Need for Speed No Limits - Mobiljátékok fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


B********
(aktív tag)

A Need for Speed sorozatot senkinek sem kell bemutatni, PC-n évek óta az egyik legnépszerűbb cím autóversenyzés témában. Hasonlóképpen népszerűek a mobil platformon eddig napvilágot látott epizódok is a prémium (fizetős) versenyzős játékok között, ám az új epizód immár ingyenesen is játszható lesz, és az ebből adódó korlátok ellenére is igen jónak ígérkezik. Népszerű autótípusok, szerteágazó tuning lehetőség, izgalmas versenyek, ezt ígérik a hamarosan érkező játék fejlesztői, akik nevéhez a Real Racing 3 is fűződik. Vajon milyen lesz a végeredmény? A játék már fent van a Play Áruházban, letölteni még nem, de regisztrálni már lehet, amellyel extra kezdőcsomagot ígérnek.


TheMarci
(addikt)
Blog

Sikerült vele 90 percet úgy játszanom, hogy nem kellett benzinre várnom, vagy hogy valami újratöltődjön/megérkezzen (amit persze pénzért felgyorsíthattam volna) szóval már jó. :)

[ Szerkesztve ]


Maxtreme
(addikt)
Blog

Ez később már nem így lesz.. :D

Nálam amúgy továbbra is fennáll az hogy nem enged bejelentkezni a play accomba (más játéknál nincs ilyen jellegű problémám)

Maga a játék egyébként a maga faék egyszerűségével együtt nem rossz. Arra tökéletes amire tervezték (elütni vele pár unalmas percet)

Természetesen realisztikus fizikát és irányíthatóságot senki ne keressen benne... :D
Jelenleg 22-es rangnál járok, egyelőre úgy veszem észre lehet haladni IAP nélkül is.


Logeeen
(senior tag)

Engem sem enged be a play accommal. Persze mással beenged...


TheMarci
(addikt)
Blog

Csak elkiabáltam. Most nem enged versenyezni, mert nincs elég PR szintje a kocsinak, de ugye ha nem versenyzek, nem is tudok alkatrészt szerezni. Azt nem tudod, hogy ha veszek valamit a black marketen, honnan tudom, hogy az tuti jó -e valamelyik kocsiba?


Danny365
(őstag)

Én is 22-es vagyok, most kezd az lenni, hogy nincs hol versenyezni, mert gyengék a kocsik, Undergroundhoz meg 25. szint kell.

Mondjuk eddig egy szem aranyat nem költöttem, valahogy sajnálom elpazarolni.

@Themarci
A versenyeket újra tudod játszani, úgyhogy tudsz alkatrészt szerezni.

[ Szerkesztve ]


TheMarci
(addikt)
Blog

Uh, hogy ez nem jutott eszembe, köszi! :R


Saccco
(nagyúr)
Blog

Most néztem az achievementeket, hát elég fantáziátlanok, kevés XP... 5db egyenként 500 XP.


B********
(aktív tag)

Én is 22. szinten vagyok, simán lehet haladni IAP nélkül is, csak folyamatosan fejleszteni kell az autókat, és versenyezni ahol csak lehet. Nekem eddig csak a tervrajzok miatt kellett újrajátszani pályákat, hogy tovább tudjam fejleszteni a járgányokat. Meg aztán tegnap kicsit beállt a haladás, ma reggel meg bedobott pár hiányzó blueprint-et az M3-hoz meg az RX7-hez, így már azok is megvannak, lehet őket űzni car seriesben. Meg az előző BRZ-s tournament végén is adott annyi visual pontot hogy kaphatott full optikai tuningot a fiesta :D Amúgy annyival nem vagy előrébb, ha ládákat veszel úgy vettem észre. Jó ez, jó ez!


