OFF-TOPIC GŐZ - általános kérdések - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


csapos2
(addikt)

Üdv mindenkinek!

Azt lehet tudni, meddig lesz a logout link az avatar alatt?


ngabor2
(nagyúr)
Blog

konkrétan nem, de egy jódarabig még ott lesz.


PazsitZ
(addikt)

Még az logout indulásánál kérdeztem, a válasz ilyesmi volt: ''majd meglátjuk, elvileg tervben van'' -ha jól emlékszem.
A kérdés a logout-ból a forum nem kap más háttérszint? Mondjuk valami vöröses szint, mint a keretek a logout-on.Kérdés és javaslat.
Csak mert ugye megvan a PH barna, a mobilaréna zöld, az IT kékes vagymilyen skin-je/háttere.


guga
(Közösségépítő)
Blog

Üdv! Néha szeretnék elolvasni egy írást, mert a kapcsolódó topikban a kommentek izgalmasak, érdekesek. De sehogy sem találom meg magát az írást, sőt még az sem derül ki, hogy ki írta, mert a topikot más nyitotta. Ha a logout keresőjébe beírom, akkor meg magát a megnyitott topikot adja ki a téma címe.

Én örülnék egy automatikusan generálódó linknek ha nyílik hiozzá egy topik, vagy legalább egy utalás, hogy ki írta, mert akkor megnézem az oldalát és úgy olvasom el.

Persze most szokás szerint az fog kiderülni az egészből, hogy mekkora balfék vagyok, mert nyitott kapukat döngetek, csak nem találom meg :DDD


Shadowfax
(addikt)

Néha szeretnék elolvasni egy írást, mert a kapcsolódó topikban a kommentek izgalmasak, érdekesek. De sehogy sem találom meg magát az írást,

A [Re: Írás] topikoknál felül a fekete sávon (ahol az adataidat is szerkeszteni tudod) az első (sárgával kiemelt) ''eredeti írás''-ra kattintasz. ;)


guga
(Közösségépítő)
Blog

Mondtam én előre :DDD de azért köszi, remélem másoknak is sikerült ezzel felnyitnom a szemét, akik eddig nem merték megkérdezni :Y :D


Babetta-X
(senior tag)

Nem tudtok véletlenül jó kecskés képet oldalnézetből amit körbe lehet vágni ,tehát olyan pár centi magas? Egy kis kartonra akarom ráragasztani és lábat gyártani hozzá, mert barátnőm imádja a kecskés cuccokat, de kecskés játékot/plüsst/bábut sehol a világon nem láttam még, vagyis egy helyen igen, de egy vagyonért :)


kraftxld
(nagyúr)
Blog

Jaja, én is kerestem már kecskés dolgokat, de eléggé számkivetettek ilyen téren :(

Itt esetleg: [link]


lakisoft
(veterán)

Helló mindenkinek! itt van még ébren valaki? :)


Babetta-X
(senior tag)

Köszi :)


jubilleum
(senior tag)

A telefon tokomon akarok kivágni egy lyukat az usbhez, és nem tudom milyen varrás módszert kéne alkalmazom, valakinek van ötlete?


lestyanrobi
(tag)

Üdv mindenkinek! Valaki tud egy jó gokart pályát kecskeméthez lehető legközelebb és nem pest környékén? (kecskemétin kívül) Köszi!


bubi92
(őstag)
Blog

örkényi lehajtónál m5-nél
amúgy rendőrfaluban kecskeméten van gokart pálya, de gondolom tudod.


lestyanrobi
(tag)

Köszi szépen! Megnéztem és sajnos drága, a kecskeméti pálya valami hihetetlen jó, a gokartok is gyorsak de sajnos 5 ezer forint 16 perc de köridőt is mérnek lézeresen, az örkényin is annyiba kerül 16 perc. Reméltem hogy olyan olcsón van a közelben, mint pest körül, biztos megnézem majd az egyik pályát csak sajnos a benzinnel is számolni kell ha fel kell menni a pályához. Köszi a segítséget!

(jah most néztem az örkényin: áraink az áfát nem tartalmazzák :C )

[ Szerkesztve ]


Viktoár
(addikt)

Sziasztok

Egy kérdéssel fordulok hozzátok mégpedig hogy gondolkodom egy cikk megírásán,de nem tudom milyen formátumban és formában érdemes elkészíteni.Van ilyesmivel foglalkozó írás/topik?Azt szeretném hogy a moderátornak minél kevesebb dolga legyen vele miután elkészült.


Krisinto
(őstag)
Blog

Moderátornak nem lesz vele semmi dolga,csak egy bemutató képet beilleszteni.
World-be megírod,ha címlapra szeretnéd,akkor kb 2-3napig tudsz rajta módosítgatni,hogy mi-merre legyen.


Viktoár
(addikt)

Szia

Köszi szépen,olyasmire gondoltam hogy milyen formátumban (txt,html,stb) mentsem el,képeket milyen formátumban és hova kellene feltölteni hogy mindenki számára elérhető legyen,stb.Amolyan szerkesztési útmutató kellene mit hogyan érdemes.Abban az esetben ha címlapra szeretném kinek/hogyan kell elküldenem a kész cikket. :R


Krisinto
(őstag)
Blog

Én word be írtam a szöveget.Ha címlapos írást írsz,ha nem akkor is úgy fogod megírni, mintha hozzászólás lenne.
Képfeltöltésből én a picasa-t ajánlom.kepfeltoltes.hu és egyéb ilyen oldalakat nem!


Viktoár
(addikt)

Köszi,írtam egy pü-t. :))

üzenetek