OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb! - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


parandroid
(nagyúr)
Blog

Jó, mondjuk mit értek én ehhez, nekem se kutyám, se macskám, nemhogy gyerekem, iskolát meg sose láttam még közelről.

p


erdey_a
(őstag)
Blog

a dolognak némi kommenista ízt kölcsönöz, hogy a különvéleményem hatására kikúrtak az ofő által gründolt szülői fészbuk csoportból. most erősen sírok és várom a fekete volgát.

mindeközben: győrben az energiaárak emelkedése miatt nem zárják be az uszodákat és a sportlétesítményeket holnaptól, azokat csak karbantartás miatt zárják be határozatlan időre. kész ez az ország.

[ Szerkesztve ]


parandroid
(nagyúr)
Blog

Most azzal egyútt, hogy milyen kicsinyes faszság ez, igazából ez a kikúrás a facebook csoportból nekem erősen win-win dolognak tűnik. Persze nekem egy teljes facebook ban is olyasminek tűnne, amiből az alany csak profitálni tud.

p


BlacKSouL
(addikt)
Blog

Most az én szemem csal, vagy..
a 44 több mint a 49?

Így jött ki a kétharmad is?


Tothgera30
(Ármester)

parandroid
(nagyúr)
Blog

Valami tehetséges felcserélte a piros és a kék mezőt. Reméljük együtt, hogy hiba volt, és egyszerűen csak balfasz, és nem mögöttes szándékkal tette.

p


erdey_a
(őstag)
Blog

ja, hát tényleg, igazából örülnöm kellene a fészbukmentességnek. 2 dolog miatt kellett regisztrálnom anno, az egyik lányom tánciskolája, a másik az iskola volt. de most már a zongoratanár, meg fiam osztályfőnöke is ezen hirdeti az igét.
valódi előnye a házi feladatok elkérése volt, bár ezen a téren ők többet vesztettek, mert jellemzően 4 szülő írta be, ha kérte valaki, ebből egy én voltam. :D


ToBeY
(nagyúr)

Komoly hogy kb egy hete még bőven pólós idő volt,most pedig szét lehet fagyni🥶


NoLF
(addikt)
Blog

föl kell venni egy pulóvert :) ha annyira fázós lennél, akkor kabátot is kintre.. én is megtettem, és még életben vagyok, frankfurtból hazafelé stabil 8-10 fok volt végig, plusz zuhogó eső a 11 órás úton, mégis jól esett kiszállni a pisiszünetekben.

igen, talán hirtelen jött a váltás, de ez a világ már csak ilyen :D


Xpod
(addikt)
Blog

Mi tegnap este begyújtottunk, mert olyan hideg volt a lakásban. :(


fokukac
(nagyúr)

én szombaton még fürödtem a tengerben, hiszen 27 fok volt, a víz pedig 25. Aztán este jött a 100 km per órás szél, és a kicsit csili idő (15-18 fok, nem esett jól, azt hittem összedől a ház, a parttól 20 méterre parkoló autó tiszta sós tengervizes lett, akkorák voltak a hullámok)

Reggelre kisütött a Nap, és délre újra 23 fok lett, de már azért árnyékban már fázós volt rövidgatya-rövidujjú kombóban. Napon meg izzadtam, tökéletes megfázós idő.

Aztán hazafelé a szárazföldön voltak még ilyen 24-25 fokok.
Este 9-kor Sibenikben még 21 fok volt, majd elindultunk haza, és 10 perc múlva a kocsi már 16 fokot írt, még 10 perc múlva már 12-t. A hegyekben volt olyan, ahol 5,5 fok volt, Magyarországon kb. 10-12 fok volt végig.

Majd megérkeztünk a lakásba, ahol a déli szobában 22 fok volt, de az északi szobákban csak kb. 19-20, szóval Vlagyimir elvtárs tiszteletére be is fűtöttem. Ilyen még sose volt szerintem szeptember 19-én. :)

És persze lehet mondani, hogy a 20 fok nem hideg, csak hát az egész a fal hőmérsékletétől függ, ha az hideg, a hőéret is rossz.
Az alattunk lakóknál pl. nyitva volt az ablak, pedig 10 fok volt mikor hazaértünk (a k*csögök kihűtik a lakásom alulról :D )

na midnegy, szóval átmentem némi évszakváltáson az elmúlt 40 órában :D

[ Szerkesztve ]


ToBeY
(nagyúr)

Hidd el,már mindent is felvettem amit lehetett :K
Igen,talán inkább ezzel a hírtelen váltással bajom,jó lett volna valami átmeneti idő, nem egyből 9fok a 30 után.
Xpod: Itt központi fűtés van azt hiába csavargattam valamelyik este,semmit sem csinált :D


fokukac
(nagyúr)

ha van légkondid, azzal faszán (és egész gazdaságosan) lehet fűteni... :)

-----
amúgy a lakásomhoz annyit, hogy igazából el is csesztem, mert a fürdő és a wc ablak nyitva maradt, illetve félig lehúzva hagytam a redőnyöket, az automata redőnyöket pedig úgy, hogy csak kicsit süssön be a Nap...
de amikor elmentem még tényleg meleg volt, franc gondolta, hogy egy hét múlva fűteni kell


ToBeY
(nagyúr)

Van ugyan légkondi,de egy 2004 évjáratú Vestel gyártmányú.
Egyszer kipróbáltam mikor hasonlóan hűvös idő volt,de nem annyira volt a helyzet magaslatán - pedig elvileg tud fűteni a klíma.


Xpod
(addikt)
Blog

Ilyen esetben a nappali közepén kell tüzet rakni. :)


NoLF
(addikt)
Blog

azért lehet mondani, hogy a 20 fok nem hideg, mert nem az. :D
nálam 18 van, fölvettem egy pulcsit meg egy zoknit, a fűtést még véletlenül sem fogom bekapcsolni. nejem mediterrán vérével is fölvett éjszakára két vékony hosszúujjút, és úgy aludt - még nyári takaróval :)

de az ablakot azért éjszakára becsuktuk :K

[ Szerkesztve ]


Iramirez
(aktív tag)

80-90 években ez nem volt ritka a lakótelepeken.akár káposztáson,bár mondjuk ott lovat is tartottak....


Xpod
(addikt)
Blog

Mi? :Y


Iramirez
(aktív tag)

Bezony bizony.


ToBeY
(nagyúr)

Én is hallottam itt a környéken (óbuda) ilyen urban legend-et,hogy a panel 6-on ment annó a disznóvágás frissen vidékről beköltözött embereknél.De nem tudom igaz-e,mondjuk ez 60évek vége 70 eleje amit én hallottam.

üzenetek