Nem tudom a könyv címét - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


Surda
(tag)

Lester Del Rey: A szökevény robot?

Régen olvastam, valami ilyesmiről szól. Egyszer a robot úgy vegyül el a többi közt, hogy meghamisítja a mellén lévő sorozatszámot. Másra nem nagyon emlékszem.


degu
(senior tag)
Blog

Kegyetlen egy regeny volt!
De a vege kira...A gyerek/rendornyomozo dologra en sem emlekezem,inkabb arra,ahogy kivegzi egyenkent a genyakat!Vadaszik rajuk! Ugy,ahogy ok szoktak,csak O ugyesebb! :Y :C


God Vazzeg
(veterán)

Edgar Rice Borroughs - Mars sorozatát olvasta valaki? A földi John Carter kalandjait, aki a marsi fehér és vörös emberekkel barátságot köt, valamint legjobb barátja egy zöld harcos tark? :U

Nagyon szuper kis sorozat, vannak hiányzó részeim, megvenném őket ha van valakinek! :R


busman
(addikt)

Kérdeznék még egyet.Egy űrhajó lezuhan egy idegen bolybón.Szintem mindenki meghal asszem egy kivétellel,de ő is súlyosan megsérül.. A bolygót vmilyen kristálylények,sziliciumlények lakják,akik megmentik a tagot..
A végére ő is szinte teljesen átalakul,belőle is ilyen sziliciumalapú lény lesz
..


busman
(addikt)

#24. senki?


busman
(addikt)

Senki nem olvas sci-fi -t


busman
(addikt)

Könyvmolyok halló......#24?


Bennet Elisa
(friss újonc)

Nem ismeri esetleg valaki? Van egy konyv es filmet is csinaltak belole mar regen meg 90elott lattam is olvastam orosz vagy lengyel iro mert ott volt a konyvtarban mar nincs meg nekik egyetemistakrol szol 2fiu zongoristak a lany epitesz mindketto szerelmes bele es hiaba az egyikkel jar amikor agydaganata lesz a lanynak a masik segit neki felaldozva a karieret .
A fiu neve Andrzej volt vagy valahogy igy irtak azert gondolom hogy lengyel vagy cseh mert emlekszem egyszere vettem ki a joe limonadaval es azt cseh irta
elore is koszonom


KlothysGoD
(friss újonc)

Hello!
Én egy olyan könyvet keresek, amiben egy ilyen könyvesboltban dolgozó kissrácról volt szó, asszem tizenakárhány éves, volt egy huga, vagy ikertesója nemtom és ilyen misztikus ifjúsági kalandregény volt asszem. Nem ez a Harry Potter szerű, hanem inkább ilyen elementális mágia jellegű, mint az Avatar. De volt benne jó pár történelmi személy is, ha jól tudom. Nem tom mi volt, de valami egyszerű, 1-2 szavas címe volt.
Valakinek bármi ötlete esetleg? Előre is köszi!


Zsebe28
(friss újonc)

Van egy mesekönyv, aminek nem tudom a címét. Arról szól, hogy van egy ember, akinek hatalmas köpenye van, amiben hangszereket tart. A kedve és az időjárás függvényében használja a különbözött hangszereket. Valamiért úgy emlékszem, hogy Pampalininek hívták. Tud valaki segíteni?

üzenetek