problémám nekem volt a klienssel!

Ennek a játéknak a legnagyobb baja a hitvány közösség, nem más!


okostibi2
(újonc)

Hát én most néztem meg még régi gépen (i7 920 első genes i7) is simán elindul, így semmi baj nem lehetne kb.


És simán tiltható autó indításból a vanguard, max ha lolozni akarsz gépet újra kell majd indítani.

üzenetek