Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat? - Társadalom, közélet fórum

üzenetek

hozzászólások


dokar
(addikt)
Blog

[link] majd jön peterkeT és átnevezi a rendes nevére :D

Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?

Archívum 1.: [link]
Archívum 2.: [link]
Archívum 3.: [link]

[Szerkesztve]


(Kolombusz)
(veterán)
Blog

Topikcím ftw. :D


KrenAtesz
(veterán)
Blog

Ez kééééész :DD


EQMontoya
(veterán)
Blog

LOL topic, grat :R tegnapi rekorderünk az a suzukis volt, aki csak úgy megállt a zebránál a belsőben, amikor nem jön gyalogos, én viszont nem száguldhatok el mellette, mert Tőle nem látok ki, igy nekem is meg kellett állni a külsőben... grr


Foglalt név
(addikt)

Legnagyobb :R
Még ennyit fűznék hozzá [link] ;]


bobsys
(addikt)
Blog

tied a pont :DDD


Sotho
(őstag)

Dettó, csak itt egy bringás állt a járdaszigeten és a kulacsát nézegette, de azért átengedtük :)


venember83
(nagyúr)
Blog

Hat azert vicces lenne ha dragonfx-rol topik nyilna... Azt hittem, h parhuzamos topikot akartal, versengest, nezzuk melyik telik meg hamarabb :DDD


tailor
(őstag)

Micsoda önkritikus aláírás :DDD


dragonfx
(veterán)
Blog

Elrontottad Peti örömét mert nekem kellet volna nyitnom :C :P
Amugy meg nem látoma címet, mert elrontották már gondolom :DD ..pedig direkt figyeltema topicot sosem votl ott az első 30ba akkro hogy lett ot hirtelen 4985től 5000ig hsz.
Csaltatok egyértelmű, renonsz, óvók. :C :DDD

[kép]

Amugy meg viszonózva a kedvességed, feltételezem mi lehetett a cím :DDD :P :C :DD
[kép]
:P :P

Azért vezet mindneki úgy mint egy állat mert rólam vesznek példát :DDD


[Szerkesztve]


dokar
(addikt)
Blog

Elrontottad Peti örömét mert nekem kellet volna nyitnom

sztem volt öröm így is jócskán :D

Amugy meg nem látoma címet, mert elrontották már gondolom

az #1 hsz első linkjén megtalálod, hogy mi volt a címe pár óra erejéig ;)

na de komolyra fordítva a szót:
Nem értem mostanában miért lébecólnak ennyit az úton a kutyák, macskák? :F
Majdnem minden nap kell dudálgatnom, hogy húzzanak már félre az útból. Szörnyű. :W
Veszprém városáról van szó. :U


dragonfx
(veterán)
Blog

Killer :DD :DDD :C

Én csak egy döglöttön mentem át annak már úgyis mind1, szerencsére időben észrevettem így befért a 2 kerék közé és nem nyomtam ki a bélét az útra :DDD :D ....vicces volt látni ahogy előttme mögöttem is mindenki szlalomba kezdve kerülgette ki, nekem nem volt már arra időm, mondom vagy átfér alul vagy nem, sikerült neki :))


[Szerkesztve]


dokar
(addikt)
Blog

Az előző hsz-em óta ismét dudálnom kellett egy macsekra, pedig csak 5km-t vezettem a városban. :U


dragonfx
(veterán)
Blog

mondom üsd el :C

u.i.:Peljesen kihala topik ha dokar vagy én nem írok valamit? :U :DDD


Eagl3
(veterán)
Blog

''mondom üsd el ''

tapsikoljál csak magadnak...


