Magyarország legijesztőbb helyei - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


erdey_a
(őstag)
Blog

Esetleg ajánlom a szellemvasutat :DDD

Komolyra fordítva:
Bakonyba (Vinye) szoktunk néha kiránulni, ottalvósan.
Elemlámpával (kis picivel persze, egy ceruzaelem, az is teszkós) megindul az ember hogy sétál egy estit. A háztól kb 2-300 méterre lámpa megadja magát.
Viszatalálni merő izalom volt. Se holdfény, se csillagok... vaksötét...
Ne kérdezzd meg, hogyan találtunk vissza...
[kép]


Balinov
(félisten)
Blog

jó kis Cuha völgy...elég félelmetes lehet sötétbe.. :Y


Thyb
(senior tag)

Mentél már át téli havas estén, amikor leszáll a tej köd falusi temetőnek olyan részén, ami teli van bozótokkal?

Nem egy rossz feeling. :Y
A Fagyos hó ropog a lábad alatt, vak sötét van, de a holdfényben látod a havat és az egyenetlenségeket közvetlenül a lábad előtt, de messzebb semmit. Tudod merre kell menni, de még igy sem vagy nyugodt.
És akkor megcsörrennek a száraz bodzabokor ágai, egymáshoz csapódnak, hallod ahogy a gyenge lomb törik minden irányba. Te nem látsz semmit a ködben csak nagyjából be tudod határolni honnan jön a zaj. Majd szárnycsapkodás, s tovarepül (valószinüleg) a fácán, amely a bokor aljában telepedett le éjszakára.
Vagy lehet, hogy egy elkárhozott lélek kapott bebocsátást a pokolba? ;]
Soha többé nem röviditettem arra az utam.


erdey_a
(őstag)
Blog

Vagy lehet, hogy egy elkárhozott lélek kapott bebocsátást a pokolba?

Kész... szétröhögöm az agyam :))


raczger
(őstag)
Blog

Amiről írok nem a legijesztőbb hely, inkább a legilyesztőbb helyZET

Na szóval:

Egyszer olyan 10 éves koromban jártam biciklivel az erdőben, mikor hazafele indúltam beesteledett, és nem volt lámpám, így nem láttam az utat. Eléggé féltem a vadaktól, és még tudtam egy, s mást képzelni magam elé:D
Egy-két vad el is futott előttem (ilyenkor nagyon féltem)
És a ráadás az volt, hogy éppen vadészat volt, és éreztem, hogy a golyók mellettem suhannak el; nemtudom, hogy a vadakat vagy engem lőttek, de nagyon féltem az biztos, jó, hogy nem lett tele a gatyó:)


Agostino
(addikt)
Blog

Hát jó, de ez a topic nem félelmetes eseteket taglal, hanem félelmetes helyeket. Az, hogy pár vadász alád durrantott még nem hozza magával, hogy félelmetes hellyé lesz nyilvánítva ahol történt. : ))

ipgirl : ezt a történetet nem hallottam, de van egy kis könyvem itthon ezzel a témával kapcsolatban, most ugyis ráérek átforgatom egy kicsit. : )

[Szerkesztve]


raczger
(őstag)
Blog

Ezért írtam oda a hsz-embe az első sort:D


Agostino
(addikt)
Blog

Tudom, ezért kezdtem úgy, hogy ''Hát jó[...]'', mintegy jelképesen megköszönve azt, hogy megosztottad velünk a történeted, de azért maradjunk a kiindulótémánál, miszerint kishazánk parás pontjait kutatjuk. : )


padee
(tag)

Szentkirályszabadja, volt Szovjet laktanya.
Az egész egy szellemváros. Kihalt panelépületek, családi házak,
A házakban letépkedett tapéták, összetört mosdók, romos épületek, régi újságok,
könyvek. Szovjet mozifilmek maradványai. Mikor elösször voltam ott az egész folyósó
filmben úszott.
Ha vki jatszott a Call of Dutyval sztem el tudja képzelni azt a helyet.
Sztem 100%ban képes visszaadni egy háburus hangulatot.
Vannak teljesen ép épületek is, akár be is lehetne költözni egy kis takarítás után.

Néhány épület életveszélyes állapotban van

[Szerkesztve]


gregorik
(senior tag)

ezt megjegyzem, bár nem elég horrorisztikus ;)


GombócArtúr
(senior tag)

[link]
egyelőre erre futja. kihalt határőrtanya, Kőszeg után a hétforrásnál.


LuckyL
(őstag)

Vagy lehet, hogy egy elkárhozott lélek kapott bebocsátást a pokolba?

Ez nagyon beteg :DDD


gregorik
(senior tag)

nem rossz ez, késő este kivált durva lehet, főleg mert a hegyekben van..


