nVIDIA Geforce-osok baráti köre - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Elmör
(senior tag)
Blog

Így persze okés, én szeretem azért kipróbálni az újakat is, bár egyre kevesebbet játszok, néha hetekig nem is indítok el mást csak mobiljátékot, pc-n max filmet nézek, zenét hallgatok, netezek, aztán van olyan, mint ma is, hogy elkap az ékszíj és lenyomok egyben 5-6 órányi Watch Dogs 2-t. :))


shteer
(titán)
Blog

A héten remélem megjön a cockpit, már nagyon hiányzik a virtuális körözgetés


Laraxior
(titán)

Bazzeg... vettem két 8800Ultrát :DDD
Nem vagyok normális komolyan :W :D


Elmör
(senior tag)
Blog

Én meg lecseréltem a proci ventijét meg az alsó ház ventit Noctuára. A téli érett dinnye ára van, de meg is érte. Semmi, de tényleg semmi hang nincs végre alapjáraton és terhelve is alig valami a 27 fokos szobában. Ez nagyon jó vétel volt, megbántam, hogy nem előbb vettem meg. Persze a gyári Thermaltake ventikre sincs panaszom, de az Y-s tech meg a Coolink az valami gyalázat volt. Most már csak a vga-nak kellene halkabbnak lennie, hiába csont tiszta, úgy felpörög ebben a melegben, hogy Paks 2 van a szobában hangra :D

Szerk.: most sokat használom a gépet, mert 4 hétre offra kellett a kocsit raknom, bokaszalag szakadás és zúzódás, úgyhogy nem tudok kuplungolni, kellett nekem táncolni mennem. :))

[ Szerkesztve ]


KillHates
(nagyúr)
Blog

Jól tetted! Nekem is van két Asus 8800GTX-em. Az egyik még gépben sem volt. :D


KillHates
(nagyúr)
Blog

Jobbulást!
(bátorkodom megjegyezni, hogy le kellene dobnod pár kilót... Nekem 35-öt sikerült a térdműtét után. :B Nem ismernek meg az emberek :D :D)


shteer
(titán)
Blog

2? Láttam, hogy egyre keresel eredeti hűtőt :)
Szép ereklyék azok manapság


shteer
(titán)
Blog

Még a végén át kell építeni automatára ;]
Jobbulást!


shteer
(titán)
Blog

Ez igaz :) ha nem lennél ismerősöm FB-on..


Elmör
(senior tag)
Blog

Azt már régóta tudom, hogy le kellene, de most egy szimpla baleset történt, volt egy kb. 40cmX40cm-es kis luk, mint egy sörsátor talpnak hely amibe sikerült félig beleugranom a bal lábammal, ami azonnal aláfordult és elestem. Ez sajnos 20-30kg-mal könnyebben is ugyanígy lett volna. :W
Legalább ezt is túléltem, törni nem tört, szerencsére erős csontjaim vannak. Most indulok a 4. kezelésemre, egész jól hat ez az ultrahangos masszírozó, elektromos meg lézeres kezelés.

Shteer: azt már nem, tegnap megkértem egy barátomat, elvittük (ő vezetett, ahogy haza is Rukkel tóról) lemosni (lemosta) aztán elvileg holnap vinnénk műszakira, de kíváncsi leszek mi lesz ebből, mert kellene egy-két dolgot alakítani hozzá, ami szerintem nem fog összejönni. :))

[ Szerkesztve ]


KillHates
(nagyúr)
Blog

Biztos, hogyha könnyebb vagy 20-30 kg-al akkor nem így lett volna!
Nekem annyi volt a baleset, hogy beléptem két fűcsomó!!! közé mikor éppen balra akartam volna fordulni. Azonnal reccsent a térdem, pedig brutál erős a lábam; 13 évig síeltem rendszeresen ebből jó pár évet versenyszerűen! Mikor meglátott az orvos, egyből mondta, hogy hiába erősek a lábaim, nem 130 kilóra vannak kitalálva az ízületeink! Lassan két éve volt a műtét, még egy évig kínlódtam malacka-üzemmódban és mivel az egészséges lábamat jobban terheltem, az elkezdett nyűgösködni. Ekkor megijedtem és elhatároztam, hogy ledobom az úszógumit :D Kb egy év alatt lefogytam a 35 kilót, és azóta vicc lett a mozgás: futás, hajolgatás, cipelés, sokkal jobban alszom, kb fele pénz megy el a kajára. Gondolj bele azt mind a tuningra vagy gépre költheted!! :DDD


Laraxior
(titán)

[link]

A mai pornográf tartalom :D


KillHates
(nagyúr)
Blog

Az a mókás az egészben, hogy pont a két hulladék gyártó ultrája érte meg ezt a szép kort:
Xpertvision és a Sprarkle :D :Y

[ Szerkesztve ]


pvt.peter
(őstag)

Sziasztok,

Vki már találkozott olyan problémával, hogy amikor az óra melletti NVIDIA beállítások ikonon keresztül rámegy a Frissítések keresése menüpontra, majd feljön a Geforce Experience ablak töltő képernyője, akkor utána nem csinál semmit se a GE?
Láthatólag talált új verziót és azt próbálná meg telepíteni, előkészíteni, de semmi.
Ue. a helyzet ha GE offline telepítőjét töltöm le...

Már nem először futok bele ebbe az idegesítő hibába...
Amikor előfordult korábban, akkor mindig leszedtem a legutóbbi NVIDIA drivert és úgy frissítettem a drivert és szükség esetén a GE -t, de nem akarom mindig eljátszani ezt.

Win10 1703 (15063.483)
GT 540M


shteer
(titán)
Blog

én nem is tudtaom olyanról, aki használja a GE-t

örvendek ;] legyen szép napod!


Elmör
(senior tag)
Blog

Én is használom és azon kívül, hogy egyszer magától "optimalizálta" a játékokat nem volt gondom vele úgy emlékszem. Így legalább nem kell nézegetnem van-e új driver, fogja letölti.


Elmör
(senior tag)
Blog

Sziasztok!

Tapasztalt már valaki olyat, hogy nem akar a filmlejátszás folytatódni mikor átkapcsolsz a másik megjelenítőre?

Van ugye az elsődleges megjelenítő ami a monitorom ami 2K-s, viszont filmet csak fullHD-ban szoktam/tudok tölteni, mert azt úgyis a TV-n nézem ami a másodlagos megjelenítőm és fullHD-s.

VLC-ben elindítom a filmet a monitoron, mivel a tv-t csak akkor kapcsolom be ha épp már eldöntöttem, hogy filmezek, kikapcsolom a monitort és ekkor átdobja automatikusan a vlc-t a tv-re, de csak a hang megy tovább, a kép az befagy. Vártam vele 3-4 percet, de akkor sem folytatja és nem hiszem, hogy az i7-6700K meg az 1080GTX ne tudná ezt megoldani, inkább valami driver problémára vagy a win10 hülyeségére gondolok. Vagy egyszerűen csak sokat várok el? :DD


Laraxior
(titán)

Nem bírtam tovább gyűjteni a lóvét... :DDD


KillHates
(nagyúr)
Blog

Lájk! Szép paripa!
Széles utat, gumifákat! :D


Elmör
(senior tag)
Blog

Honda! :Y :R
Klassz gép, sok-sok baleset és szerelés mentes km-eket! :))
Én még gyűjtök, október 9-én eladtam a Civicet végleg. :(

üzenetek