Nintendo Switch - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


ldave
(félisten)
Blog

Ha olcsón kell, akkor használtan keresd szerintem.


lugosi
(MODERÁTOR)
Blog

Én is nézegettem, mert jó lehet multiban. A Store-ban nem szokott lenni leértékelve?


ldave
(félisten)
Blog

Digitálisan a szokásos 30%-ot szokta kapni, mint a többi Nintendo játék.


Rigormortiis
(addikt)
Blog

Mennyire nehéz a Super Mario Odyssey? Gondolom ha sok holdat akarunk összeszedni, az nem kis fáradtságba kerül, de ha csak lazán végig akarom vinni az mennyire fluid? A Mario Rabbidsban is volt, hogy segítséget használtam az oszloptologatós részekhez.


ldave
(félisten)
Blog

Nem nehéz a sima végigjátszás, nekem is sikerült :D A Hold vadászatnak utána viszont vannak már komoly ügyességet igénylő részei. De az egyszeri, alap élmény is varázslatos, megéri az árát úgy is.


tboy93
(nagyúr)
Blog

Szerintem az Odyssey nem olyan idegesítő mint a Rabbids Kingdom. Fluidabb, Nintendosabb a jatekmenet. Nem nehez, sőt, szerintem a credits leporgeseig könnyű eljutni, kb 10 ora. Utana fogja adagolni a nehezebb kihivasokat, amihez addig hozza sem fersz. Ki ne hagyd, nekem eddig a legjobb Mario elmenyem.

[ Szerkesztve ]


kicsako
(őstag)

Nekem emlékeim szerint 60-70 óra volt, de abból sokat afkoltam(munka közben is pörgött néha :DDD ). Egyébként nekem a végére nagyon unalmas lett, Hardon toltam de túlszinteztem a pályákat :(((


Rage47
(veterán)
Blog

Szokásos Mario game, könnyű végigvinni, aztán nehezedik és nehezedik és csak tőled függ, meddig akarod "élvezni" a játékot :D


Parson
(addikt)

Ezen én is levagyok döbbenve... ezért is és amúgy kompletten az egész miatt neveztem GIGANTIKUSAN jó játéknak fentebb... Én 1000% hogy fogok még bóklászni ezután is a BotW-ben. Jah kérem, és a DLC-t még le se szedtem, az is opció még, mint ahogy mások is írják. :DDD
De most a TotK-ra koncentrálok, abban is még csak 95+ óránál járok - aminek nagy részét még tavaly összel raktam bele.

[ Szerkesztve ]


Parson
(addikt)

Azért nem kell félreérteni, én se azt irtam, hogy át kell esni a ló túlsó oldalára, és önszivatással továbbhaladni csak... arany középút a jó itt is... nem kell azonnal youtube-hoz nyúlni, de vannak helyzetek amikor egy idö után viszont hasznos volt nekem is (és nem csak 1-2 alkalommal)... mindenkinek magának kell éreznie, mennyire darálni / türelmesen élvezni akarja a játékot.


kicsako
(őstag)

Nintendo Direct leak

[ Szerkesztve ]


lugosi
(MODERÁTOR)
Blog

Jól értem, hogy ezek jönnek switch-re? :)


kicsako
(őstag)

Jól. De azért kezeljük fenntartásokkal a képet, franc sem tudja mennyire valós :DDD


tboy93
(nagyúr)
Blog

Játszott már valaki Switchen a Resident Evil 0 és Resident Evil HD játékokkal? Hogy sikerültek ezek a portok?


cSuwwi
(aktív tag)

Galaxy 1-2 jó lesz, főleg a kettő annak érhetetlen módon nem volt eddig switch portja

[ Szerkesztve ]


Guitar14
(senior tag)
Blog

A RE: Zero az megvan Switch-re. Elég jól működik, teljesítménnyel nincs gond és a látvánnyal se. (A RE:HD Xbox-ra van meg, azt meg Series X-en játszottam, lényeges különbséget nem vettem észre látványban a switch-es zer-hoz képest)
Vagy mi érdekelne konkrétan? :)

Nem tudom a régebbi resikben mennyire mozogsz otthonosan:
de azt hozzá kell tennem, hogy a korai resident evil-ek ugye néha kíméletlenek az invertoryval, a tölténnyel és a feladatokkal de gondolom ezt tudod. A zero nekem a next level frusztráció amikor két karakterrel gazdálkodsz és külön oldasz meg feladatokat.
Erre ráadásul két unfair húzással hosszú távú pihenőre tettem a játékot.

[ Szerkesztve ]


tboy93
(nagyúr)
Blog

Én tavaly ismerkedtem meg a sorozattal. Előtte csak futólag találkoztam a Code Veronicaval még DreamCast-en. Tavaly lenyomtam az 5-öt (az volt az első), aztán a 7. részt, majd Revelations 1-2, most a 6. résszel játszom. Tervbe van a 0-1-2-3-4-8 is :) (2-3-4-ből nyilván a remake)

Az érdekelt első sorban, hogy szaggat-e, milyen az irányítás, fagyogat-e játék közben, ilyesmi. Third party játékoktól mindig kicsit fázok Switchen, vásárlás előtt inkább kérdezek.


Guitar14
(senior tag)
Blog

Ezek a fix kameraállásúak jelentősen eltérnek a 4. résztől ismert úgymond "pörgősebb" resiktől. Rengeteg időt lehet elcseszni néha 1-2 helyen és rendkívül limitált a tölténnyel együtt az inventory.
Kitartást kívánok hozzá de ha elkapod a "ritmusát" eléggé be tud szippantani, csak nem a 4-től ismert sebességet kell várni tőle.

Switch verzióhoz:
Szaggatás fagyogatás nincs, elég jól sikerült port.
Irányítás lesz még kicsit furcsa, ez az alap beállítás:
Természetesen váltható a menüben (többiről nem találtam leírást de ha kéred switch-en megnézem mik a lehetőségek még)


TrishtanAG
(aktív tag)

Nincs velük gond, plusz a renderelt hátterek nagyon jól néznek ki a Switch kis képernyőjén. A megjelenéskor a Zeroban valamiért sokat töltöltött az ajtóknál, de ezt már azóta elvileg patchelték.


tboy93
(nagyúr)
Blog

Köszi :R Adok nekik egy esélyt, elsőnek az első részt vettem emg, azt írták több helyen, hogyha a 0-val kezdek az elspoilerez pár dolgot.

üzenetek