MLSZ Fantasy Liga - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


ROBERTOH
(őstag)

Szabály változás:

A lényeg: csak a tavaszi szezontól lesz bevezetve a csapat felállás változtatás, illetve a jövő héten nem 6, hanem összesen 10 tranzakció végezhető, tehát játékos vétel+eladás. A másik változás, hogy nem hétfőn 10:00-ig, hanem csak vasárnap 22:00-ig lehet cserélni.

A hír:
"
Kedves Játékosok!

A következő elhatározásra jutottunk. Nagyon sokatok nem tetszését és aggodalmát fejezte ki a 14.fordulótól életbe lépő "üres hely" szankciónk és a felállásokkal kapcsolatban.

Mivel a felállások a 4-4-2-re matematikailag épülő lehetőségekből állnak, továbbá sokan jelezték, hogy nincs teljes keretük, ezért azt elkerülendő, hogy valakinek folyton maximális pontlevonása legyen, esetleg ami még rosszabb, érvénytelen keretek sokasága legyen, úgy döntöttünk, hogy az őszi szezonban a felállásokat nem fogjuk a aktiválni.

Ami a 14. Fordulótól életbe lépő -15pont/üres hely szabályt érinti:
- a szabály életbe lép, ahogyan írtuk, hogy mindenkit rávezessünk a teljes keret megtöltésére az őszi szezon végéig.
Ami az igazságtalannak megítélt bevezetést illeti, a 14. Fordulóban mindenkinek jóváírunk +4 tranzakciót, tehát mindenki 10 db tranzakcióból gazdálkodhat majd a 14. Fordulóban, hogy legyen lehetőség teljes cserepadot állítani.

Továbbá a hétvégétől teljes funkcióval üzemel a "Cserepad" is, így egészen Vasárnap este 22:00ig szabadon cserélhettek be játékosokat az "aktuális fordulóban" is (ez a most következő 13. Fordulótól lép életbe! )

A mai nap folyamán a blogban is születni fog erről egy poszt!
Kérjük osszátok meg minél többen, hogy mindenkihez eljusson a hír!

Köszönjük és további jó játékot kívánunk!"

üzenetek