Netflix - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Debilon
(addikt)

Ez a Tehran ez hogy található meg?

Tegnap kerestem, de semmi nem volt


kmarci25
(veterán)
Blog

Apple TV+. A Netflixen nem találod. Sokszor van akció, de opció az is, hogy 1-2 hónapra előfizetsz és ledarálod, ami érdekel, amit érdemes. Pl. Tehran, Ted Lasso, For All Mankind.
Jó címeik vannak és minden sorozatuk nagyon igényes. Persze nincs is sok.

kezo0: A kalifátus valóban nagyon jó, érdemes tenni vele egy próbát, bár az kevésbé épít az akcióra.

[ Szerkesztve ]


Debilon
(addikt)

Köszi


sunavlys
(senior tag)

Tele van a netflix ezekkel a meleg dolgokkal


Darth_Revan
(veterán)
Blog

Üdv!
Netflix változtatott valami a maximum használható eszközök számán? Eddig 3 eszközön használtuk gond nélkül de most már csak 2-n engedi. Eddig is 2 volt a limit és csak szeremcsenk volt vagy 3 volt a limit ?


sztanozs
(veterán)
Blog

Ha Standard elofizud van, akkor eddig szerencsetek volt.


bolic
(őstag)

Mert imádom a szépfiúkat, ez van. ;] :P


pn4hvq
(senior tag)

Fauda témában: végére értem a 4. évadnak. Akiknek eddig tetszett, ajánlom. Nagy újdonságot nem hozott, de gyorsan ledaráltam, érdekelt a történet cselekménye.


sunavlys
(senior tag)

Magánügy. :DD


Floyd80
(addikt)

Köszi az ajánlást, az első negyedóra után nem folytattam volna, de úgy tűnik valóban egy Másképp gondolkozók színvonal. :)


Pro Koryak
(addikt)

Hogy mi a címe? Rákeresve Stranger, így már megvan. :O
Utánaolvasva kissé Bron/Broen koppintásnak tűnik...


Floyd80
(addikt)

Ez volt az első koreai, amit a Netflixen megnéztünk, nagyon kell figyelni, mert nagyon pörgetik és persze mindenki Parknak hívnak :DDD , de a főszereplők jól kidolgozott figurák, kicsit szappanoperás volt néha, de nálam a TOP3-ban van eddig.


pn4hvq
(senior tag)

Sikerült megnéznem a Koppenhágai cowboyt: hát én ritkán találkozom ekkora sefülesefarka zagyvasággal..., diplomatikusan mondva nincs elég érett gondolkozásom eme magasztos mű értelmezéséhez.


kezo0
(addikt)

Én erre csak annyit mondok: röff, röff! :DDD


zolikaDB
(veterán)
Blog

Sziasztok!
Az összefoglalóban található listázási link nálam nem jó.
A teljes eredeti Kaptár sorozatot (azaz a 6 mozit) szeretném megnézni, de ha rákeresek, nem adja ki mindet.
De kiadja a javasaltokban pl a 3. részt, viszont ha rákattintok, nincs találat...
Most akkor ezek szerint csak hiányosan vannak fent a részek?

[ Szerkesztve ]


kmarci25
(veterán)
Blog

És melyik link nem jó? Mert az ÖF-ben három is van...
Egyébként rákeresve a 6 filmből 4 fenn van, a 3. és a 4. nincs (legalábbis régiósítva).

Szerk.: Ja, igen. Előfordulhat, hogy nincs fenn az összes rész. Álatlában sugárzási jogok miatt.

[ Szerkesztve ]


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Ez a cég két centért az anyját is meg....
[link]

"One major challenge is that it is difficult for Netflix to determine when an account holder is traveling and accessing the service from another location like a second home or hotel, versus when another individual is borrowing their password, said people familiar with internal discussions."

Bármit is csinálnak a jövőben ezzel a jelszó megosztás, tiltás, vagy mit tudom én micsodával, az számomra csak időrablás lesz, meg nyilván mindenki másnak. Nekem kell bizonygatnom, hol vagyok, erősítsek meg kóddal (amit folyamatosan küldenek majd 15 percenként), hogy biztos én vagyok, fizessek pluszban, ha elutazok máshová?
Ezeknek teljesen elmentek otthonról. Amióta léteznek előfizetőjük vagyok a legnagyobb csomagban, de 1 percig nem fogok gondolkozni azon, hogy megszüntessem ezt az egészet, ha az időmet próbálják vesztegetni ezzel a eszement és pénzéhes baromsággal.


zseko
(veterán)
Blog

Én is azóta használom amióta bejött az országba és még magyar tartalom sem igazán volt rajta, és úgy kellett böngészőben pluginnal alávarázsolni feliratot, de ez a lépésük eléggé öntökönlövésnek néz ki. Én például használom itthon, utazáskor, munkahelyen (ebédidőben természetesen), mamámnál ha ott vagyunk, havernál, ha megnéznénk valamit, nyaraláskor... Tévé, telefon, tablet, FireTV 4K Max... De ha nincs rám szükségük, akkor pápá...
Kíváncsian várom mekkora előfizetői bázist és bevételt buknak, én első körben úgy 30%-ra saccolnám.

[ Szerkesztve ]


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Mint minden ellen, ez ellen is a NÉP tudna tenni, ha tömegesen hagynák ott, azonnal visszavennének a nagy arcukból, ezt az egész pénzéhes koncepciót a kukába dobnák és talán lemennének még a Disney+ ára közelébe is. És nem kell hozzá sok, "csak" pár millió előfizető.
Egyébként meg, szerintem semmi köze hozzá, hogy én kinek adom ki a jelszavam. Ha egyszerre 4 tévén lehet nézni a csomagjuk szerint az én számlámmal és ezt betartjuk, akkor miről beszélünk...

A Disney+ számlám rajtam kívül még 6 ember használja, ebből 2 spanyol, 2 német és a két testvérem magyarországon. Érdekli őket? Nem. Ugyanez Prime, ahol fillérekért egyre jobb filmeket készítenek.
A 7500, pl egy döbbenetesen jó film (kár hogy eddig kihjagytam) és Chris Patt földönkívülikkel harcoló új filmje sem zs kategória, nekem kimondottan tetszett. Kiváló, atmos, HDR és Dolby vision-ban természetesen.

[ Szerkesztve ]


Chris0321
(addikt)

Az a gond a netflix-el, hogy rossz irányba tartanak. Azt hiszik ha tiltják a jelszómegosztást akkor majd mindenki csinál saját profilt. Nem fognak. Minőség szerint osztják el az előfizetési lehetőségeket így ha jó minőséget akarsz drága. Én ha rajtam múlt volna, már rég visszamondom mert alig nézem a többi oldal mellett. A Disney+ viszi nálam a prímet de elő fogok fizetni az új oldalra is ami nemsokára indul. Nagy a konkurencia, nem lehet szórakozni az előfizetőkkel következmények nélkül.

üzenetek