NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


.LnB
(titán)
Blog

Nincs bajom a Chiefs-szel mint dinasztia. Sőt, már a Pats-szel sincs! ;] :DDD Azért sem maradtam fent a meccsre, mert úgy voltam vele, hogy Mahomes úgy is megoldja.

#25880 Zanik
Az lehet, hogy neked unalmas. De én most tettem szóvá először ezt a témát. :U


Zanik
(addikt)
Blog

Ha visszaolvasol, láthatod, hogy a meccs vége óta senki meg se említette ebben a fórumtopikban Swiftet, te voltál az első. Erre akarok utalni azzal, hogy akik azzal foglalkoznak, hogy a Swift-téma az NFL-ben unalmas, maguk is a probléma részei, mert ők hozzák fel őt mint téma. Engem amúgy hidegen hagy mennyit szerepel, a miatta levő folyamatos nyafogás jobban zavar, mert az tényleg unalmas.

[ Szerkesztve ]


.LnB
(titán)
Blog

Azért te se panaszkodhatsz, ha arról van szó, hogy ki tartja fent a témát. Kicsit olyannak tűnik ez nekem, mintha rajongója lennél. És bántana amit írtam. ;] ;)


Veron
(őstag)

Taylor Swift | Taylor Swift | Taylor Swift | Taylor Swift | Taylor Swift | Taylor Swift | Taylor Swift | Taylor Swift | Taylor Swift | Taylor Swift | Taylor Swift | Taylor Swift |


atee_13
(őstag)

Ezt a Spoilert alattit csak én nem értem? :DDD

[ Szerkesztve ]


ggeleven
(őstag)
Blog

Nem is tudom, hogy ez mit jelent, még sosem hallottam róla! :Y Valaki kifejtené hosszabban? ;]


vond
(MODERÁTOR)

:DDD :DDD :DDD


vond
(MODERÁTOR)

Komoly újratervezést nyomtak be a Seattle-i edzői stábban. :Y
Új HC, AHC, OC, DC, STC.


atee_13
(őstag)

Pedig azt hittem Kerol bácsi még járókerettel is tolni fogja a pálya szélén :D


berek21
(senior tag)

Az stb. - t lehagytad. :D


A Zéé
(addikt)
Blog

Genyó marad szerinted?

Amúgy kíváncsi leszek a draftra, hogy lesz-e világra szóló trade, vagy jön a papírforma az első 3 pickre.


Veron
(őstag)

Engedelmetekkel leírom a véleményem az SB-ről.
Leizzadtam, rosszul voltam, lábon kihordtam infarktusokat a meccs alatt.

Mi volt az első félidő? Semmi! P***afüst! Hány 1st downja volt a Chiefsnek? Egy kezemen meg tudom számolni. Nagyon odatették magukat a védelmek mindkét oldalt. A 49ers önbizalmának egyáltalán nem tett jót a korai fumble és pont CMC-től, sok idő kellett mire visszanyerték a magabiztosságot. A Chiefs olyan csapat benyomását keltette, mint aki még sosem járt SB-ben és nem tudja mit kell tenni. A 49ers meg olyanét, akinek van elképzelése, de az ellenfél eszén nem tudnak túljárni. Amúgy mi a francért kell minden SB-ban 10 pont hátrányba kerülni?

Aztán a második játékrészre kezdtek fáradni a védelmek és/vagy szerencsére felvették a ritmust a támadók. Jöttek a nagyobb játékok és pontok, magára találtak Kelce-ék is. Biztos azt üvöltöttek Reidnek, hogy "ébresztőőőőőő". :D
Meglehetősen konzrvatívak voltak, amikor pl. a red zone-ban megelégedtek a FG-vel és az egyenlítéssel, majd visszaadták a labdát a 49ersnek. Azt hittem ott vége van, mert szépen lassan elmegy FG-ig az ellenfél és berúgják, majd szépen megnyerik. De szerencsére a védelem nagyon megerősödött az elmúlt években, emlékszek a Tyreek Hill fémjelezte időszakra, amikor akkor beszéltünk milyen hitvány a védelem. De változnak az idők, Mahomes sem passzol akkorákat, hiszen nincs kinek.

