Milyen cserélhető objektíves gépet? - Digitális fényképezés fórum

üzenetek

hozzászólások


tvamos
(nagyúr)
Blog

Nem kell, hogy full automataban fotozzon, de azert sokan allunk meg ott, hogy apertura, vagy expozicios ido prioritas modban fotozunk legtobbszor. Meg manapsag mar elvarhato a normalis AF is.

(#52864) Rájzen

Ha engem kerdezne, mit vagyen, hogy jobb kepeket lojjon, inkabb egy Canon M100-at ajanlanek neki. (Eleg olcson lehet loni hasznalt, garancias keszuleket is, de ujonnan is siman belefer a keretbe.) Ha jol tudom, nincs vakupapucs, ami azert hatrany lehet. Viszont tud venni allvanyt, esetleg valami hasznalt vakut, amit ki tud oldani a beepitett vakuval. Persze, nincs nagysebessegu szinkron, meg ilyen nyalanksagok.
Ha kell a kereso, es belefer egy jobb gep, akkor M50-et. Ezen van vakupapucs, egy (-ket) kulso vaku jol johet portrezaskor.
Ezekbol mar egesz jo jpg jon ki, nem kell rogton a fotosoppolassal foglalkozni. Konnyu kezelni oket, automataban is jo kepeket lonek, es az AF rendszeruk is eleg jo. Sajnos szenzorban ezek nem a legjobbak a mostani piacon, de valamit valamiert...
Azert nem compact gepet irok, mert ezekre tehet portrezni fixet, vagy macro objektivet is. Vagy eladja, es vesz masik vazat... Vagy nem tudom...

üzenetek