HD5570
(aktív tag)
Blog

Sziasztok!Csak nekem túlságosan könnyű a játék?Mert 20-as szintű vagyok,és gondolom ez már nem a toturial része a játéknak,hogy ennyire könnyű legyen...Egyszer nem sikerült még vesztenem,és a versenyek baromi rövidek :/


Saccco
(nagyúr)
Blog

Olvasd el a 6. Hozzászólást.


fery02
(addikt)

Danny365 sem feltétlen arra gondolhatott "gyengék a kocsik" alatt, hogy sűrzn veszít, hanem hogy pl nem enged újabb versenyekre a játék gyenge kocsikkal.

Achievement téren az van, hogy azért raktak bele néhány gyengét, hogy mégiscsak legyen valami. Egyértelműen látszik, hogy nem akartak ezekkel az achi-kkal foglalkozni.
Bár az "építs össze 10 autót" féle nem holnap lesz meg még éppenséggel. :)

--------------------------------------------------------

Tetszik amúgy a játék, tényleg folyamatosan van benne mit csinálni.
Következő sorok nyomokban SPOILER-t tartalmazhatnak!

Mostanra jövök rá magamtól is, hogy versenyeket újrajátszani inkább tervrajzok érdekében érdemes inkább, plusz akkor, ha egy alapból táposabb főalkatrészhez szeretnénk mintákat vadászni (vagy új kocsikategória alkatrészeihez).

Az külön tetszik, hogy át lehet ültetni egyik autóból a másikba főalkatrészeket.
Pl most legutóbb az buszon hazafele azzal zártam a játékot, hogy a Golf-hoz megszereztem egy újabb sornyi tervrajzot is, amivel 3 csillagos verda lett.
Rögtön építettem le az eddig legtáposabb alap Subaru-ról a tápos alkatrészeket és költöztettem át a Golf-ba.
Így a Golf jelenleg 40x szinttel a legjobb kocsim most (Subaru korábban 370 volt).

Az tetszene egyébként, ha a garázsban hagyhatnánk autót bontott állapotban is, alkatrészek nélkül, mert sajnos cserealap híján a motort és a nitrót azt nem tudtam átültetni a Golf-ba és azok húzzák le jelenleg eléggé a stat-ját.
Tehát eladni ezen okból gyengébb ugyanolyan főalkatrész nem szabad (kivéve, ha van másik gyengébb is ugyanabból), feltéve persze ha nem akar az ember minden egyes autót a saját alkatrészeit használva kituningolni, ami mondjuk bazi időigényes és írtózatosan unalmas lenne.

[ Szerkesztve ]


B********
(aktív tag)

Erre az alkatrész átszerelősdire még nem is gondoltam. Az feltűnt hogy a tuninggal többet kell trükközni mint ahogy elsőre gondolná az ember. Én eddig ha nyertem valamit, azt fel is használtam valamelyik autómhoz, amivel amivel aztán haladhattam car seriesben. De autók közti alkatrész átszerelgetés még nem jutott eszembe :)


fery02
(addikt)

Na, már megérte beírnom akkor. :)

Ez a része a játéknak igazából emlékeztet kicsit a régi Porsche Unleashed-es NFS-re, abban is nagyon el lehet bíbelődni külön alkatrészekkel.
Ott az autóeladáson lehetett üzletelni szépen.
Vettél használtan egy leharcolt Porsche-t (igen, gyakran törötten), megjavíttattad, kituningoltad piacon nézett táposabb alkatrészekkel, majd eladva a régi, felhalmozódott alkatrészeket (kár, hogy vasat leadni nem lehetett, vittük volna a sok lyukas kipufogót :D) és akár magát a felújított autót (rendesen meg kellett hirdetni, amit nem is egyből kelt el), említésre való bevételre lehetett szert tenni.
Régi szép idők...

Legalább egy kicsit visszahoz e téren ez a No Limits.

Garantálom amúgy, hogy kint a menüben/garázsban több játékidőt töltök, mint versenyzéssel (ezekkel a fél perces versenyekkel nem is csoda mondjuk).