Aztán a hosszabbításban is sikerült 3 ponton tartani a 49ers, ami végzetesnek bizonyult. A game winning drive-ban az összes tökösség benne volt, hibátlan játékokkal haladt a Chiefs. Kivéve MVS bénázását, amikor vesztett vagy 7-8 yardot a félpálya környékén. Rámentek 4, kisérletre, 3&6-nál sem xarták össze magukat és Kelce is bekapcsolta a beast mode-ot a végén. Az utolsó playnél azt hittem megint jön a szokásos time management balf***kodás, ami nem idegen a Rozmártól... de nem! Az egy teljesen tudatosan megkomponált kivégzés volt. Tűpontosan tervezett játék Hardmanre. Ismétlenm: Hardmanre! Ez akkora troll húzás volt, hogy a mai napig csak pislogok. A béna, amatőr, számkivetett Hardmennel megnyerik a SB-t. Hihetetlen!

Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy szerencséje volt a Chiefsnek. A punt utáni turnover volt a legmákosabb szituáció, de azt is le kellett reagálni, ott kellett lenni és utána azonnal büntetni. Ezenkívül volt Mahomes int, Pacheco fumble, rekordhosszú Butker-rúgás és gyilkos utolsó drive. Szerintem ez nem szerencse. És mindenképp meg kell említeni Butkert, aki csendesen kivette részét a diadalból. Grat a csapatnak!

Aikmannek pár éve nem tetszett, hogy Mahomest hozzá hasonlítják. Azt mondta, majd ha annyi SB-t nyert, mint ő, akkor lehet hasonlítgatni. Valaki szóljon az öregnek, hogy PM15-nek 3 SB-győzelme van, és nem, nem ismerték még ki az ellenfelek.


F-ECT$
(titán)
Blog

Most nézted csak meg? Milyen volt nem élőben követni?


NB2
(aktív tag)

Sokan nem tudták (most, hogy ez jó vagy sem mindenki döntse el maga), de ha lejárt volna az idő, ott folytatta volna a Chiefs ahol abbahagyták az első OT végén.


Veron
(őstag)

Neeeem, hétfő este néztem, eddig nem bírtam volna ki. Feltettem az érzéktompító 2000-et és gyerekfelvigyázás mellett sikerült megoldani, hogy ne értesüljek róla. Nem volt egyszerű.

NB2: miért folytathattuk volna? Az OT végén a 49ers szerzett több pontot. Labdavesztésig mehetett volna a buli? Mert ez magyarázná miért nem kért Reid időt.

[ Szerkesztve ]


atee_13
(őstag)

Én is hétfőn néztem vissza. Melóhelyen böngésző csak címsor méretre volt állítva, telón se mobilnet se wifi aznap, melóhelyen nem igazán követik, de pénteken mindenki figyelmét felhívtam, hogy ha véletlen meg is tudja az eredményt keddig tartsa magában.

Megoldható volt így.

Régebben kivettem a hétfőt, de ami után elkerült a sport ról és nem vod töltötte fel a n...e oldalra azóta nincs értelme, mert most is csak fél5 kor került fel akkor érek haza.


F-ECT$
(titán)
Blog

Régebben így volt, most már a PO-ban mindenképp pontszerzésig / labdavesztésig játszhat a csapat az első labdabirtkolással.

No és milyen volt nem élőben nézni? Engem sajnos le tud lombozni, hogyha tudom, hogy nem élő. Úgy már "nincs miért" izgulni, mert úgyis megtörtént már.

[ Szerkesztve ]


F-ECT$
(titán)
Blog

Évi 1 SB van, talán megér 1 nap szabit, nem? Mondjuk én megoldom szabi nélkül is, mert a gyerek miatt amúgy is kell 7-kor kelni, ha szabin vagyok, ha nem...


atee_13
(őstag)

Megérne, régen mint írtam is úgy csináltam. De minek vegyek ki szabit, ha úgyis azután tudom csak letölteni, hogy hazaértem? Ha kivettem volna akkor se tudtam volna hamarabb letölteni mert nem kerül fel. Melóhelyen meg össz vissz 1 ember van aki tudja mi az az NFL neki meg felhívtam a figyelmét, hogy ne mondjon eredményt.

Jah arról nem beszélve, hogy éjszakázni úgy sem tudok. Próbáltam, de elalszok nem tudok ébren maradni.

[ Szerkesztve ]


F-ECT$
(titán)
Blog

Miért letöltésben gondolkozol? Ma már lehet nézni viszonylag olcsón is streamelve, ha nem érhető el nálad tv-n.

[ Szerkesztve ]

üzenetek