MinDig TV - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Bogyi007
(veterán)
Blog

Ezt megerősítem én is - ezzel lehetett HD csatornákat nézni a MindigTv-n de így kb 30 másodperces késés is jött vele az SD adásokhoz képest.

A múlt idő azért érvényes nálam, mert a Digihez kerülés után úgy voltam vele, elég lesz az ingyenes csomag is. csak hétvégente vagyok a családi házban és ott van szüleimnek Telekom IPTV előfizetés is.


Bogyi007
(veterán)
Blog

Online nagyon sehogy - de ha bemész egy Digi ügyfélszolgálati irodába, már ott is lemondhatod a MindigTv szolgáltatásait...


andatti
(senior tag)

Háát, igazából ez sem tartott sokáig, mert 1-2 hét után (szerintem) az AH "befoltozta" a lehetőséget, azaz semmi nem hajlandó lejátszani és a bönégszőből sem műkodik... (Igaz ott sosem működött).
Kár, így addig várnom kell, míg veszek egy hbb képes tévét. Pedig de jó volt online nézni ezeket az adásokat... Ha jól rémlik, online csak a rádióadások elérhetőek a hbb-ből böngészőből, de, ha tudom már a nevét, meg is tudom keresni őket és akkor hbb nélkül is megy a rádióhallgatás...


cof
(veterán)

Frissítsd az index.ts-ed, gondolom lejárt a token. Nálam működik még mindig, most próbáltam az eredeti hbb-s linket ami a .ts streamet generálta.


andatti
(senior tag)

"Frissítsd az index.ts-ed,"... Azt nem tudom, hogy hogyan kell... Ráadásul már azt sem találom, hogy a win10-es gépembe hogy tudom betenni... (mintha kitörölték volna az agyam...)


cof
(veterán)

[link]

Telefonon a VLC-n van hangja nálam ebben a nyers formában is, gondolom akkor tableten is.

[ Szerkesztve ]


andatti
(senior tag)

Köszi. Így már sikerült. Bár az iConcert-et egyből, a Cmusic-al viszont mindig csak másodikra boldogultam... De így már remélem hosszú távon is rendben lesz...
Az külön érdekes, hogy neked mobilon lejátszra rendesen a vlc, nekem hang volt, kép nem... (vagy fordítva, már nem emlékszerm.)


pusiga
(tag)

Érdeklődöm, hogy mennyire vált be az antenna?


Dzsolo
(senior tag)

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni.
Adot egy kis épület melyben nem lehet vezetékes szolgáltatásokat kérni. Beüzemeltem egy 50Gb-os Digis mobilnetet, amivel nem is volt baj, tablet, telefon működik rajta. Na már most bekerült a TV és kevés lett a sebessége a Netflixhez meg a youtubhoz is. (10/4 Mbps mérve a helyszínen) A lényeg az, hogy szeretnék egy antennát DVB-T modulra kötni, amin keresztűl jönne pár csatorna, mégis legyen valami tavasztól őszig. Mindig TV-, havi díjas, azt nem szeretném, meg annyira nem is érdekel mert bulizni járunk oda, de mégis jó lenne pár csatorna.
Milyen antennát érdemes venni? 4G LTE 5G szűrőst? Néztem a mindig tv kínálatát
Nem szeretnék felesleges tudású antennát vásárolni. Ár érték arányban a legjobb érdekelne.
Velem ez jött szembe [EM-29U5G] De ha létezik olcsóbban is akkor az is megfelelne.
Balatonújlak környékén szeretném beüzemelni kb 100km-t kellene áthidalnom vele.
Van még Emos [EMOS TX-16LTE] de félek, hogy gyenge lenne.

Megköszönném, ha valaki ajánlana antennát. Köszönöm. :R


Doky586
(nagyúr)
Blog

Honlapjuk szerint Kabhegy (ÉK) felé a jó, de akár 80km is lehet. Nézz körül hogy a környéken milyen antennák vannak.
A linkelt kettő közt semmi különbséget nem tapasztalnál. Az ingyenes csatornákhoz olcsó hdmi-s stb-t vegyél, de azok közt lehet nagy különbség is, van amelyik érzékeny, van ami tompa. Ha van arrafele valami antennás bolt érdemes érdeklődni a tapasztalatokról.


