Logitech Z906 - Multimédia, életmód, 3D nyomtatás fórum

üzenetek

hozzászólások


Freezee
(senior tag)

Ha meg jön a hangkártya felejsd el az optikát. Akkor vehettél volna valami 3000FT -os optikai kimenetes vackot is pont ugyan olyan minőséget érsz el mint egy 60.000Ft -os profi hangkártya optikai kimenetén :(.


venom8888
(őstag)

Már hogy felejtenem el az optikát,azert vettem,merr van neki.:)
En mar nem vagyok biztos semmiben. Rzen van.optika,hozzádugom,megy a dexode ea boldog leszek. Elfelejtem a történetet örökre.

[ Szerkesztve ]


Freezee
(senior tag)

Azt próbáljuk elmagyarázni hogy az optika nem jó megoldás, és ha világít a decode lámpa akkor felesleges a hangkártya mert megkerüli azt nem csinál vele semmit. A z906 fogja végezni a kódolást, nem pedig a hangkártya aminek pedig pont az lenne a lényege, mert így érhetsz el minőséget. A z906 lényegesen gyengébb ezen a téren és ha vele végezteted a dolgot jobban is melegszik és rosszabb minőséget is kapsz, illedtve bizonyos formátumokat is elvesztesz mert azokat nem ismeri ( DTS, Dolby etc)


venom8888
(őstag)

Majd lesz valahogy,amugy veszek majd fejhalgatot,es ahhoz is jo lesz.


Laraxior
(titán)

[link]
Úgyfest az enyémnek kicsengettek. Azt hittem az új rendszer nem tetszik neki, még be is emeltem, de komplett másikkal is csinálja.
Bekapcsolás után az a pattanó hang, a hang elmegy, aztán kb nem reagál semmire, ha a távirányítón sokszor nyomom a kikapcs gombot, akkor sikerül kikapcsolni.
Néha működik hibátlanul, de ha előjön, akkor egész nap csinálja. :W
Próbáltam mindenféle kábellel, de fogalmam sincsen mi lehet. Sajnálom kidobni, de így mi hasznát veszem... Veszek még egyet :DDD


venom8888
(őstag)

Szerintem elviszed egy kezdo elektro muszeresz tanulonak, az is meg tudja csinalni. Olyan egyszeru aramkorok vannak benne ranezesre hogy meg tudja javitani barki, aki kicsit ert hozza.


Laraxior
(titán)

Találtam jó árban az alza.de-n.
Anno már vettem egyet újonnan, de azt a volt barátnőmnél hagytam :DDD
Ezt még az apróról vettem vagy 7-8 évvel ezelőtt.
Sajnálom, de azért sok időt kibírt, megterhelve nálam sosem volt. :N


venom8888
(őstag)

A nemet Alza szallit HU ba?


Laraxior
(titán)

Nem tudom, de én Németországban lakom :))


venom8888
(őstag)

Jah,akkor szard le a.penzt


Laraxior
(titán)

:DDD
Hát azért nem úgy van az, elcsomagolom, aztán ha akad majd valaki aki ránézne, akkor természetesen megcsináltatom. Nem lopom én a pénzt.


venom8888
(őstag)

Mi mar 2 honapja koltoutunk haza uk bol,12 ev utan. Elegem volt hogy bevandorlo voltam, nem akartam az maradni orok eletemre


venom8888
(őstag)

Sziasztok. Valamiert nincs hangja amikor emberek beszelnek a filmben, csak az efekteknek van hangja, az miert van?


Laraxior
(titán)

Nekem akkor szokott, amig nincs beallitva az 5.1, hogy melyik hangfal melyik. De lehet a film kodolasa is gagyi, masik lejatszo esetleg?


venom8888
(őstag)

Vlc, amugy jo volt,csak a fejhalgatot allitgattam,valoszinu akkor nyomhattam el valamit. Ujra raktam a gépet,de ugyan olyan.


venom8888
(őstag)

A kurva isten bassza meg ,mar elnezest. Hajnal 6 kor felkeltem es rajottem,hogy ez nem driver hiba,ha a metflixen sem megy a beszed hang. Kepzeljetek el,hogy 2 kábel egymáshoz ért,pl egy jobb elso a bal elsovel,nem dugtam be tövig. Csak megosztottam,hogy erre figyeljetek,vagy ha valakinrk ilyen jellegu a hiba,akkor ott keresse a hibát.


hzsolee
(őstag)

...sok időt kibírt, megterhelve nálam sosem volt....
Hát én azért használom rendesen. Azért vettem feleségül. :D


Laraxior
(titán)

Nem családi házban lakom, szóval esélytelen. Ráadásul amikor az elsőn laktam, akkor 22:01-kor feljött a szomszéd, hogy nagyon dübörög a hangfal, pedig csak filmet néztem, de a basszus... lejjebb vettem, de hiába másnap megint szólt, pedig 20 centis szivacs volt a mélyláda alatt. :DDD
Most földszinti kecóm van, de itt sem lehet nagyon elengedni.
Mindenesetre mindjárt érkezik az új :C Csehországból, az alza.cz.... érdekes, mert a weboldal meg alza.de :DDD


hzsolee
(őstag)

Szerintem nem ment át... :D


Laraxior
(titán)

Idokozben megerkezett a Z906. Kicsit sotetebb, mint a regi, de kb ugyanaz. A taviranyitoval lehet mindkettot vezerelni egyszerre :DDD szoval nincsen agyonbonyolitva. Ja es az ujnak a dobozara mar a nevleges teljesitmeny, azaz az 1000W van irva, de amugy a doboz belso elrendezese is ugyanaz, csak kivulrol valtozott a szine.
...es igy azert sokkal jobb, hogy nem pattog a hang osszevissza :C remelem kibirja vagy 10 evig.

üzenetek