[ Szerkesztve ]


B********
(aktív tag)

Ó a porsche unleashedet de imádtam. :) Amúgy tegnap 3-as szintű lett a BRZ, feljebb tudtam nyomni pár fődarabját, az abból megmaradt cuccok meg mehetnek az RX7-be. Ma meg 2-es szintű lesz az impreza meg a fiesta is, szóval azokkal is haladhatok tovább. Nincs is konkrét legjobb autóm, mert attól függ melyikhez nyerek tervrajzot, mindig másik lesz a legmagasabb pr-es.


#13110016
(addikt)

Hogyan lehet egyik autóról a másikra átrakni az alkatrészt? Pl az ECU-t akrnám áttenni.


sunsun2
(tag)

Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Ha belépek a Garage-ba az alján van a Spare Parts , ha arra kattintok, bead több dolgot is. Azokkal mit tudok csinálni és hogyan? Esetleg azokat tudom beépíteni az autóba? ha igen, akkor hogyan? Válaszotokat előre is köszönöm!


B********
(aktív tag)

Azok olyan cuccok, amelyeket nem használtál, vagy nem tudtál felhasználni. Ha fel tudod őket használni, akkor úgyis felajánlja az adott autónál, ha nem, akkor előbb az adott kategóriájú autót kell megszerezni. Ugyanis pl egy "classic sport" autóhoz való cuccot nem tudsz felhasználni egy "street" autóhoz. Továbbá az is játszik hogy elegendő szinten legyen az autó, amihez tervrajzok kellenek. Szóval még végiggondolni sem egyszerű, mennyi lehetőség van...


B********
(aktív tag)

Ha van egy kettes szintre fejlesztett autód (uncommon) és nyersz egy uncommon fődarabot, azt be tudod szerelni, akkor felajánlja hogy megtarthatod a gyári (common) cuccot vagy eladod. Ha eladod akkor ingyenes az átszerelés. Ha megtartod, akkor pénzbe kerül, de a felszabadult alkatrészt felhasználhatod másik autóba. Remélem sikerült érthetően leírnom :)


sunsun2
(tag)

Köszönöm a választ! :R


#13110016
(addikt)

Nem erre gondoltam.
Arra, hogy a GOLFba installált ECU-t le lehet e venni, és átrakni a subaruba?

Egyébként az fura, hogy 24-es létemre minden autómban fehér engine van. Egyet se kaptam még...

[ Szerkesztve ]


B********
(aktív tag)

Ha nyersz zöld ECU-t azt beteheted a golfba is meg a subaruba is. De az én példám: BRZ-t fejlesztettem 3-as szintűre, ekkor már be tudtam szerelni a kék alkatrészt, ami benne volt zöld azt megtartottam és átraktam a 2-es szintű RX-7-be. Szóval összevissza nem tudsz cserélgetni, figyelni kell milyen szintűek a verdák.

[ Szerkesztve ]


#13110016
(addikt)

Ezt értem!
De mi van akkor, ha egy zöldet beszerelek egy autóba, akkor azt már kivenni és átrakni másba nem tudom? Amit valahova beinstallálok az már örökre ott marad? Csak jobbra cserélni lehet?


dejaris
(addikt)
Blog

Melyik brz cucc kompatibilis az rx7-tel? ;]


B********
(aktív tag)

Cserélheted rosszabbra is de mindenképp kell cserealkatrész. Ugyanolyan kategóriájú autóba való persze.


Silverr
(aktív tag)

Látom jól elbeszéltek egymás mellett :DDD Nem tudod kivenni ha neked épp az hiányzik a másik autóból még ha ugyan az a kategória sem. Csak ha szintet lépsz akkor rakhatod át, persze ha nem adod el.


fery02
(addikt)

Nekem van konkrét kedvenc autóm. :)
Mivel van a háznál két Volkswagen-ünk is és nagyon szeretjük őket, így nem volt kérdés, hogy a játékban a VW GTI-re fogok hajtani.