Dzsolo
(senior tag)

Köszönöm szépen, akkor keresesek egy helyi üzletet, de ha ennyire nincs különbség akkor jó lesz az olcsóbb is azt hiszem. :)


Bogyi007
(veterán)
Blog

Nekem ez van otthon. AMIKO AHD-344 LTE DVB-T FÖLDI ANTENNA - (ismert még SYNAPS AHD-344 LTE földi antenna néven is.)

6 éve van meg, akkoriban leírások alapján vettük meg és nem csalódtam benne. A szűlői ház Kelebián van ahonan az antenna Csávoly felé van állítva és ezzel az antennával a vevőfejtől hátra irányba 50 km-re található Szegedi toronyról is veszi az adásokat és például az egyébként tőlünk alig elérhető Rádió 88-at is kristálytisztán lehet fogni vele ha a koax antennát HIFI-be csatlakoztatom.


Dzsolo
(senior tag)

Köszönöm,

Kerestem egy helyi mestert, van mindne, elvileg elég a padlásra tenni. Szombaton megyek hozzá van minden kicsi pénzért :) Azért az LTE és az 5G szűrőre felhívom a figyelmét mert az LTE vevő is a padláson van az 5G is problléma lehet hamarosan, bár nem tudom arra mennyire erőltetik. Nagy dolgokra nem lesz használva csak legyen valami ha véletlenűl beesőzik.


garga01
(senior tag)
Blog

Felesleges szerintem az 5G szűrő. A Mindigtv 700 MHz alatt ad, míg a hazai 5G tornyok 700 MHz vagy a felett adnak. Addig volt ennek jelentősége, amíg volt tv adás is magasabb frekiken, de pont az 5G bevezetése miatt lejebb lettek költöztetve a tv adások 2020-ban, hogy ne zavarják egymást. Lásd pl itt.


tibibi
(őstag)

Lemondtam ezt a szemetet telefonon, 12 perc volt ami vicc és kötbért akarnak fizettetni bár az ügyintéző se tudja miért :DDD 2020-ban kötöttem 1 évre kíváncsi leszek az elszámolásra...


Doky586
(nagyúr)
Blog

Ti nem tapasztaltok néha olyat némely csatorna némely filmjénél hogy az egész film szürkés ködös mint egy torrentezett hdr film amikor nem hdr kompatibilis eszközökön van lejátszva?
Vagy csak más a feketeszint a filmben mint a többi műsornál?


jbl
(aktív tag)

Az összes műsor 🎩💩


csabyka666
(addikt)
Blog

Üdv mindenki!

Segítségre lenne szükségem. Nem vagyok nagy TV-s, a Forma-1-et szoktam csak nézni, PC-n, DVB-T tunerrel. A "Splash" playerrel ment eddig szépen, most rákerestem a csatornákra, de nem találja az M4 Sportot...sőt, úgy nézem, a "Multiplex A" adókat egyáltalán nem találja, a "Multiplex B" csatornákat viszont hiánytalanul látom.
Nagykanizsa / Újudvar torony, ami kellene nekem. Próbáltam manuális kereséssel is, de semmi.

Változott volna valami? Légyszi mondjatok valami tippet.

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]


csabyka666
(addikt)
Blog

Na most megtalálta. Máshova tettem az antennát, most megvan minden csatorna. Érdekes, mert a B-s adók szaggatás nélkül mentek, az A-s adókat ugyanott meg sem találta...


HTCX715
(tag)

Sziasztok!

Szerettem volna beüzemelni az ingyenesen fogható mindigtv szolgáltatást. A tv egy: orion 50or18uhd, ebben van DVB-T és T2 tuner is, ezeket használtam.
Ezen a tv-n még sosem fogtam földfelszíni sugárzást. Korábban pár rokonnál már üzemeltem mindigtv-t be, sosem volt probléma.
A jelenség, hogy akárhogy próbálok keresni, semmilyen DTV adást nem talál, rádiókat sem.
Budapesten a belvárosban a Corvin negyedben lakok. A lakás az 5. emeleten van, ez a legfölső lakás, és a környező házak között a legmagasabb, emiatt úgy gondolom nem vagyok leárnyékolva.
Szerintetek a TV nem képes valami miatt fogni? Létezik valami fillére kis antenna ami segíthet? Nem nagyon értem miért nem működik, ez egy tök egyszerű dolog lenne. :W

Előre is köszi!

üzenetek