MARVEL Contest of Champions - Mobiljátékok fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


TomWexX
(addikt)

Hihetetlenül összetett mobil játék Androidra és IOS-re, engem egy éve rabul ejtett, azóta konkrétan függő vagyok. :)
Google Play
IOS Store


ZedMester
(őstag)
Blog

Tényleg baromijó játék, én is játszottam vele valamennyit, de nagyon lasssan megy a fejlődés, főleg értelmes guild nélkül, ezért abbahagytam. De ha itt PH!-n összegyűlne egy pár érdeklődő, akkor alapíthatnánk egyet!


TomWexX
(addikt)

Én egy 2millás alliance officere vagyok, ahol már elég jól teljesít a csapat. :) Egyébként valóban lassú a fejlődés, ezért nevezem ezt türelemjátéknak. :P
Remélem többen is megtalálják ezt a topikot, mert magyar fórumot sehol nem találtam róla, és igen csak van mit róla beszélni, tanulni, tanácsot adni.


Fang
(aktív tag)

Hát tanácsokat valószínűleg sokan szívesen hallanának. Én első körben például a "Mastery" rendszerről szeretnék érdeklődni, ugyanis a fejlesztés nagyon drága, és nekem például nem sok ötletem van melyik irányba érdemes elindulni. (pl 2 mastery stone-t elpocsékoltam arra hogy1 arannyal többet kapjak minden jutalom után)

Ha esetleg egy fejlesztési sorrendet le tudnál írni, hogy hogy érdemes haladni akkor annak nagyon örülnék :) A pontjaimat valószínűleg úgy is vissza kell állítanom és az egészet (mastery) előlről kezdenem.


TomWexX
(addikt)

Hányas szintű vagy jelenleg? Ha lesz kis időm, leírom hogy mire érdemes fejleszteni. ;) (ezen a héten valamikor)
Annyit mondok elsőkörben hogy rengeteg unit kell majd hozzá, tehát ez (is) egy hosszú folyamat.. (legalább 12db carbonarium mastery core, vagyis 12x550 unit)

[ Szerkesztve ]


Fang
(aktív tag)

Szia, időközben kicsit átgondoltam és valószínűleg egyszerűbb lesz a segítségedet kérnem, ha feltöltök pár képet a jelenlegi állásról. Ha valahol rossz irányba indultam majd szólj kérlek aztán átvariálom a dolgokat. Hálistennek mastery core-kból nem nagyon sokat használtam még fel úgy hogy a vissza állítás nem óriási katasztrófa.

Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]


TomWexX
(addikt)

Az offensive fülnél az első két masteryre 1 pontnál többet nem érdemes nyomni, nem azok hozzák majd a nagy sebzést.
Az utility-nél az xp-re felesleges nyomni, ott a dexterityre 1 pontot mindenképp tegyél (hátrálásnál evade-elsz, vagyis kikerülöd az ütést, lövést, mindent), a parryt pedig maxolni érdemes. (ha megfelelő időben nyomod a blockot, pár mp-re lebénul az ellenfél)
Majd bővebben leírom mire érdemes fejleszteni, és megmutatom az én masterymet, csak most munka van.. ;)


Fang
(aktív tag)

Rendben várom :) és köszi szépen a segítséget!


TomWexX
(addikt)

Íme az én jelenlegi még nem kész mastery-m:

Minden mastery pontot jó helyre kell rakni, mert jelenleg összesen 59 van belőlük a játékban. (lvl60 a maximum, lvl6-tól kapsz szintenként egyet + az akt4 ad 4et)

Az offensiveben a legelején nem érdemes mastery pontokat elhasználni, nem az adja a nagy sebzést. Van viszont a cruelty és a precision. A crueltyt mindenképp érdemes maxolni, az adja a critical hitet, attól sebzel nagyot. A precision-tól pedig többet ütsz crithitet, én azt is maxoltam.
Az utility részt már leírtam, de idemásolom újra, hogy egyben legyen:
Utility-nél a dexterityre 1 pontot mindenképp tegyél (hátrálásnál evade-elsz, vagyis kikerülöd az ütést, lövést, mindent), a parryt pedig maxolni érdemes. (ha megfelelő időben nyomod a blockot, pár mp-re lebénul az ellenfél)

