[RIOS ERROR] Marvel Snap - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

Marvel Snap - Mobiljátékok fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

Chuzzlee803
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Itt egyébként szvsz a Sentry change inkább buff, visszateszik Shang range alá. Nyilván nem ezen múlik az archetype életképessége, de szerintem enélkül is jó volt a junk, nem szeretnék többet látni belőle ladderen.

Leech-csel amúgy lassan körbeérünk ezekkel a mindenféle variációkkal, kövi patch: 5/3 és minden abilityt levesz majd megint. :DDD

Leader, Spectrum meh.

GM talán így befér egy C2-be, megismétel egy Brood vagy egy Storm on revealt, van potenciál a piszkosságra. Meg hát a bounce is szereti.
Mordo érdekes, akkor nem húz mostantól? Tehát a legrosszabb esetet, miszerint ingyen húzatsz egy 6 costot az ellenféllel, lecserélik arra, hogy ha 6 cost volt a felső lap, és csak egy sima 2/3-at kiraktál? Egyébként meg egy máshogyan aljas Iceman.

WWBN nagyon pozitív, az obliterálása előtt röviddel szereztem meg, lemaradtam az eredeti állapotáról, de most mindenképp kipróbálom valami bounce féleségben. :)

Luke-nak nagyon örülök, visszakapja a C3 megint, hiányzott már.

Captainről pont valamelyik nap olvastam egy diskurzust redditen, hogy ha Wolverine és Spiderman is kaphatott buffot/rework-öt népszerűségi/flavor alapon, akkor miért ne kaphatna ő is. Nem feltétlen értem, hogy miért csak az Ongoingokat szereti, de TLT vagy ez a mostani Spectrumos agymenés imádni fogja.

Bocsi, igyekszem magam visszafogni a jövőben ezekkel az OTA/patch blogokkal. :B


Dobi 562
(addikt)
[RIOS ERROR]

Jelenleg ez a legjobb (átlag kocka) Phoenix Force deck high infinte-ban Untapped.gg szerint:


A deck készítője posztolta már pár napja Lamby discord-ján, hogy top 500-ba mászott vele de nem szenteltem neki figyelmet mert úgy gondoltam Leech miatt halott a deck mert teli van On-reveal-el meg vannak ott Lamby discord-ján olyan csodagyerekek akik már top 3-ba is mentek Phoenix Force-al, úgyhogy nekik mindegy milyen deck-et adsz a kezükbe. :DDD

Én továbbra is hiszem, hogy ha valakinek a micrometájában Leech az állandó ellenfél akkor Phoenix Tribunal verzió jobb lehet de a számok nem hazudnak.

Ma szerepelt a deck a Snap Judgement csatorna új videójában, kipróbálás alapon meg hogy farmoljak pontokat a Conquest medál shopba bementem vele gold conquestbe és kb 15-20 perc alatt egy infinity ticket lett a vége. 1 ellenfél Leech+Blinket játszott, 4. körben le tudtam rakni MM/Force-ot, innentől kezdve nem tudta tartani a lépést és elköszönt 8 kockával. :))


ClydeBeka2
(őstag)
[RIOS ERROR]

Nem rossz OTA, de nagyon cseles volt megint SD-től felbuffolni Leech-t, hogy megvegye mindenki a havi Pass-t... :(((

Közben pedig "beérek" 93-ra énis, első 2 hetet kihagytam a szezonban, de lassan utolérem magam. Érdekes módon Wong->Gambit deck-el tolom, egyszerűen nem számitanak rá az emberek, sokszor jön a 4 kocka. :DDD


Dr.NX
(addikt)
[RIOS ERROR]

Én szeretem olvasni mások meglátásait, jöhet nyugodtan!

Igen, Baron Mordo egy erősebb Iceman. Ha 6-ost talál el, akkor bummer, de azt lehet Icemannel is.
De nagyon sok korai lapot értéktelenné tehet, Angela, Hope Summers, Nebula, Daredevil, stb.

Ma volt egy kis időm játszani, 93-ról először Blink Ramppel, majd Leech Darkhawkkal, végül Havok - Cannonballal. Cannonball tényleg 8 cuber MVP.
Kereken 50 meccs volt, 30-20 winrate-tel (60%).
Biztos meglett volna hamarabb is, az első két deck sok pontot pakol ki korán, ezért nem lehet 8 kockára lefarmolni a botokat, mert retreatelnek.
Viszont szinte csak 1-2 kockás retreatjeim voltak.

Untappeden néztem, nagyon hasznos, de tényleg elég ritkán jön bot 90+ rank felett.


Tyler Durden
(addikt)
[RIOS ERROR]

Hmm ehhez megvan mindenem és tetszik is a dekk, teszek vele egy próbát. Még infbe se értem be igazság szerint. Mik a tapasztalatok vele, milyen ellenfeleket kaptál? Hja és thx a dekket :R


Dobi 562
(addikt)
[RIOS ERROR]

Patriot Surfer
Sage Bounce
Leech Hawk

Ennyit mentem vele összesen, Cannonballra nem számít senki Phoenix deck esetén, valamint Blink segít kicsalni Phoenix Force-t ha nem sikerült felhúzni.

Prof X ellen sajnos szinte auto-loose ha nem sikerül kitalálni hogy hova rakja le az ellenfél és nem raksz elég pontot arra a lane-re. Prof X miatt minden másik Phoenix deckemben van Tribunal a tech slotban.