Ez a kinézet ma este munkából való hazabuszozás eredménye (egyenként 2 mb-os képek!):
KÉP 1
KÉP 2
A színe nem véletlen, a 3-as Golf-unk tiszteletére választottam.

Sajnos az ész azt diktálná, hogy az Imprezára feküdjek rá, mert alapból erősebb autó ugye, de sajnos semmi sem fűz hozzá magához a márkához (max kicsit a Colin Mcrae Rally játékok).

Ugyanígy már a következő kocsikategóriába is kiszemeltem előre, hogy onnan én csak is a régi Porsche-t fogom elsősorban pátyolgatni, egyszerűen imádom az egész autót kinézetre úgy, ahogy van (valószínűleg a régebbi NFS-ekből visszaköszönő kellemes nosztalgiafaktor okán is).
Pont pár órája sikerült kiraknom egyébként azt a Porsche-t is, szóval nem kell már tovább halmoznom az anyagokat a raktárban (direkt nem építettem a már szintén meglévő BMW-be és az RX7-be szinte semmit sem, vártam a Porsche-t :) ).

Jaaa, az BRZ alkatrészei meg én sem értem hogyan kompatibilisek nálad RX7-tel, mikor külön kategória a két autó...

[ Szerkesztve ]


B********
(aktív tag)

Valóban hülyeséget írtam, nem az rx7-hez használtam, csak már agyamra ment az éjszakás műszak meg a sok tuningolás :) Talán az imprezához használtam fel. Na mindegy :D
Más: visual pontokat eddig csak a versenyek újrajátszásánál húztam kártyákból meg tournament végén kaptam. Más forrásról tudtok? Mert így elég kevés csurran-cseppen belőle...


#13110016
(addikt)

Valóban elég kevés jön nekem is. Talán a legtöbb ami volt az kb. 1.700 lehetett.
Ám azt nem értem, hogy hogy lehet az, hogy egyetlen motort sem kaptam még. Minden más alkatrészem kék az imprezámon, de a motor fehér. A gyári, leggagyibb van még mindig rajta. És persze az összes autómon.
Nem tudjátok, hol lehetne venni egyet? Melyik verseny adhat komplett motort?


#13110016
(addikt)

Na, végre kaptam egy 3 csillagos motort. :)


csadi0011
(őstag)

Szoktátok nézni a sebességet nitrozásnál? Elég lehetetlen módon visszaesik a sebesség, amikor elfogy a nitro. Persze a kocsin nem érezni semmit, mivel ilyen lassulást nem okoz a nitro hiánya.
Raktam fel egy videót róla: [link]

[ Szerkesztve ]


fery02
(addikt)

Nem nagyon figyelgetem a sebességet, lehet mindenkinél így van ez, de nem hiszem, hogy nagyon kell vele foglalkozni.

Engem inkább az érdekelne, hogy érdemes-e figyelni, hogy milyen nitró töltöttségen nitrózunk vagy pedig ugyan úgy gyorsít akármikor?
Ugyanis teljes feltöltéskor villan egyet apróbb hang kíséretében, de az lehet persze csupán csak azt jelzi, hogy "hé haver, van neked nitród is".

------------------------------------------------

@B********: Visual pontok olyan forrásokból jönnek szerintem is csak, amiket te is említettél, szóval lassan csorog.
Ennek ellenére én meglepődtem, mikor tegnap este elkezdtem modding-olni a Golf-ot és tizen valamennyi ezer VP fogadott (szóval bőven volt mit elszórni a Golf-ra). :)
Persze ez mind úgy, hogy eddig 8 autóm már van, de eddig egyiket sem modding-oltam még, szóval eddig tényleg csak gyűlt a VP.

------------------------------------------------

@LocalPatriot: Alkatrészeket sajnos nem lehet akármikor szerezni igen, olyan versenyeket pl nem lehet újrajátszani, amik olyat adnának.
Érdemes lehet az aktuális Car series alkategóriákat végignézni, hogy miket adnak jutalomként a jelenlegi Chapter-ek végei.


