Microsoft Surface - Tabletek, E-bookok fórum

üzenetek

hozzászólások


insyde5
(aktív tag)

Nekem a bill takarja, nélküle nem lennék nyugodt. Az üveg nálam kivételesen jól teljesít. Sokkal kellmesebb mint pl a tabomon az üveg.


Polarstar
(nagyúr)

Át lett helyezve a wifi. Nem én akartam. De most nincs semmi.
Surface megy mobilról? Amíg meg nem csinálom a routert.


insyde5
(aktív tag)

Természetesen megy.


Polarstar
(nagyúr)

Elkezdtem... Nulla adat. Gőzöm sincs mi a baja.


Polarstar
(nagyúr)

Valami tűzfalra gondol a diagnosztika. Beletúrok kicsit majd a beállításokba. Nem jelzett a gép hibát. De felettébb gyanús ha mobilnet sem megy.


smallmer
(őstag)

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Szükségem lenne egy tabletre, amivel leginkább filmeket néznék út közben, edzőteremben kardió közben, illetve netezgetnék.
Van egy eladó surface pro 9 és elgondolkodtam a vásárláson. Tudnátok kérlek véleményt mondani arról, hogy mennyire használható billentyűzet, egér nélkül a tablet?
Sosem volt még windows-os tabletem. iPad-em volt, azzal meg voltam elégedve. Hagyjam szerintetek a surface-t és vegyek egy iPad-et vagy vegyek egyet?

Mivel nincsen szinte piaca, ezért az nem játszik, hogy megveszem próbára és utána eladom :( :R


MasterMark
(titán)

Hát szinte csak filmnézésre nem sok értelme van egy Surface-nek szerintem. Egy iPad jobb ebben és tovább bírja.


smallmer
(őstag)

Köszönöm! Miben tartjátok jobbnak a surface-t? Milyen felhasználás esetén?


MasterMark
(titán)

Bármi amihez rendes Windows kell.


insyde5
(aktív tag)

Ha wines szoftvert kell használnod, akkor az egyik legjobb alternatíva. De egy droid/ios tab kényelmesebb tartalomfogyasztásra, akksiban is erősebbek. A surface képarányát nagyon szeretem, több minden elfér a kijelzőn mint egy sima laptop esetében pl. tervezéskor és nyilván a képarány miatt szerkesztés/böngészés is nagyon kényelmes.


smallmer
(őstag)

Tényleg filmezésre használnám tömegközlekedésen, illetve edzőteremben, hogy ne teljen el feleslegesen idő "sétálás" közben. Neteznék rajta esténként az ágyban. Mondjuk jó lenne, ha laptopra át lehetne alakítani olyan módon, hogy az ágyban tudjak rajta gépelni.

Kellene valami döntő érv. Úgy olvasom, hogy érintésre a Windows 11 nem a legjobb.


Polarstar
(nagyúr)

Ugyan olyan szar a maci tapi mint a Surface tapi. :DDD :DDD A Pro külső klavi jó! Volt az is nekem. Nagyon kényelmesen használható.
Amúgy bombajó gép. Mondjuk az enyém 15 órát bírja. De az nem Pro.


insyde5
(aktív tag)

Oda és utazni talán jobb a ios/droid. 10böl 7x samun tabon netflix/disney/skys és letöltött filmeket nézek, zenélek stb. Az a bizonyos 3 alkalom viszont kikerülhetettlen surface a win miatt. Ha terveznem kell akkor viszont csak a surface az egyedüli lehetőségem, amin szintén tudok social/media játszást véghez vinni. Surfacehez van nekem is bill. + pen 2, istenkirály. Vonaton pl a cerka nem a legjobb, mert a vonat rezgése miatt nem tudsz pontosan rajzolni pl. Akkor bt egerezek, de otthon vagy munkahelyen simán jól tudom használni a pen-t. Kijelző üveg persze alap, de a bill jól védi+ külső tokban van.

Polarstar a Surface Laptop 5 gépéről beszél.

Ugye a 2 között között pont annyi a különbség amennyit te is megtalálsz a neten. Kinek mi a referencia.


Gábor001
(tag)

Egy Surface (szinte) teljesen kivált egy laptopot, így minden olyan felhasználása egy gépnek, ami Windows-on kívül megvalósíthatatlan vagy kényelmetlen, jobb Surface-en. Mindemellett vékony és könnyű, továbbá megfelelő tabletes felhasználásra is, de ott üzemidőben elmarad a droidos/iOS-es társaktól.
Videónézésre leginkább valami androidos készüléket ajánlanék a képarány és az üzemidő miatt (továbbá erre a felhasználásra elég drága is a Surface), Samsung Tab S és A szériákban jó képernyők vannak.
Ha a laptopot is kiváltanád vele, akkor érdemes beruházni a billentyűzetre. Pro 7-hez én használt UK billentyűzetet rendeltem Amazonról, és bevált, szerintem az újakhoz is lehet ilyet kapni.


ForRedGlory
(félisten)
Blog

Sziasztok!

Lenne lehetőségem vásárolni egy Microsoft Surface Laptop Studio ABY-00023 Notebookot kedvező áron, de nem nagyon tudom, hogy szabad-e, ha ezt lehet róla tudni...

1., kéz alól lett véve, pár napos, hibátlan
2., nincs számlája, de be van regisztrálva a Microsoft oldalán és ott látszódik, hogy van rá két év gari

A kérdés, hogy ezzel lehet-e bukni? Egy picit túl kedvező áron akarják továbbadni és nem igazán tudom, hogy a Microsoft hogy áll a garanciához, ha nincs számla. Alapvetően nyilván aki eladja, törölné a fiókjából és be tudnám a sajátomba regisztrálni, de ennél többet nem tudok a gépről.


Polarstar
(nagyúr)

Ott van a gépben a garijegy és le is tudod tölteni.
Eszközinformáció.


ForRedGlory
(félisten)
Blog

Oké, ne haragudj, de ehhez totál hülye vagyok. Mi az, hogy ott van a gépben a garjegy és le lehet tölteni?


Polarstar
(nagyúr)

Nem árt ha bekapcsolod és megnézed. Ha az itteni Surface eladótól vennéd, akkor nem lesz gond. Megbízható kereskedő.


ForRedGlory
(félisten)
Blog

:R

[ Szerkesztve ]


Gábor001
(tag)

A legújabb pletykák szerint az új Surface Pro és Laptop csak ARM processzorral jön nem üzleti felhasználóknak.

üzenetek