Elég flexibilis deck egyébként, jó vele játszani (de én Phoenix Force enjoyer vagyok :DDD ).


Dobi 562
(addikt)
[RIOS ERROR]

Ezt Woody osztotta meg a discordján, nem bounce de érdekesnek tűnik:


Dobi 562
(addikt)
[RIOS ERROR]

Valtozoban a meta a kiszivargott OTA es az uj kartya hatasara.

Sokkal kevesebb a Leech jatekos, gondolom elkezdtek mas decket jatszani es rengeteg a Clog/Junk es Good Cards deck. Emiatt rengeteg a White Widow es Nocturne, Limbot lelovik 6. korben, az Iron Man-Onslaught-Tribunal kombot nehez kivitelezni.

Phoenix enjoyereknek vissza lehet terni a Shuri/Nimrod vagy Blink/CBall verziokhoz. :K

Neztem streamereket az uj kartyaval, szamomra nem tul erdekes, hetvegi kuldetesen kivul nem szandekozom elovenni.

Van aki megvette es talalt/krealt valami erdekes deck-et?


Dr.NX
(addikt)
[RIOS ERROR]

Luke Cage
[Old] 3/4 – Ongoing: Your cards can’t have their Power reduced.
[Change] 3/4 -> 3/3

Milyen ironikus. :)

Amúgy az is milyen már, hogy Magneto nem tudja vonzani Wolverine-t a játékban... ;]


Dobi 562
(addikt)
[RIOS ERROR]

Ez nagyon durva jelenet volt egyebkent, talan az egyik legdurvabb amit valaha lattam X-men kepregenyekben.

-------------------------------------------------------------------------------------
Mar megint ott tartok, hogy meccs elejen automatikusan nemitok mindenkit, mert talalkoztam par idegbeteggel akik azutan spammelik az emojikat hogy en mar elkoszontem es ott hagytam nekik 1 kockat. Az a baj nem ertik, hogy Leech meg Octopus elott snappelni es ugy nyerni az a fasza gyerekseg, nem az, ha kirakja es az ellenfel otthagyja a meccset -1 kockaval. :N

Reszemrol az okolpacsi teljesen eleg lenne, azzal ki lehet fejezni a tiszteletunket az ellenfel ugyes/meglepo jateka irant.


Dr.NX
(addikt)
[RIOS ERROR]

Meg ugyebár megcsinálták az XMen 97-ben is.


Dobi 562
(addikt)
[RIOS ERROR]

Igen, abban is. Egyebkent az egy mestermu.

Az 5. resze ami Genoshaban jatszodik, azt a bizonyos jelenetet tobbszor is megneztem: amikor Magneto es Rogue tancolni kezdenek, ahogy elkezdodik a jelenet es szol az a zene, majd jon a hirtelen valtas... Zsenialis!

[ Szerkesztve ]


Dobi 562
(addikt)
[RIOS ERROR]

Hogy ne csak OFF legyen, itt van a 8 legjobb deck high infinite-bol (Untapped.gg):



Dr.NX
(addikt)
[RIOS ERROR]

Köszi!
Most a Jessica Jones bundle-ből lett tokenem, megvettem végre Pixiet, akarok vele funolni. :B


Tyler Durden
(addikt)
[RIOS ERROR]

Rajta nagyon filizek én is, de már csak 10k tokenem van, nemtom eldurrantsam e. Igaz most megint van vmi 100 ládám, lehet nyitogatok, illetve pénz is maxon, csak nemtudom mit fejlesszek, kéne vmi dögös variáns.


Dobi 562
(addikt)
[RIOS ERROR]

Nem fogod megbánni, szinte az összes deck-et érdekesebbé teszi amiben benne van. :)


NyalokAA
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

f2p playerként kimondhatatlanul fun ez a nocturne-jubilee->leech-blink meta :W
Nocturnet is , ha cannonballal odébb küldöm természetesen az ellenfél számára előnyösre változtatja a lokációt és még utána megint mozoghat 1-et :)
Amit Dobi linkelt 3-al fentebb 8 high infinite deckből a blink nevezetű szívat napok óta bucira conquesten.Ennél még a hela discard meg ongoing affliction meta is "izgalmasabb" volt


Dr.NX
(addikt)
[RIOS ERROR]

Pixie - Junkkal behúztam egy infinity ticketet tegnap, 20 perc játékkal, Cannonball megint hozott pár nyolcast. :K


Dr.NX
(addikt)
[RIOS ERROR]

Délutánig bírd ki, legalább Leech nem lesz negyedik körös.
Mondjuk Jubilee ugyanúgy lesz.


Dobi 562
(addikt)
[RIOS ERROR]

Ezert hanyagolom a Conquestet, annyi pontot osszefarmolok, hogy kivegyem a shopbol a kreditet, variansokat, goldot. A Valkyrie varians egyaltalan nem tetszik, infinity avatar mar van eleg.

Lehetne erdekesebbe tenni a jatekmodot mondjuk lehetne sideboardot csinalni a conquest deck-ekhez (mint a Magic-ben). Sideboard-ba pakolhatnal mondjuk 2 vagy 3 kartyat es lenne lehetoseged a deck-et valtoztatni ezekkel a lapokkal minden menet elott.

Igy el lehetne kerulni azokat a szituaciokat amikor kapsz egy olyan ellenfelet ami ellen szinte eselyed sincs de azert probalkozol es igy elmegy 20 perc a semmire.

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]