szandisas
(senior tag)

mennyivel kell menni ahhoz, hogy valakinek elvegyék a jogsiját, és megbüntessék 40k-ra? :U
egyik ismerősöm így járt, csak hajt a kíváncsiság ;]


t1
(addikt)
Blog

+10-15km/h


dokar
(addikt)
Blog

100-tól +33%, alatta +50%


t1
(addikt)
Blog

ezt a csak a bírságra értettem


dragonfx
(veterán)
Blog

Akkor még 70mel bőven autózhatok, sőt akár 160nal is lépkedhetek'' :C '' :D :DDD :R :C


t1
(addikt)
Blog

te mekkora egy idióta vagy :D :C


parandroid
(nagyúr)
Blog

Igen, első alkalommal. A csekket azért ilenkor is kiküldik, ne aggódj. Második alkalommal pedig már szigorúbb az elbírálás - számít a 'büntetett előélet'.

p


bambano
(titán)
Blog

Majdnem. 100-ig 50%, felette 33%. A két meghatározásban a különbség a 100 besorolásában van, a kresz szerint a 100 még 50%-os.

Konkrétan: azokon az utakon, ahol az érvényes sebességkorlátozás a 100km/h-t nem haladja meg, az 50%-os túllépés számít bűncselekménynek, ahol meghaladja, az egyharmados. Alatta szabálysértés.


DeadMeat
(veterán)
Blog

Tegnap este majdnem sikerult elutnom egy motorost. :B Megyek az ut jobb szelen 2-ben alapjarat parkolo autok mellett.Egyszercsak amikor kanyarodnek jobbra be az ures parkoloba a semmibol kb 60-al elszaguld a jobb oldalon,az auto orra elott az ures parkolofele huzva egy kivilagitatlan robogos..
Oszinten normalis az ilyen?Es meg nekem lett volna miatta rendorsegi ugyem...


dragonfx
(veterán)
Blog

És ha te nevetsz/örülsz egy ilyenen akkor éppen tükörbe nézel :P :P

Peti:
lehet, de pár év után törlődika priusz, addig leveszema rendszámót :C


dragonfx
(veterán)
Blog

ja, sietett biztos :W


dragonfx
(veterán)
Blog

Még jobb, ezek szerint akkro mostantól a piros csíkós áthuzott tábla nekem azt jelenti hogy 130ig biztosítva vagyok :DDD


brd
(nagyúr)

Az 50 helyett 94 pont jó (bár néhány ezerrel kicsit magasabb volt az összeg és 3 hó helyett csak 1-re lett elvéve, egy kis bürokrácia után).


bambano
(titán)
Blog

vagonyerplusz ma este hungárián legbelső sávban szigorú 50-nel. Aki látás terén ekkora kihívásokkal küzd, hogy végig van rakva a Hungária 70-es táblával és ezt nem veszi észre, az minek vezet vagonyert.


Szólista
(senior tag)

az minek vezet egyáltalán? :F


parandroid
(nagyúr)
Blog

Keresett valamit. Vagy telefonált. Vagy ezt érezte biztonságosnak. A belső sávban meg mehetett azért is, mert balra akart kanyarodni - gondolom arról sem volt fogalma sem, hogy lehet-e ott, ahol ő szeretne.

Nem akarom védeni, sok a gyakorlatlan, tapasztalatlan vezető az utakon, de a következő dolgok megfontolásra érdemesek:

1. Nekik is meg kell szerezniük valahol azt a rutint, ami a többségnek már megvan.
2. Nem ismerjük a pontos szituációt, és az is elképzelhető, hogy a rutintalansága a helyismeret aszolut hiányával is párosult. Pedig lehetett akár budapesti is, de ha valaki Újpesten lakik pl, akkor simán elkeveredhet pl Kőbányán - vagy budapest bármelyik részén, ahol keveset jár.
3. Még mindig kevésbé potenciális veszélyforrás, ha valaki nem vezet túl jól, és ezt fokozott óvatossággal ellensúlyozza, mint dragonefiksz barátunk, aki ugyancsak nem tud vezetni, viszont nemcsak hogy ennek az ellenkezőjét hiszi magáról, de a saját és mások sebezhetetlenségét is tényként kezeli.

p


dragonfx
(veterán)
Blog

...de legalább látja és fel tudja fogni mi az a piros körbe 70-es szám, az ajánlott(nálam alsó) sebbességhatár ;) ......és nem akadályoz ezzel senkit.......és igenis az ilyeneknél jobban tud vezetni.......mert ismeri a gázpedál gyorsítás fogalmát ellentétben a bp.i vezetők kb felével.... :R

[Szerkesztve]


parandroid
(nagyúr)
Blog

A tévedés ott van, hogy az, hogy nyomod a gázt ész nélkül, nem jelenti azt, hogy tudsz vezetni, és ha valaki nem nyomja az nem tud.

