Netflix - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


nincsnév007
(őstag)

Értem. Egyik ismerősöm is most mondta ők a legolcsóbbra fizettek elő es úgy nézik, itthon is meg kollégiumban is gyermekei, és anyukajuk is nézik itthon, szóval sokszor nem egy wifin vannak. És már több mint fél éve és eddig nem szólt nekik a netflix.

[ Szerkesztve ]


sztanozs
(veterán)
Blog

Netflix jatekoknak ugye nincs topicja? Nem sikerul az egyiket mukodesre birni es eleg sok hasonlo visszajelzes van ra a store-ban mar... Lehet valamit csinalni azon kivul, hogy en is irok egy rossz ertekelest a jatekra?


TrollBalint
(addikt)

Melyik az a játék, mert az egyik nálam is problémázik, az egyik Stranger Things-es játék, de csak Androidon (mondjuk jópár frissítéssel ezelőtt néztem).
Akkor írtam a playstore-ba található kontaktra egy levelet, amire jött a válasz, hogy ez nem jó cím, írjak erre a másikra. Írtam, volt pár levél váltás és abban maradt a dolog, de nem úgy tűnt, hogy megértették a gondomat :D


sztanozs
(veterán)
Blog

Moonlighter (ios: iPhone 12, iPad Air 2)


szaki04
(senior tag)

Volt már?
[link]


Peter.70
(őstag)

Nekem idén januártól van netflix előfizetés, és eddig sem tudtam laptopra letölteni a filmeket


FireFox1996
(őstag)
Blog

Az lehetséges, hogy nekünk Török netflixünk van, és ezért sok filmben nincs magyar szinkron? (magyar felirat van)
pl. megnézné vki, akinek magyar netflixe van, hogy a Lucifer filmben van magyar szinkron?


skroy
(senior tag)

Nálam sincs szinkron, csak magyar felirat. Magyar netflix.


FireFox1996
(őstag)
Blog

Köszi! Pedig asszony örülne a magyar szinkronnak, hogy főzés közben ne kelljen a képernyőt nézni, csak hallgatni...


rasotamas
(veterán)

Nekünk van külön egy "magyar" nevű profil meg egy "angol" nevű profil, mert egy csomó dolog ami angolul elrérhető, egyáltalán nem található meg a magyarban, pl Star trek sorozatok.
Szóval mi nem a felhasználó személyek szerint osztottuk szét :D


Peter.70
(őstag)

Gondolom az angol nyelvű profilban nincs magyar felirat?


rasotamas
(veterán)

Ami fent van a magyarban annál van. Ami nincs fent magyarban annál nincs.


FireFox1996
(őstag)
Blog

Úgy érted egy fiókon belül több profile, és azoknak más-más az alap nyelvük?


rasotamas
(veterán)

Igen. Asszem, de nem ugyan azok érhetőek el belőlük.

[ Szerkesztve ]


zseko
(veterán)
Blog

Igen, nekem is így van, én angol felületen használom, tesóm a magyaron, ami nála megvan az nálam is, viszont én látom a csak angol felirattal elérhető tartalmakat is (ez például az ázsiai tartalmak mennyiségén nagyon szembetűnő). Elképzelhető hogy akadhat olyan ami csak nála lehet meg, de én magyar címek alapján nem találok meg semmit, mert nem értem melyik film akar lenni, annyira az angol címekhez vagyok már szokva :DDD


snemeth
(aktív tag)

Szerencsétlen módon úgy tűnik ESN szám alaján az Amazon Fire TV 4K stickemen a Netflix lekorlátozta a felbontást 960x540-re kb. egy hete.

Én is így jártam a sony tévénkkel. Hogy rohadna meg a netflix.


tobias40
(veterán)

És ezt miért teszik/tehetik meg?
És mi alapján döntik el hogy kinek milyen felbontást adnak ha pl a legnagyobb(4K) csomag van akkor köteles a max felbontást adni,nem?


AXisBOLD
(addikt)

Sziasztok,

Két különböző IP címen megy most a TV applikáció egy előfizetésről?
Valaki mondta, hogy változott az ÁSZF, de nem találok róla biztos infót.


snemeth
(aktív tag)

Csak a tévén ilyen, mert amikor nem volt valamihez felirat, akkor merészeltem a tévére telepített Kodival a saját előfizetésemet használva nézni - a tévé ESN-ét megadva. Úgyhogy meghatározhatatlan ideig ilyen fos felbontás megy majd rajta. A többi eszközön megvan az előfizetett felbontás.
Mivel már évek óta fent volt a Kodi, a fene sem tudta, hogy időközben - 2022 év vége felé - elkezdte a netflix ezt a szemétséget művelni. Beletette a fejlesztő a Kodi Netflix addonjába, hogy senki ne használja a saját eszközének az ESN-ét, mert pórul járhat. De mivel nem bújom a beállításokat és a netet sem, ha egyszer jól működik, így ezt nem tudtam és jól megszívtam.
Jó sokan jártak már így. Olvastam olyanról, aki egy hónap után "visszakapta" az előfizetett felbontást, más még fél év múlva sem. Már ott kezdett gyanús lenni, hogy a trailerek simán mentek 4k-ban. Persze először technikai hibára gyanakodtam, de elég gyorsan megtaláltam az okot.
Egyébként az a durva, hogy mivel elég messziről nézzük a tévét - ezért nem is 4k-ra fizetünk elő - nem is néz ki annyira rossznak a kép 0.5 Mbps 540p-s HEVC-ben sem. Csak jó távolról kell nézni. :) De persze csesszék meg.


tobias40
(veterán)

És ez levan írva vhol hogy ha vki tv-re telepített KODI-val használja a NF-et akkor így büntetik?
Nem teljesen értem ezt a dolgot,a NF appjával nem volt feliratod a tv-n de a KODI app-al meg igen?
Nem vagyok nagy NF felhasználó nem vagyok nagyon képben ezekkel,gyerekeimnek fizetem elő,én letöltöm magamnak a magról ami kell magyar hang-al vagy felirattal. :D

üzenetek