Milyen TV-t vegyek? - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


Quadgame94
(senior tag)

Igen jár hozzá. Itt írtam a felrakásról részletesen: [link]

Valamelyest biztos lesz. Jelenleg +500 ezer a 65G4. Én még +100 ezret sem adnék a G4-ért a G3-al szemben. Totál felesleges.


rainman72
(nagyúr)

Nálam már a nevetséges kategória ennyi egy tv-ért :DDD(G4)

[ Szerkesztve ]


s.Oliv3r
(senior tag)

Hát ez már tényleg az.

[ Szerkesztve ]


Quadgame94
(senior tag)

Főleg egy 65 inch tévéért. 77G4 bevezető árának okés lenne. 77S90D 200 ezerrel olcsóbb mint a 65G4. Azért ezek nagyon elszállt kezdő árak az LG-től.


Stealth
(aktív tag)

Rosszul fogjátok fel.
Jók ezek az árak, a fizetések nem elég jók, ezekhez az árakhoz. :K
Politika off! :DDD


Quadgame94
(senior tag)

Nem mert ha lenne annyi pénzem akkor sem adnék ki ennyit érte, ha a 65G3 ennyivel olcsóbb és szinte semmi differencia nincs.


Gino20
(őstag)

Nem értem a problémát. Mindig ez van. 77G3 2M felett nyitott aztán 24 márciusban elérte az 1M-et. G4 meg 2M alatt van. Nyilván ilyenkor abszolút nem éri meg. Majd 1 év múlva jó ára lesz.


rainman72
(nagyúr)

Ne már :P
Hol reális 1,2 millió egy 65s tv-ért?
Ha havi 1millát keresnék se érdekelne,meg sehogyse.

[ Szerkesztve ]


Stealth
(aktív tag)

Sehol.
De ha már 4 millát keresnél, le*ád. :))


AMI-512
(csendes tag)

Szerintem mindenki eldönti mennyit ad egy TV ért. Vannak egyéb költségek is egy háztartásban amit fizetni kell és ez jól van így. Van akinek ez nem drága és van akinek nagyon is. Látom üresjárat van a fórumon nem kell segíteni senkinek, így el vagytok egy kis házon belüli adok kapokkal, de minek ez? Miért ne lehetne a másik véleményét is elfogadni... Amúgy meg ,ha valaki segítséget kér tök ügyesen segítetek neki, így tovább. :R


Buzztee
(csendes tag)

Ps5 mellé 55-65"-ig TCL-ből elvileg a 845 -ös széria a legmegfelelőbb ,ha az áraktól eltekintünk?


Quadgame94
(senior tag)

Nincs semmilyen adok kapok. Rosszul olvasod a sorokat. Nincs üresjárat sem, mert a témába vágott ez is. Pro-Kontra érvek mentén egyetlen egy érv sem szól egy 1.2 milliós 65G4 mellett, amikor a 65G3 750 ezer. Teljesen irreleváns ki mennyit keres. Ha van valakinek ennyi pénze az inkább 77G3-at vegyen. Ha meg elég a 65 inch akkor 65G3.
Persze mindenki azt vesz amit akar, de attól még ez szakmai topic és ha az alapján vizsgáljuk akkor a G4 nem ér annyit. Aztán, hogy ki mit csinál az már az Ő dolga.
Ja és a kezdő árhoz: Tavaly a G3-ra lehetett mondani, hogy megéri a felárat hiszen egy más szintet képvisel a G2-hez képest. Most ez nincs így.


Malfroy
(aktív tag)

Mert sok az irigy. “ Nehogy már a másiknak több pénze és jobb tévéje legyen mint nekem címszóval”

[ Szerkesztve ]


Stealth
(aktív tag)

Így van! :C


Gino20
(őstag)

"Tavaly a G3-ra lehetett mondani, hogy megéri a felárat" :Y
Szerinted megérte a nyitó / kezdő, majd 2x-es felárat?
A kérdés ironikus. Nyilván sosem érte meg, ahogy előtte és a jövőben sem fogja megérni a nyitó kegyetlen ár és teljesen mindegy, hogy G2 vs g3 vagy g3 vs G4 vagy G4 vs g5........


Malfroy
(aktív tag)

Aki a legújabb modellt akarja megvenni, és van rá pénze ,annak megéri.

[ Szerkesztve ]


Gino20
(őstag)

Persze, de akkor annak a G4 is megéri.


Malfroy
(aktív tag)

Hát persze, és meg is veszi, nem fog régebbi modellt venni. Ezért van az hogy mindig az éri meg amire van pénzed. Amire nincs ,az már nem éri meg, és túlárazott ,tipikus magyar hozzáállás. Ez van. Igazából az a legfőbb kérdés hogy mire van pénze az embernek és mire nem, nem az hogy megéri vagy sem, az már ferdítés .

[ Szerkesztve ]


Gino20
(őstag)

"Ezért van az hogy mindig az éri meg amire van pénzed.
Ezzel nem értek egyet. Vettem mostanában pl olyan hangfalat, ami racionálisan nézve nem éri meg az árát (témára jellemző, hogy bizonyos szint felett exponenciálisan fog emelkedni az ár, a minőséghez képest), mégis megvettem, mert úgy voltam vele, hogy rohadjon meg, én ezt kegyetlenül akarom és nem hagyott nyugodni a dolog.


"Amire nincs ,az már nem éri meg, és túlárazott ,tipikus magyar hozzáállás."
Én sokkal inkább hívom racionális döntésnek és nem magyar mentalitásnak. Olvasol külföldi fórumokat? Akár a naaagy nyugati fórumokat? Pontosan ugyan ezek a kérdések merülnek fel (megéri a felárat,...........?). Van aki próbál racionális döntést hozni, pedig van rá gempa (aztán vagy sikerül, vagy nem) és van aki meg nem.

Nem állítom, hogy nem létezik az amiről beszélsz, de én nem innen közelítem meg a témát.

[ Szerkesztve ]


Quadgame94
(senior tag)

Látom nálad is hat a marketing duma. Mi van akkor hogyha legújabb modell semmivel sem jobb mint a tavalyi sőt mi van akkor ha visszalépés van? CX -> C1 jó példa erre vagy Q80T -> Q80A.

üzenetek