Thyb
(senior tag)

Bár tudom, hogy Magyarország legijesztőbb heyeit keresed, de engedtessék meg nekem, hogy elmondjam a legijesztőbb esetet ami velem megesett, legalább is ez él bennem a legélénkebben.
Helyszin: Katonasági vezetői poligon - Északi állósánc - Slavonka Pozsega - Horvátország
Időpont: 1991 Julius eleje - Szerb -Horvát háboru kellős közepe
Helyzet: Én mint a volt jugoszláv hadsereg kiskatonája, holt őrségben (értsd : ha jön valaki nem szólsz, nem adsz le figyelmeztető lövést, hanem egy célzott lövéssel lelövöd).
Rossz hirek szerint az egyik bakának pont ebben a sáncban vágták el a nyakát egy késsel pár nappal korábban. Bár többen mondták, a tisztek ezt nem erősitették meg, mint ahogy egyetlen veszteséget sem. Szal para igy is 1000-el. Borus este volt, második váltó voltam. Egész este esett, az állósánc agyagos talaját fellazitotta az előttem itt őrséget adó, mert valszeg fázott és toporgott a sárban. Hajnal 3-4 között az eső elállt, de még dörgött és villámlott minden felé. Előttem volt a kandisznó karám, ahol egy kb 300 kg-os dög a menydörgéstől le-fel szaladgált egész este, igy elég nehéz lett volna kiszurni, ha valaki közelit felém. Az én lábom is fázott. Addig-addig toporogtam, hogy a puha sárban bokáig sülyedtem. A lábam nem emelgettem, mert cuppogott, ahogy kihuztam a sárból, s ha valaki a sötétből közelit felém, annak jó támpontot adhatott volna, hol is vagyok pontosan. A nagy katonai esőkabátot magamra vettem, és a pukát a hátamra vetettem, hogy ne legyen tiszta sár. Az időközönként el-el halkuló dörgések között, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy lépteket hallok, és szuszogást. Azt hittem, hogy az öreg alkoholista zászlós jön ellenőrizni,hogy élek-e még. :) Vártam, de nem szóllitott meg hátulról senki. Megfordultam. Mögöttem az épület körvonalait láttam, de az égvilágon semmi mást. Visszafordultam. Egyszer megint hallom a lépteket és a szuszogást. Megfordulok, s ebben a pillanatban villámlott, fényesség ragyogta be az egész udvart. Mindent tisztán láttam, még a tőllem messzebre fekvő góré léceit is, de sehol senki. Visszafordulok, s a villámlás által okozott éles fényéből vaksötétségre még nem teljesen átállt szemem csak annyit vett észre, hogy egy fej emelkedik fel közvetlenül a mellvédem előtt. A késem GI Joe-san a csizmámban, amit a sárba ragadt lábam és a helyszüke miatt esélyem sincs elővenni, de a puskát sincs időm lekapni a hátamról. És akkor meghallottam a dörrenést. Mire felfogtam volna, hogy most meghaltam, és nekem annyi, akkorra a fej elfordult, és a sün szépen lemászott jobbról balra a mellvédről. Kikerülte az állósáncot, és szép nyugodtan elsétált.
Még kb fél óráig áltam ott kétségbeesve. Kapkodtam a levegőt és ziháltam. Szerintem magam sem tudtam, hogy már meghaltam vagy még élek. Min 10 év az életemből.
Most visszagondolva kicsit nevetségesnek tünik, de akkor a nagy fény, az előttem felbukkanó fej, a dörrenés koránt sem volt az. Nem sok választott el az infarktustól, az tuti.
:B


_az
(senior tag)

esetleg az ország keleti és déli végletei? állítólag van akkora elmaradottság és putri, hogy 2 filmet is meg lehet vele tölteni... :(

szerk: najó, ez mondjuk épp nem isztikus, de ijesztő :(
esetleg a bakonyi tigris legendája? :D

[Szerkesztve]


Thyb
(senior tag)

Egyébként -hogy most is ugy van-e még, azt nem tudom - elég volt végig menni a bicskei telepen hajnalban. Romos házak, putrik mindenhol. Morgó kutyák falkában támadnak. Nem tudod mikor ugrik elő egy késsel hadonászó kisebbségi. Részegek hevernek mindenfelé. Elfojtott veszekedés hallatszik a háttérben, de épp annyira hangos, hogy ha segitségért kiáltanálk, senki nem hallaná meg, mondjuk amugy sem figyelne rád senki.


Lord Zero
(addikt)

erzsébet kórház (alsó erdősor u.), rendelőintézet, mosdó+wc
amíg nem láttad, azt hinnéd, csak rizsa

ha láttad, felötlik benned, h a saw, a seven, a das experiment, a cronenberg összes, az alan parker összes, az angel heart, stb filmek stábja bizonyára itt kellett volna helyszíneljen, mikor megfelelő forgatási terepet kerestek


Superman
(nagyúr)
Blog

Az ország keleti részei (különösen északkelet) nem az ijesztegetéssel küzdenek, hanem a szegénységgel, a munkanélküliséggel, a kilátástalansággal és a tönkrement életekkel. Igen, belátom, hogy ez is ijesztő lehet, amikor keresztülmész egy olyan falun kocsival, ahol a lakosság szinte 100%-a munkanélküli, nincs orvosi rendelő, nincs vegyesbolt és az emberek szinte éheznek.

Igen, a jóllakott emberek számára ez is ijesztő, de gondolom a topik nem erről szól.......

[Szerkesztve]


TexT-BoY
(addikt)
Blog

Kecskeméti Volt laktanya... HomokBánya pontosabban . Nagyon durvahely kihalt cuccok poros lepedők laborok, korházak lebombázva félig. lakások és egyéb épületek nagyon ramaty állapotba. Tiszta COD feeling:D
a Másik:
Csepel: a gyár területe :D és a MAgyar utca uhuuu

üzenetek