üzenetek

hozzászólások


szabi__memo
(nagyúr)

Amíg a többi hasonló termék


fateless
(veterán)
Blog

Egészségmonitorozás, aktivitásmérés, nfc fizetés és nfc kártya (pl belépéshez, okosotthon ajtóhoz). Ha ezek beleférnek, és hetente kell tölteni, látom értelmét árban olyan 20k körül.

Csakhogy!
Míg egy óra esetén a szíjjal állíthatod a méretet, egy gyűrű esetén nem, és az nem megoldás, hogy van egy S, M, L méretezés. Feleségemnek 52-es, nekem 63-as gyűrű van pl. Na, hogy ezt hogy oldják meg?


szabi__memo
(nagyúr)

Ahogy a többi gyártó. Több mérettel


adamklark
(senior tag)

20k körül nem látom reálisnak ha tényleg minden funkció benne lenne. 40-50k minimum Samsungot ismerve. Méret meg igencsak problémás tud lenni, de biztos vissza lehet küldeni, nem?


szabi__memo
(nagyúr)

Szerintem induló ára 100 környéke. Inkább felette. Meglepne ha 50hez lenne közelebb.

[ Szerkesztve ]


rep3at
(őstag)
Blog

20k körül? :U


szabi__memo
(nagyúr)

Biztos az akciós páros téliszalámira akart menni a válasz ;]


adamklark
(senior tag)

Attól függ mennyire lesz fullos. Azért 100 durva lenne főleg hogy első vagy második generációs Samsung buds volt kb 35k ha nem drágább amikor vettem


szabi__memo
(nagyúr)

Pedig a jobbak 100 felett vannak most is. Valamint én nem hasonlítanám kifutott termékekhez. Plusz első ilyen termékük. Meglepne ha nem 100 felé lenne induláskor. A saját óráik alá kell pozíciónálni, az szerintem biztos. Amúgy szerintem 50 környékén is valószínűleg profitabilis is lehetne, de nem hiszem, hogy a Samsung ilyen korrekt lesz.
Örülnék ha tévednék. 100 alatti árral már én elégedett lennék (induló árnak).
Jó kérdés mit fog tudni. Gondolom pulzus+vo2 biztosra vehető. Vérnyomás kérdéses indulásnál. Hőmérséklet talán. NFCben nem lennék biztos, de nagyon jó lenne. Mást mit kell tudnia? Lépés még ilyen alap dolgokat úgyis tud. Árat szerintem nem befolyásolja jelentősen, hogy mit tud.

[ Szerkesztve ]


fateless
(veterán)
Blog

Igen. Azt írtam, hogy én 20k körül látom értelmét. Nem azt, hogy annyi lesz. Nyílván jóval drágábban fogják adni, csak én nem látom többért értelmét.

A méret pedig továbbra is problémás lesz, mivel tuti nem fognak annyi méretet adni, mint normál gyűrűből.


Luigi2006
(lelkes újonc)

Utánanéztem. Volt aki több órát, gyűrűt tesztelt, és akkora szórás volt pl ennél a gyűrűnél, hogy gyakorlatilag köze nem volt a valós értékekhez. Javaslom te is nézz utána az automatikus vigyorgó fejek beillesztése helyett.


szabi__memo
(nagyúr)

Ennél a gyűrűnél
Miféle gyűrűnél???

[ Szerkesztve ]


Muton
(addikt)
Blog

s10-ig sikerült belerakni a galaxy-kba a 3 forintos ledet, tudott pulzust, véroxigén szintet mérni (a note 3 még az uv erősségét is tudta nézni, de kivették) a szuper jó nagy fejlődés közben ez is eltűnt, aztán megvehet majd a zöld átállás nevében külön elektronikai hulladékként, amit tölthetsz, szinkronizálhatsz, fizethetsz érte egy csomót. és ez a lényeg. a geeket vegyenek műanyag órát, akik meg mechanikusat vennének, mert nem akarják magukat égetni, azoknak lesz ez. a lényeg, hogy külön eszköz legyen, fizess többet, cserélj több eszközt. és lenne pár forint, ha a telefonban lenne, mint ahogy évekig volt


szabi__memo
(nagyúr)

Az biztos, hogy ujjon kevésbé zavaró, strapabíróbb valamint tovább bírja akksival (mint egy Android watch óra) és pontosabb folyamatos mérést tesz lehetővé. Igazából ennek lesz piaca. Lehet nagyobb mint az óráknak. Ráadásuk sokkal olcsóbban előállítható, így hosszú távon szerintem jól jöhetünk ki belőle. Talán az életciklusuk sem olyan lesz mint az óráknak/telóknak

[ Szerkesztve ]


Oryctolagus
(tag)
Blog

Egy ponton gumi lesz ami majd nyúlik.
Vagy talán az egész

:DD


fateless
(veterán)
Blog

Tudod, ez nem hülyeség - le kéne védetned. Nyúlóképes szilikon rész legyen benne, vagy cserélhető hosszúságú szilikon szíj belső egység. Akkor tényleg elég 3 méret, a gyűrűből, ami félkörív, a másik fele pedig ilyen szíj...


Oryctolagus
(tag)
Blog

Nem is gondoltam butasagnak.
Lehet le kellene ..., nagy sztori lenne. :D

üzenetek