Nosztalgia topic - Egyéb fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Martin97
(aktív tag)

Itt vagyok!!! Igaz, hogy "csak" 19 évesen még fiatal vagyok, de ez egy jó kis téma, és sok fejezetét átéltem még szerencsére. :)

Szóval ált. suli elején egy ideig faterom walkmanjét használtam. Apám kazettáival. (culture beat, bon jovi, vengaboys, 2 unlimited, dr alban, és még jónéhány másmilyen...)
Az elemeket rohadtul zabálta, főleg a gyorstekerés funkció. Szinte folyton ment a töltő. :D

Aztán kaptam szülinapomra egy discmant. Nekem egy mp3 és vcd formátumot is játszó volt. Iszonyatosan szerettem, jobban szólt mint a kazi és az elemet sem zabálta annyira. Természetesen itt is azok az előadók voltak porondon, amiket az apu hallgatott. Főként eurodance, eurodisco, pop volt terítéken, amiket még ma is hallgatok.

Aztán lett egy sulinetes gép cd íróval, na innentől már tudtam magamnak is írni lemezeket olyan előadóktól, amik akkor voltak aktuálisak.(eminem, sean paul, sugababes, és még sokan mások...)

Az első bővíthető telefonommal megpróbáltam a zenehallgatást 2gb-os kártyával, de nem jött be, ezért hamar visszakerült a zsebembe a discman. Ezt a technikát nagyon sokáig használtam. Ált. suli vége felé váltottam mp3-as ra, mikor már rajtam kívül mindenki telóról/mp3-ról hallgatott zenét. De nem ám holmi 256/512 mb-osra, hanem rögtön 2gb-osra, amit karácsonyra kaptam. Erre vegyesen kerültek fel régi és akkori új zenék. Sokszor nem kellett frissíteni, mert sok időbe telt mire végighallgattam. Ezt a technikát is imádtam/om. Jelenleg is használatban van, mert a telefonomnál sokkalta jobban szól. 1 db mikro elemmel megy, és remélem még sokáig fog. (kop-kop-kop)

Volt egy rövid időszak, mikor telóról hangszórón hallgattak zenét a többiek, hogy mindenki tudja, hogy nekik ilyen van és hogy mennyire menők. Nekem akkor olyan telóm volt, amin csak telefonálni lehetett, meg volt benne 2 alapjáték, meg persze egy discman, aminek nincs hangszórója.
Ekkor én elpanaszoltam apámnak, hogy nekem is kell valami amin közkincsé tehetem amit éppen hallgatok. Új telóm az nem lett, de be lett üzemelve egy addigra már réginek mondható technika, a ghetto blaster: két nagy antenna, sok gomb, szinte mind világított, és a legfontosabb: aux bemenet és böszöm nagy hangszórók. Na ez jobban megfelelt a célnak, mint egy új teló a tanárok hatalmas örömére. :DDD

De jó is volt. Szívesen átélném újra. :)

[ Szerkesztve ]

üzenetek