OFF-TOPIC GŐZ - általános kérdések - Egyéb fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Racecam
(MODERÁTOR)
Blog

Egyelőre a szerkesztők. (De ebben lehet, hogy lesz majd változás.)

Próbáld ezt úgy elképzelni, hogy van egy oldal, ahol mindenki aki szeretne, és regisztrál, vezethet blogot. Ami az Internettes felhasználók számára látható, olvasható.
De ez az oldal ennél azért jóval több. Azok a blogos bejegyzésk írások, amelyek érdekesek, olvasmányosak, közérdeklődésre tarthatnak számot, valamilyen (szubjektív) választás alapján kikerülnek egy úgynevezett főoldalra, illetve ezek közül is a legjobbak a TOP írások közé. Ráadásul a bejegyzéseket, amennyiben az írójuk úgy dönt, kommentálni is lehet, egy topik formájában.
Az írások a blogokban mindig kikerülnek, de a címlapra kerülni, annak (remélem) rangja lesz, és mindenkit arra ösztönöz, hogy még jobbat, még jobban, még érdekesebbet, még érdekesebben írjon. És ha ez nagyon jól sikerül, akkor ezzel bekerülhet a TOP írások közé, és így szinte biztosan többen olvassák az írását.

Szerkeszteni pedig mindig kell, akár egy ''rendes'' újságnál, akár egy ilyen közösségi portál főoldalánál is, és a szerkesztés mindig szubjektív dolog volt, és valószínűleg az lesz a jövőben is.

üzenetek