MinDig TV - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


azbest
(félisten)
Blog

Ahogy már leírták neked, régen volt a bankkártya kinézetű kártya + ahhoz modul vagy box. Ilyen kártyát már csak az tud használni, akinek régebbről van aktív. Pici a valószínűsége, hogy még valahol találnál régi készleten kártyát boltban, legfeljebb feltöltő "kártyát", ami csak egy kaparós kód az egyenleg feltöltéshez feltöltősöknek, nem chipkártya.

Az átálláskor bevezették az integrált "CI+" modult, amibe nem lehet kártyát dugni, hanem maga tartalmazza a chipet. Azt is a szolgáltatótól lehet venni / bérelni. Olyan kell neked a tévébe. Látom, lehet kapni bolti csomagban is, de neked nem kell új előfizetés. A meglévőhöz kérj az ügyfélszolgálattól.

Ha előfizető vagy, akkor most is tudsz kérni második vagy harmadik eszközt. Az integrált modult például. A régi fajta ca modult és lemondott kártyát felejtds el (de ne dobdt ki a kártyát, mert a nyilvántartásban benne van és kérhetnek kötbért érte, ha mégis kérnék visszaadni).

Az 500 nem a darabszám, hanem a listában 500-tól kezdődő sorszámmal vannak az internetes csatornák a boxon. Csatornalista a mindigo ászf végén van [link]
Itt egy régebbi felvételem arról, ahogy az antennás és 500 felettin lévő netes adás képét próbálgatom 11 perctől [link]

[ Szerkesztve ]

üzenetek