Aztán jön a komolyabb mastery rész:
A liquid courage és a double edge együtt 60% + sebzést ad, ezeket kell maxolni mindenképp, viszont a liquid courage folyamatos mérgezést ad, a double edge pedig minél nagyobb szint, annál erősebb vérzés.
Van a deffense fülnél egy willpower nevezetű mastery, az arra jó, hogy ha minél több detrimental effectet kapsz az ellenféltől (piros ikon, téged gyengítő, sebző debuff), annál jobban gyógyulsz. A liquid courage, és a double edge is ilyen debuff, vagyis willpower nélkül kb. 30 mp-n belül meghalnál anélkül hogy az ellenfél hozzád érne. Legelőször tehát a willpowert kell maxolni, addig egyikre se nyomj pontot!
A deffense fülnél 15 mastery pontot le kell rakni ahhoz, hogy a willpowert kinyithasd, ahogy a képen látszik is, én a recovery-t és a greather vitality-t maxoltam. A recovery az összes gyógyulást (tehát a willpowert is) felerősíti 15%-al, számomra ez a leghasznosabb innen, de ha te a blockolást akarod fejleszteni, akkor arra is mehetsz.
Na szóval, akkor visszakanyarodok a komoly mastery-khez. A willpower elbírja a liquid courage 3/3at és a double edge 2/3at. Ha a double edge-t is maxolnád, túl sokat sebezne a vérzés, és folyamatosan csökkenne az életed. Viszont van a willpower után egy mastery: Coagulate! Ez a vérzés csökkentés, ha vérzel, akkor annak csökkenti a sebzését Ha ezt is maxolod, és utána a double edge-t is maxolod, akkor minden meccsed úgy fog indulni hogy 20 mp-ig vérzel, de mivel nem sebez, a willpower meg gyógyít, így te is gyógyulni fogsz mint a barom amíg tart a vérzés

Tehát a sorrend:
willpower 3/3
liquid courage 3/3
double edge 2/3
coagulate 3/3
double edge 3/3

Ha ezek megvannak, nem állít meg senki! ;] Rohadt sok peták + idő, de hidd el,megéri.

(Ez az én számomra legideálisabb mastery elosztás, nem kötelező így csinálni, csak érdemes. ;) )

Ez a mastery beállítás ma már nem aktuális, frissebb információkért kérlek olvasd tovább a topikot!

[ Módosította: Intruder2k5 ]


TomWexX
(addikt)

Tudom hogy te még nem tartasz itt, még nincs ennyi mastery pontod, de előre vetítettem az ideális útvonalat neked. ;) Remélem tudtam segíteni.


Fang
(aktív tag)

Wow, köszi szépen! Ez tényleg nem egy két hét/hónap lesz, de mindenképpen szuper iránymutatás!
Köszi mégegyszer!


Rivaul
(addikt)
Blog

Ez a mastery egy szívás. Már harmadszor nullázom a legjobb beállításokért de rájöttem hogy ki kell várnom az elég unitot... Köszi a leírásod nekem hasznos volt a rankolási sorrend. Jelenleg lvl52 közepe vagyok így van mit rakni, csak nincs miből :D

Mondjuk én a dexterity-t maxoltam már rég és azt tartom is mert folyamatosan hátrálásból támadok, és ritkán védekezek. Olyankor meg hasznos mert 33%-al emeli a criticalt, ami ha amúgy is emelve van akkor szinte mindig be is talál.

