Milyen cserélhető objektíves gépet? - Digitális fényképezés fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Terapeuta
(őstag)

olli
(tag)

Amúgy melyik árkategóriában gondolkosz, és abban néztél már gépet?


Terapeuta
(őstag)

nézzél már rá az aláírására lécci... :O


ottkar
(addikt)

Egy kocka filmet? Nem hajtotttál rá tulságosan :D


olli
(tag)

Nagyon precíz, de saját példámat hoznám: nem bonyolítottam ennyire a kérdést. Nagyon utáltam a kompaktom minőségét a korább slr gépeimhez képest, jött egy legolcsób akciós gép+kitobi, megvettem, azóta fejlesztgetem. Lehetőségem nyílt a DSLR technika tanulására. Szerintem megérte, és nekem ez a fontos.


Cassidey
(senior tag)

5DmkII-re adtam le elorendelest


ottkar
(addikt)

"Egyébként nem kell 56, de még 46 optika sem"

Ezt nyervogom én állandóan mi a pennának kell egy géphez 300 optikás választék mikor abból meg azért nehéz választani. Az optiformban is hasonló az arány.


Szten Márs
(nagyúr)
Blog

Természetesen kérheted, de sajnos nem tudom teljesíteni, mivel nincs LR-om. Photoshop CS2 + Camera RAW, amit fel tudok ajánlani, Sharpening 25-el :)


ottkar
(addikt)

Én mindíg jókat röhögök az előrendeléseken, rendeljünk elő mert még nem jut mert elkapkodják. :DD A műszaki ember logikája meg az hogy az első sorozatok nem mindíg olyan jók mint amikor már a gyártás bejáratott. :D


olli
(tag)

Gratula, és egy kérés. Amikor lesz összehasonlítási alapod, beszámolhatnál a gép egyik nem legfontosabb, de engem érdeklő funkciójáról. Miért érdemes full hd videót rakni egy fényképezőgépbe?


philoxenia
(MODERÁTOR)

Sajnáltál egy egész tekercset erre a célra? Hová tetted a darabban maradt filmet? ;]
Ez még nem APS gondolom?


Gzolo
(senior tag)

:D

Jól gondolod nem Aps, hol volt az a Zenit-ek megalkotásakor :) De még a Maxxum 5000-em sem Aps-es...


ottkar
(addikt)

A fényképezőgépek viszautasítják hogy amatőrnek nevezed őket. Amatőr csak a fotós lehet. A gép mindíg a maximumot adja amire csinálták.


Cassidey
(senior tag)

Vannak turelmetlenek.:) Jelenleg van ertelme, mert a Canon eleg benan szallit, es eleg hosszu listak vannak az altalam ismert helyeken.. az elorendeles tovabbi elonye, h kapsz egy kedves telefont, ha megerkezett a geped, nem te hivogatod az uzleteket es csekkolod a weboldalakat orankent..

olli: persze, szivesen, bar a video resze nem izgat kulonosebben.. ha nem lattad meg, akkor lehet erdekes: [link]

[ Szerkesztve ]


olli
(tag)

Khérlek szhépen, egészen nyugodtan javítsál ki. Alapjában véve az osztályozás a júzerekre vonatkozna szokásos pongyola stílusomban, ám ez egy dinamikus portál, melyet a vélemémyek vs. vélemények szinergiája repít egyre odább.


philoxenia
(MODERÁTOR)

Ottkar bácsi nem szereti az idegen szavakat... :D


olli
(tag)

A videó kapcsán adott a kérdés, a lapka kiolvasásával lehet-e teljes felbontásában videózni megfelelő kiolvasási sebesség esetén? Ez egy további fejlődési pálya az full hd vonalán... bár milyen megjelenítőt sóznának ránk ezen a címen?


Szten Márs
(nagyúr)
Blog

Szerintem ezt a felosztást így ebben a formában felejtsük el, ha nem gond ;)


olli
(tag)

Persze, van jobb.


ottkar
(addikt)

Nem a Canon szállít, hanem a tengerhajózási vállalatok. Röhej mikor valaki az üzleteket szídja mikor azt mondták hogy ekkorra várható a cikk és nem jött meg. Minden hülyének elmondta a boltosokat holott semmi közük nem volt a késéshez. Én nap mint nap kinézek a Panama-csatornára tudom melyik hajók szállítanak európába és hogy mikor tudnak simán átkellni és mikor késnek önhibájukon kívül.

üzenetek