A közlekedés nem arról szól, hogy egyvalaki milyen gyorsan megy, hanem hogy mindenki biztonságosan eljusson a kiindulópontjáról az úticéljához. Ha ennek az esélyét képes vagy a tőled telhető legjobb módon maximalizálni, akkor vagy hasznos résztvevője a közlekedésnek. Az időtényező itt másodlagos, ha az első feltétel biztosan teljesíthető, akkor lehet rá figyelni.

p


dragonfx
(veterán)
Blog

''Ha ennek az esélyét képes vagy a tőled telhető legjobb módon maximalizálni, akkor vagy hasznos résztvevője a közlekedésnek. ''

és ez mindig sikerül is, ha nem tartanak fel :R ...és mivle ez idáig embert sőt még egyéb éllényt sme gázoltam, és nem garamboloztam emiatt így akkor ezzel be is igazolodott a dolog. :R ...mindneki eljut az úticéljához más kérdésa a mai rohanő világban és rövid életben erre mennyit pazarolsz el, az időtényező igenis elsődleges, ugyanis ha lekésel egy vizsgát 15 percel emiatt nem engednek be....sőt egy tárgyalásról csúszol emiatt akkor ezzel vesztesség is érhet, és ha akkor azt a autót kielőzted volna, akkor azona másik 3 zöldön átfértél volna, és odaértél volna...tudom angyon sarkított példa de speciel igaz. :R ...de kismillió más példa is hozható.


_seth_
(veterán)

Ehh... és mi lenne ha időben elindulnál? Tudom nagyon égő korán indulni de akkor nem kellene tövig nyomni a gázt és a piros karikában lévő 70-es nem a min megengedett sebességet jelentené... na de már megszoktuk, hogy rád a szabályok nem úgy vonatkoznak mint másra valamint F1-es pilóta képességeid vannak így akár 400-al is mehetnél még akkor sem okoznál balesetet és még a repkedő bogarakat is kikerülnéd... jah bocs ez is csak egy sarkított példa volt :(((


kymco
(veterán)
Blog

Gerincsérüléssel, vagy hozzátartozó elvesztésével rájössz, hogy az időtényező huszadrangú dolog....


Integra
(titán)

majd ha megtanult már normálisan parkolni, akkor érdemes talán elolvasni mit zagyvál össze, addig meg marad a scrollozás :U
bár szerintem túl sokat utána se lehet várni. egyszer majd úgyis összekaparják valahol az árokból. remélem nem lesz tb kassza eset...

[Szerkesztve]


tildy
(nagyúr)
Blog

Tegnap tapasztaltam, milyen a köcsög bmw-s (leginkább köcsög.)
Van egy rész a kerepesi külső részén (ott lehet másnak hívják), ahol van két sáv, majd egy rövid ideig egy lesz belőle, , mert egy zebra miatt beszűküla külső, majd megint kettő. Megyek szépen a belsőben, majd ugye ahogy beszűkól, szépen tartok az út jobb oldala felé, erre mögülem egy köcsög bmws levillog. Az a poén, hogy utána a keresztúriig végig előttem maradt... Akkor mi a francnak előzött ki, ha nem megy?


norbiphu
(senior tag)
Blog

[kép]

én úgy tudtam ez az ajánlott legkisebb sebesség tábla :U

tildy: BMW-sekkel hasonló tapasztalat, habár leginkább kerékpározásnál (országúton). autósok nagy része ki tud kerülni rendesen, nekik általában (majdnem mindig) nehezükre esik normális távolságban kikerülni. :( és nem 90-nel vagy 110-zel mennek.