[ Szerkesztve ]


TomWexX
(addikt)

Írtam is hogy rohadék sok unit kell hozzá, de ha aktívan játszol és türelmes vagy, jönni fog az szépen. ;) Mondjuk az arénát nem szabad hanyagolni...
A dexterity max-szal nincs semmi baj, én csak azért 1 pontot raktam oda, mert a precízió maxolva van, így a crithittel nincs gond.

Viszont azóta kicsit átrendeztem a defense fület a block professionally team érdekében. Ha összeraksz pl story questnél egy ha van 4* piros magnetot + 3* piros magnetot, ha nincs 4esben akkor 2es és 3as, egy 3 vagy 5*os cyclopsot, egy 4* black boltot, a maradék helyre pedig hozod a legerősebb kedvencedet, és ez mellett megcsinálod a defense fület a lent látható kép szerint, akkor blokoláskor egyáltalán nem fogsz sérülni.
Alternatívaként lehet még 3as és (nem vagy, tehát mind2 kell) 4es Strange + 4es Scarlett + a legerősebb kedvenceid.
Ez a blockpof team act4 maxolásához szinte elengedhetetlen. ;)


Rivaul
(addikt)
Blog

Ahh én még brutál messze vagyok egy normálistól. Akkor kezdtem játszani mikor elkezdődött a játék. Még csak 25 hős volt. Se mastery se csapatok, csak story és sima aréna. mindig ellocsoltam az unitot és ez sokáig meg is maradt. Csak pár hete foglalkoztat a rendesebb mastery mert story act4 közepén már kényszerből meg kelet állnom. És pl a cloe event is csak a 3. végéig ment. Pedig kéne mindenhonnan a t4 de ahhoz előbb még erősebbnek kéne hogy legyek...


Rivaul
(addikt)
Blog

4*bbolt, 2*bbolt, 2*piros magneto, 2*piros cyclops, 4*yellowy es szinten nincs sebzodes. A yellow helyett viszont ha mast teszek be akkor mar nem mukodik. Viszont igy nekem meg van a block team-em mostmar. Csak ez a 2 harcossal nyomuljunk azert nem konnyu. Ha rosszkor nyitok gamadni az ra..szas rendesen mert nincs tartalek ember.


TomWexX
(addikt)

Piros Magnetóból és Cyclopsból nincs 3*osod? Ha van akkor több % lenne, és Fullánk helyett vihetnél egy regen-es karit. Ha van. :)
Egyébként te milyen névvel vagy a játékban?


Rivaul
(addikt)
Blog

Nincs sajna. A war kezdetekor eladtam az összes hármasom hogy meglegyen a 11 4* aq-ra es aw-ra. Most gyűjtöm őket megint. Amúgy a yellow az elsődlegesem így nem zavar :) Vegita vagyok :)


TomWexX
(addikt)

ÓÓÓ! Karaktert eladni bűn! Ők a tieid. :) Nekem jelenleg 120 karim van, életemben egyszer adtam el karit (1* pók) még a legelején, de azt is megbántam. :D

Hehe, a HUUN2-esben vagy? :) A HUUN vezetőit "ismerem", jó arcok. Fent vannak a Magyar global fb csoportban is.

[ Szerkesztve ]


Rivaul
(addikt)
Blog

Fuuu akkor en vetkeztem mar sokat :D Tobb szaz host adtam mar el :))) Mindig visszaepultek. Igen most odakeveredtem a HUUN2-be. En kulfoldibe voltam miota vannak szovetsegek. Az A-E Armored Elite-be. Meg az alapitasuknal kerultem oda officerkent. Mikor abbahagyta a leader akkor en vettem at oket. Viszont a gyenge angolom miatt tovabbadtam a mostani vezetonek. Egyeduli Magyar voltam vegig. Kb egy honapja jottem el es keveredtem ide. Rendes csapat. Nekik kellett a segitseg, nekem meg egy laza tarsasag :)


Kikiri7
(tag)

Sziasztok,

köszi a sok tippet. tényleg nem egyszerű a mastery-t jól megcsinálni és rengeteg unit de szép lassan haladok vele. Köszi a leírást nagyon tetszik.

ki hogy halad a küldetésekkel? Nekem mindig az a bajom hogy nincs elég energy hogy minden meglegyen amit szeretnék.
ki mit hagy ki hogy meglegyen amit szeretne?

