Nintendo Wii U - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


ldave
(félisten)
Blog

Nem döglött ez, csak ritkán van manapság téma :) Jó dolog a Wii-kompatibilitás, főleg hogy így hdmi-n keresztül lehet Wii játékokkal játszani.


szika87
(aktív tag)

Hát nem tudom, akár megnézek egy 3DS, playstation 1/2/3, vagy xbox 360 csoportot ott mindig van pörgés. Pedig szintén már nem támogatott platformok. Itt pedig van havi egy észrevétel, azt is általában én írom :DDD Na de jól van ez így, ha eszembe jut valami én kiírom magamból ettől függetlenül :P


Dr.F.E.R.I.
(addikt)
Blog

Én majdnem egy Indiana Jones-szal kezdtem a videojátékos karrierem. Az Utolsó Kereszteslovag gameboy változata volt meg, még a '90-es évek eleje tájékán. Egy 2D-s beet 'em up/platform keverék volt és eléggé rövidke, fél óra alatt ki lehetett tolni akár. Nem mondanám a játékkészítés csúcsának, még gameboyos mércével sem. Más IJ játékkal azóta sem toltam.


celafat
(tag)

Sziasztok. Lehet a Wii U-val tablet nélkül is játszani remote kontrollerrel? A hirdetési oldalakon gyakran látok mostanában tablet nélküli Wii U-kat 20-30 ezer ft között. Ha működik így is, akkor lehet kipróbálnék egyet. Tablettel én biztos nem tudnék játszani.


ldave
(félisten)
Blog

Vannak játékok, amiket lehet irányítani a Gamepad helyett más kontrollerrel, de most azt hirtelen nem tudom, hogy maga a WiiU működik-e alapvetően a Gamepad nélkül, pl a beállításhoz egyértelműen kell a tablet kontroller, mert csak azon lehet inputot adni.

[ Szerkesztve ]


celafat
(tag)

Azt tudom, hogy a beállítások menübe nem lehet bemenni gamepad nélkül, de nem is akarnék nagyon állítani semmit. Ha kép meg hang van, akkor már jó. Csak beraknék egy lemezt és azt indítanám. A kérdés konkrétan arra irányult, hogy ezt a tablet nélkül megtehetem-e? Egyébként ilyen tabletet lehet venni külön? Mert olyat max csak törötten, hibásan láttam hirdetve.

[ Szerkesztve ]


Faterkam
(addikt)

Szerintem nem nagyon tudsz mit kezdeni a Wii U-val Gamepad nélkül. Még a TV-re sem tudod átváltani (ha alapértelmezetten Gamepad-re van állítva), mert ahhoz is az kell. A Remote-os vezérlést meg nem minden Wii U játék támogatja.


celafat
(tag)

Minden játéknál be kell állítani, hogy a tévén vagy gamepadon akarok játszani? Ha egyszer a tévére van állítva nem marad úgy?


Faterkam
(addikt)

Nah sajnos lemerült a gamepad, így meg tudtam neked nézni. A Wii U-t bekapcsolás után össze kell szinkronizálmni egy Remote-tal, ehhez kell sensorbar is! Ha ez megvan, akkor már tufsz mozogni a menübe, és át tudod kapcsolni TV mode-ba. Megnéztük a Super Mario 3D World-öt, az megy Remote-tal, úgy nagyon gáz. A Remote Nunchuk páros, már jobb, nekünk van itthon Classic Controller Pro is, így a Remote és a Classic Controller Pro páros már sokkal jobb volt, Ilyenkor a Remote csak kapcsolattartó. Szóval használható döcögősen, de csak azokkal a Wii U játékokkal, amik támoogatják a Remote-ot! :K

[ Szerkesztve ]


celafat
(tag)

Köszi. Van wii itthon, így van remote, nunchuk és classic gamepad is. 50-60 ezret sajnálok egy Wii U-ra, annyit azért nem játszik senki a családban, de ha megint látok egy gamepad nélkülit 20 ezer körül, akkor teszek vele egy próbát.


Faterkam
(addikt)

Még annyi, hogy a remote-ot állandóan kikapcsolja, ha bármiből kilépsz, álandóan vissza kell kapcsolni. Nem erre találták ki ezt a rendszert na :)


Faterkam
(addikt)

Ha már be volt izzítva a Wii U, így megnéztük a MarioKart 8 online részét, a Global részben mentek páran, pillanatok alatt be lehetett kerülni, nyomtunk egy versenyt, de nem sokáig él már ez sem. Mikor kapcsolják le? 24 március? :(


Dr.F.E.R.I.
(addikt)
Blog

Április elejét írtak


Peat76
(őstag)

Milyen a Mario Kart 8, élvezhető...30fps-el megy?


ldave
(félisten)
Blog

1-2 játékos esetében 60 fps, 3-4-nél vált le 30 fps-re a játék.


Fabii1987
(csendes tag)

Sziasztok!
Zala megyében lenne esetleg valaki aki wii u konzolt "fel turbozna"
:)) köszönöm! :R


Faterkam
(addikt)

Nálunk online és Offline is csak TV-ről élvezhető, az 5GHz-es Wifi miatt a Gamepadon sok játék akadozik :(


szika87
(aktív tag)

Hogy írtok róla, én is felmentem hétvégén az online részre, meglepően gyorsan bekerültem egy egy versenyre a MarioKart 8-ba. Utána a Splatoon 1-et vettem elő, simán toltam bele vagy 2-3 órát, ott is hamar összejöttek a meccsek. Bár nagyrészt japánok játszanak, azok meg elpicsáznak mindenkit :DDD


ldave
(félisten)
Blog

Splatoon 1-ben van élet, a második rész viszont teljesen kihalt, Switchen már csak a harmadik pörög.


szika87
(aktív tag)

Szerintem, a Splatoon 1-be is csak azért van élet, mert kihasználják az emberek ezt a kis időt míg játszhatnak vele. Más okot nem tudok rá, bár nem játszottam a 2. résszel, úgy gondolom fejlődnie kellett az első részhez képest, tehát nem ez az oka amiért az meg kihalt.

üzenetek