#13110016
(addikt)

Így van.
Az egyik Ford Fiesta ST series verseny végén adott motort. Most kicsit farmolok alkatrészt, hogy legyen meg az 585 vagy mennyi pont, hogy be tudjam fejezni a Subaru seriest. Aztán lassan lvl 30 és folytatom az underground részt. Remélem a Supra ott nyilik meg:)


csadi0011
(őstag)

Nem vettem észre, hogy változna a nitró ereje a mennyiségének függvényében.
Én arra próbálok rájönni, hogy mennyire érdemes taktikázni vele. Pl ugyan azon a mapon kinézek magamnak egy ugratót és figyelem, hogy hogyan változik az airtime a nitrótól, de ugyan annyit kaptam nitroval, mint nélküle. Furcsállom.


#13110016
(addikt)

Én azt figyeltem meg, hogy amint van nitró azt el kell nyomni.
Jó pár extreme missziót is megcsináltam így. Az autóm csak 550 pontos volt, de a catch and valami küldit is megcsináltam. Pedig az ellenfél autója 600 +-os volt.


B********
(aktív tag)

Ez tény. A nyerés kulcsa a nitro. Tournamentben hogy álltok egyébként?
Na és hogy mennyire kiszámíthatatlan a játék: eddig az M3-ast meglehetősen hanyagoltam, bár az egyik kedvenc a játékban, de egyszerűen a golf mellett nem volt értelme költeni rá. Ma reggel meg adott egy ingyenes prémium ládát a játék, amiből kihúztam 4 tervrajzot a bömöshöz, így egyből 3-as szintű lett, az egyik legerősebb autóm. :)


#13110016
(addikt)

Na, a subaru series-nek vége.
Utolsó verseny ismét xtreme volt. 581-es a kocsim, az elsőnek 644 volt asszem. Hetedik alkalomra sikerült.
Series jutalomnak meg kaptam egy rare muscle turbót. Hát.. az épp nem kellett.


B********
(aktív tag)

Te aztán tolod ezerrel. Én 64%-nál járok subaruban. Mondjuk kb az összes eddig feloldottban hasonlóan állok.


fery02
(addikt)

Tournamentben én jelenleg ezüst, 8-as kategóriában vagyok és 7xx. helyezett vagyok ranglistán.
Van egy "állandó" ellenfelem, akinek az autójának valamennyivel kevesebb pontja van, mint nekem (451-es az övé).
Általában mindig őt választom, mert az annál erősebb ellenfeleknek már legtöbbször több autópontjuk van, mint nekem és Tournamentben úgy tapasztaltam, hogy sokkal keményebbek az ellenfelek, míg egyszerű versenyeken úgy is nyerek simán, ha az ellennek jóval, de tényleg jóval több autópontos autója van.

-------------------------------------

@locaLpatrioT: Azért annál a Subaru szériánál is előre lehetett tudni, hogy mit ad majd jutalomként, az a hetedik alkalom meg szinte idővesztegetés (értem ezt úgy, hogy helyette csinálhattál volna olyan versenyeket, amik tutira előrébb visznek a játékmenetben).

Persze ez nem kioktatás és valahol viszont értékelendő a kitartásod. :)

Én igyekszem tudatosan játszani és körülnézek, hogy milyen lehetséges alkatrészek várnak jelenleg rám jutalom formában, mert ha tudom, hogy nyerni fogok táposabb alkatrészt, akkor olyanra koncentrálok inkább, amiket jelenleg nem látok sehol sem jutalomként vagy egyéb forrásoknál. Így pl jelenleg Porsche-nél csak az ECU és a Nitró fejlesztése van előtérben nálam.

Jelenleg elsősorban az új versenyeket viszem (több lehetséges anyag forrás reményében), azután, ha már nehezebbek az új versenyek, akkor Golf és a Porsche tervrajzokért versenyek (ezek a kedvenc autóim aktuálisan), meg ott tartok, hogy kéne nagyon sok relé, amikhez sajnos jelenleg csak egy versenyforrásom van jelenleg.