Köszi és üdv,
Kikiri


Rivaul
(addikt)
Blog

Szia.

Én a havi eventet pörgetem ki folyton elsőre. Ez az unitok és a catalyst miatt kell nekem. Utána haladok a maradék 10-12 napba az act4-el. A folytonos war miatt nehéz mert nálunk én rendezem és arra is kell figyelni meg elég hős kell hogy bent legyen de megyeget. Az energy sajna szint függő ugyebár. Én 68-al gazdálkodok de magas szinten az sem elég semmire.

[ Szerkesztve ]


Kikiri7
(tag)

viszont a napi eventek is kellene hogy lehessen fejleszteni a az embereket nekem azzal megy el nagyon sok.

mondjuk még csak 1 -1,5 hónapja játszom :D így még van hova fejlődnöm. viszont már 38-s vagyok és van 3 4* hősöm. Most épp az alpha catalystot próbálom meg össze szedni.

[ Szerkesztve ]


Rivaul
(addikt)
Blog

Az elején dobja a rendszer a négyeseket úgy van beállítva. Nekem két év után már fehér holló hogy adjon valamit ha nem szedem össze a szilánkokat. Egy ideig kell a napi event is de később kikopik. Én már csak a négyeseim használom pl így megmarad a hébe hóba összeszedett alacsonyabb catalyst, arany és iso is akkorra ha kell. Alphát az allival együtt könyebb összeszedni meg a havi középső eventbe kisebb szinten.


Kikiri7
(tag)

hát eddig csak úgy kaptam 4*-t hogy 4-s kristályt nyitottam. a sok 3 ból összejött a 4 meg a warból.
most épp a középsőt pörgetem ki utána pedig jön a hulk küldetés. És ha van időm meg elég erős emberem akkor megpróbálom a heroicot.
act 2-t egyszer már végig csináltam most épp azon vagyok hogy kimaxolom és akkor jöhet act-3. Vagy közben megpróbálom act3-t ezt még nem találtam ki.


Rivaul
(addikt)
Blog

Told az act 3-at. A végén is kapsz négyest és a completion eventhez is act3/4/1-et használnak a legtöbben hogy pontot szerezzenek és így hetente egy alphát.


Vammer33
(újonc)

Szia :)
Pár napja elkezdem játszani a játékkal és nagyon tetszik :)
Eselet tudnál nekem arra válaszolni hogy hol lehet jobban Unitot farmolni?
Most megcsináltam az Act 1-et 100%-ra de így nehézkesen gyűlik eselet ahogy haladok a sotry modba úgy jobban is fog esni a küldiknél ?


Rivaul
(addikt)
Blog

Nem fog. Nem véletlenül, hisz az majdnem az egyetlen bevételi forrásuk egy igen komplikált játékban. Storykat kell nyomni, mind az alapot és mind a havit. ezen kívül arénába a battle chips-et érdemes gyűjteni és 10-20 körül nyitni, nekem akkor szokott adni. Plusz a milestone rewardoknál is kapsz. Nehézkes a buli az biztos.


TomWexX
(addikt)

Aréna kristály! Vagyis aréna töménytelen mennyiségben, sajnos az adja a unitot leginkább.


Vammer33
(újonc)

Á jelenelg 23lvl vagyok :S alig van pár szörnyem amivel tudom tolni ,bár esett egy 4* marvel magneto :)
A legzavarobb számomra hogy nincs auto play :S mikor missiokat akarom 100%-ra kivinni és ölni kell a kicsiket akkor nagyon zavaró hogy rendesen végig kell tolni :/


TomWexX
(addikt)

Nekem ne mondd! :) Fárasztó amikor a 4500as Electrommal 2-300as ellenfeleket kell lecsapkodnom.. Konkrétan a töltőképernyőt nézem állandóan. Autoplay tényleg kéne bele...


