LEGO klub - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


Peathee
(aktív tag)
Blog

Én több száz km-t költöztem 2021-ben. Ott úgy csináltam, hogy mindent annyira szedtem szét, hogy a saját dobozába beférjen. Igen, mindnek megvan a doboza. És így pakoltuk be azokba a barna költöztető dobozokba. Mind túlélte, de sok azóta is a dobozában maradt félig szétszedett állapotban... :(


Llew
(senior tag)

Hasonlóan. Szinten minden annyira darabjaira bontva hogy több reszletben eredeti dobozba visszaferjen. Azok meg utana kartondobozba.


Dilikutya
(félisten)

Az éltető Erő szerintem nem csak a szép embereket járja át. :)


flashpointer
(őstag)
Blog

koszi a tippeket akkor valszeg ez a felig szedszedos lesz ittis aztan majd valamikor elokerulnek...


ripla
(őstag)

1555 darab, 7 figura, 160 dollár, Augusztus 1.


Dilikutya
(félisten)

Ki a Jedi?


RapaNui1
(aktív tag)

Nem mondom, hogy rosszul néz ki és ez a darabszám is kezelhető méret, de nekem valahogy az UCS verzió sem jött be, valahogy a formája és az az egyhangú szürke színe nekem nem adja, ettől függetlenül biztos hogy számos SW fan nagy kedvence lehet.


Dilikutya
(félisten)

Már látom a dobozon. :)
El kéne kezdeni a játékot.

RapaNui1: Formailag teljesen rendben van, ez így néz ki a filmekben is. A színével nem lehet mit kezdeni, az összes régi trilógiás birodalmi jármű szürke.

[ Szerkesztve ]


ripla
(őstag)

Engem az zavar, hogy nincs már helyem, nem tudom majd hová tenni. :D

Dilikutya: :K

[ Szerkesztve ]


Diesel38
(tag)

Gyerekkoromban nagy vágyam volt a 6211-es csillagromboló. Tartom, hogy az szerintem a lehetséges keretek között izgalmasabb volt. Legalábbis a beltér többet adott a külsőt meg a kis zöld lézer csíkok feldobták: :)


Neurotoxin
(őstag)

Vitatkoznék, az első rész nekem mindent vitt, kb 3x játszottam végig. Elismerem, a 2. rész izgalmasabb itt-ott, de én még megjelenés után játszottam XSX-en, annyira bugos volt és laggolt a nagy nyitott tereken, hogy egyszer bőven elég volt. A sok ruha, mokaszinok :DDD tetszettek, de úgy összességében nekem a befejezés miatt összecsapottnak tűnik. Cal figuráját és a megformáló színészt is bírom egyébként. Gamepass-ban már elérhető mindkettő rész, ha valakinek kimaradtak volna.

Nem tudom, hogy miért, de ez az új dupla Aston Martinos Speed Champions nagyon bejön, valószínűleg be fogom szerezni.

Májusban nem kevés szett lett bejelentve, csak úgy f*ssa magából a LEGO, nincs itt semmi probléma. Engem már csak a McLaren 1:8 Supercar érdekelne. Mindjárt itt május közepe, ha augusztus 1.-jével megjelenik, lassan gondolom kellene kapjunk némi információt.

[ Szerkesztve ]


Throme
(veterán)

Nekm még barátkozni kell a színével. Nem is azért, mert nem az eredetit használták (azzal nem lenne akkora bajom), inkább maga ez a méregzöld nagyon harsány.

#80388Dilikutya
Igazad van, a filmekben is szürke az egész, mégis ott valahogy jobban elment, mint itt legóban látni. Lehet a filmes végtelen űr jól állt a szürke hajóknak, mint a polcom :)


sb
(veterán)

Balázs a videóban normál zöldet említ, nem is a Lotus SC féle sötétzöld az árnyalat.
Én először utóbbit gondoltam, bár nem voltam benne biztos, mert valóban világosabbnak tűnik sok helyen és a matricákon látható színeltérés is nehezíti a dolgot.


Throme
(veterán)

Lego oldalán néztem.
Talán az áll legközelebb a valósághoz


Mozaart
(aktív tag)

Megoldas: fekete szinu polc. :D

Ez a csupa szurke diskurzus altalaban nem az sw fanok tollabol szuletik. :D Rogton vitatkoznek ezzel. Van hogy adott urhajo berozsdal. Az egybol a barna tobb arnyalata. :)

De nem sw fanatikuskent vagy szimpla rajongokent persze feltuno hogy a legtobb ship szurke. Csak ezeket a sorokat olvasva egy rajongonak legalabbis nekem mindig megakad itt a szemem. :D


LÁZ
(addikt)
Blog

matka , 100 ojró, június 1



Throme
(veterán)

Szeretem a SW filmeket, igen a "dízniseket" is.
Nagyon jól néz ki, mikor a filmek elején - ami így kezdődik - beúszik egy brutál méretű hajó.
Csatajelenetekben is jól mutatnak, de valahogy a legó adaptáció másnak hat.
(Annyira nem vagyok fanatic, hogy minden szereplőt, jelenetet, párbeszédet vissza tudnék idézni, de bármikor nézem, akár a filmeket, akár a sorozatokat, még az animációs is tetszik. Játszok legós SW videójátékokkal is alkalom szerűen)

Szóval a legó verzió valahogy más, belegondolok, hogy több ezer szürke kockát kell egymásra építeni, az nem indítja be nálam a SW készletek gyűjtését. Nem rossz egy tie fighter, x-wing, a sorozatokban (Mando pl) látható vasak. Ezeket mondjuk gyűjthetném...

Az is lehet, hogy egy frankó hátteret kéne nekik csinálni.


Llew
(senior tag)

A Lego megakarja hoditani a macskabolondokat is.


balint82
(senior tag)

Elfogytak a szavak - ráadásul 100 eur 43e Huf.

Se licenc, se semmi... :Y

Mae várom a kutya sorozatot, labrador, boxer, francia boldog stb...

[ Szerkesztve ]


Throme
(veterán)

Már a Dreamzz-ben is megjelentek :DDD

üzenetek