Más:
Ma lett meg 28,5-ös szintűként az Airborne achievement és szintén ma találkoztam az első versenyekkel (Call 911) Car series módban, amik már 3 egységnyi üzemanyagot visznek...
Szóval ha a jövendő kampány versenyek is megesznek 3-4-5 üzemanyagot, akkor 2 óránként nem túl sokat lehet majd egyszerre játszani a játékkal, bár valahol igazából nem is bánom (legalább munkahelyen nem lesz akkora késztetés, hogy minél többet nyomjam ezt :) ).

---------------------------------------------

@Danny365: igen szép ez a Porsche! :)

[ Szerkesztve ]


Danny365
(őstag)

Ma jó kis dodobozokat sikerült nyitni.


Maxtreme
(addikt)
Blog

Azigen. Grat. :C


#13110016
(addikt)

Na, de várj. Az elején lehetett tudni, hogy turbot ad, de azt is, hogy muscle lesz?
Mert, ha igen, akkor én nagyon nagy gyökér vagyok...

Danny365 - Awesome! :R :Y :C

[ Szerkesztve ]


B********
(aktív tag)

Hú bakker. Nekem egy ilyen egyelőre az álmaimban van csak. Még hiányzik hozzá talán 4 tervrajz. A visual pontokról nem is beszélve :) Én most az Impreza/RX7 vonalon élvezkedek.


Danny365
(őstag)

Kösz! :)

Gondoltam milyen menő leszek a Porschémmal, közben ahogy látom, fery02-nek előbb vót' meg. :DDD

A VisualPointokat tényleg adhatná kicsit sűrűbben, vagy legalább lehetne az aranyat átváltani rá... Amúgy én nem értem, hogy vagytok ennyire elől a Tournamentben, én ~2000, helyen vagyok, pedig ha van ticketem, mindig lenyomom (jó, mondjuk kiesett egy 15 órás másnapos szakasz, de akkor is). Meg nekem az a kocsim sem olyan erős, mint nektek.

A következő meg ugye Toyotás lesz, ami nekem még rosszabbul áll jelenleg, mert nem nagyon szeretem azt a kocsit.


dejaris
(addikt)
Blog

Supra csak tournament storeban veheto, farmolhato versenyen nem fog potyogni.


#13110016
(addikt)

Remek hír... :O
Most mentem végig a 8-as chapteren. Minden elsőre. 31-es lettem, és a köv. 35-ösön nyílik csak meg.
Meglett a 911, és látom, hogy minden versenye 3 benzinbe kerül... na ez már nagyon pénzre menő dolog... mi lesz a végén? 1 verseny 10 benzin? :O :O :O :(


fery02
(addikt)

Azt is lehet tudni igen, hogy milyen autókategóriához tartozik az alkatrész, a képe alatti kis ikon alapján valamelyik sarokban, szóval ezt igencsak benézted. :)

Arról a 3 benzin/verseny témáról már napközben is írtam igen.
Nagyon kíváncsi lennék én is, hogy jelenleg a játékban mennyi az a max benzin érték, amit verseny el tud kérni.

------------------------------------

@Danny365: Majd ma este még a maradék VP-imet elszórom a Porsche-mra és én is dobok be képet a végeredményről. :)

Tournament-ben azért is vagyok ennyire elöl, mert az alkatrész átpakolgatós módszerrel viszonylag olcsón és gyorsan fel tudtam tápolni a Golf-omat.
Lényegében elég volt csak tervrajzokat vadászni hozzá és ahogy rangosodott, a már meglévő 2-3 csillagos alkatrészeket átültettem bele másik autóból.