Rivaul
(addikt)
Blog

Raadasul olyan marha lassu a szerver hogy borzaszto. Boom beach-et legalabb ennyien jatszanak de ott amire nyomsz azonnal tortenik...


Kikiri7
(tag)

gz mákos vagy. nekem 35 körül jött az első 4*-s hős.
most meg az alpha catalystal küzdök.


Kikiri7
(tag)

ti hogy álltok az új küldetésekkel?


Rivaul
(addikt)
Blog

Mármint melyikkel? A civil war? Ott végigszaladtam a heroicon és hátulról maxolom visszafelé (vasember kampányában vagyok). Még asszem 2 kör van hátra mert közbe catalystot is gyűjtök a cosmic gamorámnak. Nagyobb szinten már nem nagyon kell vele állni sehogy, mert rutin harc a heroic is. Ma végre nyitottam az első 5* hősöm. Kicsit aggódtam mit kapok, de storm sikeredett és neki örültem. Lassan meg van a 16 erős harcosom. 5 aw def, 3 aw attack, 3 aq és 5 story. Már rég meglenne de elég sokat duppol 4* mostanában így csak 14-nél tartok. A wart viszont hozzuk folyamat (kopp-kopp) így viszonylag hamar gyűlik a sárga.


Kikiri7
(tag)

nekem is ez a bajom (hogy kevés hős és lassan jön) még csak 3 db 4 * van így nem tudok egyszerre war meg aq emg story így nagyon lassan haladok. Sőt a heroic még nem is megy. Most a normált tolom végig. :( talán ma lesz meg a 2. alpha catalystom.
persze mihez képest még csak másfél hónapja játszom és 39-s szinten vagyok

[ Szerkesztve ]


Rivaul
(addikt)
Blog

Egyre lassabb lesz. Reg idő elteltétől számol a rendszer és egyre kevésbé ad négyest magától. Nekem kb 100 phc után ad. Én viszont két éve játszom...Nekünk még esélyünk nem volt. Csak act3 végén kaptam meg az első négyesem. Hármas is fehér holló volt. Most már azért erősen finomítottak a dolgon. War-ba meg hozzád hasonló szintű alliba kell csatlakozni és akkor mehetnek a hármasok.


Kikiri7
(tag)

szoktak is menni a 3* ok csak jó lenne ha mondjuk tudnék heroic küldetést csinálni.


TomWexX
(addikt)

Másfél hónapos koromban én még azt se tudtam mi az az alpha catalyst. :D Úgyhogy neked nincs okod panaszra, a mostani kezdő játékosoknak sokkal könnyebb a dolga mint aki 1-1,5 éve kezdte.
Amúgy ne aggódj, minél magasabb szinten vagy (és persze jó/aktív/ügyes alliance-ban vagy) annál jobban jönnek majd az alphák, 4*os karik (4* shard formájában), t4 caták... Én már egy csomó alphát eladtam, mert lejárnak a stashben, annyi van. ;)

Rivaul: 2 éve nem játszhatsz, mert a játék tavaly október körül (most nem tudom pontosan mikor) ünnepelte az első születésnapját. :P

Én bő 1 éves pályafutásommal jelenleg így nézek ki:

[ Szerkesztve ]


Rivaul
(addikt)
Blog

Az első perctől kezdve játszok vele. Most hogy megnéztem más fél év valóban. Csak az első karácsonyt is letoltam, meg a mostanit is és ennyi idő távlatából a 2 év úgy reálisabbnak tűnt a pontos dátum ismerete nélkül. Viszont akkor még se mastery, se alpha, se szövetségek, még a hősöknek is csak 2 spec támadásuk volt elsőre. És valami 30 hős volt összesen a játékba. Egy szó mint száz, azért a veteránok közé tartozok. Talán pont emiatt is maradtam le. Mivel folyamatosan változik és bővül a játék, nem figyeltem alaposan és használtam ki a lehetőségeket. Pl a masteryt, de most rajta vagyok a pótláson :K