[Szerkesztve]


Gyuri27
(félisten)

LOL
Kötelező legkisebb sebesség!

A bömbi az bömbi!
Viszont amikor ezt szutyival csinákják az már idegesítő!


kymco
(veterán)
Blog

Azért az íráskészségén is van mit csiszolni :D


norbiphu
(senior tag)
Blog

ok.
lényegen nem változat, tudja mire céloztam


#43: akkor felragasztok egy rohadt nagy BMW logot a mezemre jó? :D

[Szerkesztve]


dragonfx
(veterán)
Blog

Hát akkro lehet én vagyok kivétel, de tegnap is bicajozáskor 2 zebránál is előbb egy 1es majd egy 5ös engedett át, és avgy 3-4 autó elment előttük egyiknek sme jutott esze ágába sme fékezni netán villantani hogy mehetek. :U

Mondjuk lehet van egy virtuális márka embléma a homlokomon aminek köszönhetem ezt :)) ...ugy emárkatárs mindig szent :R ....

Parkolás>>ugye aza jó parkoló szerintetek aki egy hátra kifelé állást a tesó parkolóba 1 perc alatt hajt végre mint a tetű, és feltart mindnekit, össze visszarángatva a fejét........ebből kiindulva és perfekt parkoló vagyok. :R[Szerkesztve]


dokar
(addikt)
Blog

ugye aza jó parkoló szerintetek aki egy hátra kifelé állást a tesó parkolóba 1 perc alatt hajt végre mint a tetű, és feltart mindnekit, össze visszarángatva a fejét........ebből kiindulva és perfekt parkoló vagyok.

59s-ért már perfekt parkolási rang jár? ;] :DDD
btw láttam egy bömöst tegnap Badacsony környékén az árokban :U


DeadMeat
(veterán)
Blog

Hat akkor en a minap megbuktam,looser vagyok :D Beletelt vagy 5 percbe mire a dunaplazaban a parkolobol kialltam,raadasul elore,mert baloldalt oszlop,ugy fertem csak be,h az ongyujtomat az oszlop es a kocsi koze betettem,es beszorult :DDD jobbra mellettem ~20cm-re terepjaro,elottem 10-re egy masik auto :DDD Hatam mogott semmi,de nem fertem volna ki anelkul,h le nem huzom a segget a draganak... maradt a balra elore.


Overlocker
(veterán)
Blog

Tegnap kimentünk nagymamámékhoz, én vezettem hazafele..
Lakott területen kívül mentem ugye ott elvileg 90km/h a max. Persze kirakták az 50-es táblát végig,mert sok az úthiba az út szélén..De azért 80-90-el simán lehet menni,(senki nem megy 50-el).. felette már tényleg rázza az autót...szval mentem szüleimmel haza 85km/h-val, anyám szól hogy kicsit gyorsan mész 50-es tábla van!..Erre én mondom viccesen az GPS-em befogta nincs rendőr :D ..nem telik el 5 másodperc jobb szélen feltűnik egy rendőrautó :W Nem kicsit röhögött, ezt jól bemérted Fiam! :DDD Hálisten nem trafipaxxoltak :U Ciki volt...


dabadab
(titán)
Blog

''A bömbi az bömbi!
Viszont amikor ezt szutyival csinákják az már idegesítő!
''

Ezt tanfolyamon lehet tanulni, vagy szuletesi hiba?


koob
(senior tag)

Rosszabb autóval szoktak a frusztrált emberkék köcsögösködni, külf-ön pl. méltósággal közlekednek a jó autókkal.


DeadMeat
(veterán)
Blog

utobbi szvsz :(


dabadab
(titán)
Blog

''külf-ön pl. méltósággal közlekednek a jó autókkal.''

Vagy nem. Nem a ruha, ize, az auto teszi az embert. Aki barom, azon nem szokott segiteni se a draga, se a lepukkadt auto.

üzenetek