Az a Toyota nekem sem jön be, ennek ellenére úgy hozta a sors, hogy akaratom ellenére is már csak 1 tervrajz választ el, hogy 3 csillagos legyen, szóval abban a bajnokságban is sokáig fogok szárnyalni. :)

Minél erősebb autóval mész Tournament-en, annál tovább tudsz (és merhetsz) erősebb ellenfeleket választani magadnak a versenyekhez, amivel egyszerre ugye több pontot zsebelhetsz be.
Most már az én 3 csillagos alkatrészekkel teli Golf-om sajnos így 8-as rang közepén már csak annyira jó, hogy éppen csak ki merek állni a leggyengébb ellenfelekkel (az már csak 360 pontot ad, míg a legerősebb majdnem ennek a dupláját adná), mert még úgy sem mindig nyerek.

[ Szerkesztve ]


fery02
(addikt)

Nektek is van néha olyan bug-otok, hogy nagy boldogan nyomtok újra versenyt és nyerés után menüből indítva újra ugyanazt a versenyt, az nem indul el és egyéb mást sem tudtok ugyanakkor csinálni, teljesen megmakkan ott a játék?
Úgy értem, hogy továbbra is fut, de nem reagál semmi menüfunkcióra sem. Nem tudsz visszalépni térképre, beállításokba, garázsokba nem tudsz belemenni.
Ilyenkor recent apps gombbal kilövöm a játékot és újraindítom, mást nem tudok olyankor csinálni.

Raktár férőhelyetek nektek hogy áll? :)
Én igyekszem spórolni és ha már nagyon a határon vagyok, igyekszem aranyért bővítés helyett inkább beültetni a felhalmozódott anyagokat ahová tudom, amiből pedig összegyűlik 3-nál több, azokból adok el.
Alkatrészekből is, ha ugyanabból tengődik 2 db, a gyengébbet eladom.
Szal nekem 70 férőhelyes jelenleg, párszor már bővítettem és még bővítenem is kell majd az biztos idővel.

Rájöttem, hogy a rare (kék) alkatrészek átültetése aranyért tud csak lezajlani (mondjuk előtte nem sokkal Android játékok topikban is olvastam ezt a szomorú tényt), szóval ha van ilyenünk tengődőben, azt érdemes lehet olyan autóba beültetni, amiben aztán nem fogjuk sajnálni a későbbiekben benne hagyni, szóval tényleg okosan kell itt tenni-venni a dolgokat, de ettől függetlenül még mindig tetszik az egész (sőt). :)

A 20ezerért húzható 5 kártya csomag meg kész félkarú rabló, valamiért ma elkapott valami és nap közben még 200ezer felett voltam anyagilag, most meg 66ezernél tartok miatta, de szerencsére egyébként sem nagyon tapasztalok egyéb más fontosabb szerepet a pénznek ebben a játékban egyelőre.

[ Szerkesztve ]


B********
(aktív tag)

A játék nálam bug mentesen fut -kop-kop. A tuningolós-alkatrész menedzselős részre tényleg nagyon rágyúrtak, igazából aki hamar feladja vagy felületes annak fogalma sem lesz mit tud ezen a téren a játék. Minden esetre én élvezem hogy nem annyiból áll hogy napokon keresztül farmolj egy motorfejlesztésre oszt' cső. Még a shelby gt500-as sorozatra vagyok kíváncsi.


fery02
(addikt)

Kezd csöppet idegesíteni, hogy drift közben kiszámíthatatlan, hogy kanyargós utakon forgalmas utakon belemegyünk-e civil kocsiba vagy nem... :U

Egyébként is rohadt idegesítő, hogy emiatt a full árkád kanyarkövető fosomság miatt ilyenkor az autó még jobban áttér sínautókázásra és látványosan hol jobban változtat magától ívet, hol kevésbé.

Legjobb az, mikor ez miatt a civilt telibe kapva lepattanok róla a falnak keresztbeállva.
Főleg, mikor 3 üzemanyag megy miatta kárba. :W

[ Szerkesztve ]

üzenetek

Hirdetés