[ Szerkesztve ]


Kikiri7
(tag)

én most futottam bele egy ismerősön keresztül és elég aktív próbálok lenni. így megy ennyire a fejlődés. Az előző 2* versus-t megcsináltam 250.000 és 3-4* versus-t 600.000 -re azért ezek sokat segítenek. Csak rengeteg idő és nem látom fentarthatónak :D Dehát most még kevés karakter van ki kell használni mindent amivel tudok szerezni :D


Rivaul
(addikt)
Blog

Nah 3 nap alatt 2 négyes phc-ból :C És közben kinyitottam az első ötösöm egy stormot. Még egy erős hős és meg van a 16 karakter amire szükségem van aw, aq, story :K


TomWexX
(addikt)

Hajrá! :))
R4-es 4*osokkal hogy állsz? (4/40)


Rivaul
(addikt)
Blog

Sajnos a t4 nehezen jön mert arénázni nincs időm, így 1db 4/40 van csak. Az összes 4* viszont 3/30-on áll. Kb 2 nap és az ötös stormot tudom rank2-re húzni mert az csak 2db t4 és annyi pont meglesz a cw heroicból.


Kikiri7
(tag)

Arénából hogy jön 4*-s?
nekem sajnos még csak 2/20-n vannak mert nincs t4


Rivaul
(addikt)
Blog

Hetente egyszer van t4 aréna és abból lehet de nincs rá időm sajna. 2/20-ról rankolni csak t3 kell és nem t4. Az majd a következő rank. A t3-at azt napi eventbe meg tudod szerezni.


Kikiri7
(tag)

jogos 3/30-ba vagyok és mennék 4/40-re. 3/30 -l nem tudom megcsinálni a heroicot. Ti hogy szoktátok? most pl amerika kapitány megüt egyszer és onnantól stunnba tart amíg meghalok.


Rivaul
(addikt)
Blog

Rutin :) Sokat kell harcolni. Nem kell hagyni hogy megusson. A karakterek mozgasa idovel berogzul es sokkal konyebb lesz. Tudod mikor mozdul, hanyat ut, mikor es melyim spect hasznalja, mikor old a blokkbol stb.


Kikiri7
(tag)

sokmindent érzek már. De amikor 2x erősebb mint én tehát én 2k ő 4k akkor nem annyira megy még a rutin se mert kicsit másképp kezd mozogni


Rivaul
(addikt)
Blog

Majd azok is menni fognak. Lényeg hogy ne ragadj meg a komfort zónádba és erőltesd őket. Sok játékost látok még a saját allimba is akinek meg lenne az ereje hogy lenyomja az erősebb ellenfelet, de egy 4 ezresen elvérzik az összes hősével. Én aw-be 2db 5e le tudok nyomni és egy felet átlagba a középső szálon. Ott elég combos az erősítés és a nodok+mastery. Pedig az én masterym elég szegényes még és a hőseim is 2700 átlagosak. Sima story meg ilyesmibe egy hőssel többet is leverek, de ott se mastery se többszörös effekt. A sok pvp jó rutint szerezni és betanulni a mozgást, de a storyt nem szabad hanyagolni mert ott be kell tudni osztani az öt hőst egész mezőre. Én többet storyztam mint pvp-ztem és átlagba jobban is tolom mint azok akik fordítva csinálják. Fuss neki a heroicnak újra és újra. Teher alatt nő a pálma :K

[ Szerkesztve ]


Kikiri7
(tag)

igen szoktam és fogok is. Csak közben a normált végig kell csinálni hogy amíg nem megy a hc azért legyen alpha

üzenetek

Hirdetés