Magyarország legijesztőbb helyei - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


ipgirl
(tag)

van egy történetem, ami Fallóskúthoz kapcsolódik. Még a nagymamám mesélte nekem. /egyébként én is jártam ott párszor/. Szóval a történet:
Volt egy néni, aki minden nap ott volt a kegyhelynél. Szinte a fél életét ott töltötte. Volt hogy egyedül, gyalog tette meg a hosszú utat. Időközben ezen a nénin megjelentek folymatosan Jézus sebei. Ezek után rengetegen keresték föl a nénit /többek közt a nagymamám is volt nála/. Amikor a néni meghalt, nagyon sokan voltak a temetésén, és mindenki azt állította, hogy amíg a sírhelyhez vitték a koporsóját, egy erős fény kísérte azt. Ez az egyik történet.
És van egy másik: erről nagyon sok forrásból hallottam. A falunkból az egyik egyházi ünnepen nyáron ment egy csoport Fallóskútra. Miután hazaértek, mindenki /még a pap is, meg a vallási újságok is/ beszámoltak arról, hogy az égen megjelent 3 színes gömb, középen egy kereszttel, majd egy a 3 gomb egyesült egy nagy sárga vakító fénnyé.
Ennyi történet. Lehet, hogy csak azok hiszik el, akik vallásosak, mindenesetre én teljes mértékben elhiszem, hogy nem kitalációról volt szó...

üzenetek